Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bazı dalgalanmalar yaşayacaksınız. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve sevgilinizle bazı sorunları tartışmak zorunda kalabilirsiniz. Kontrolü elinizden bırakmamaya ve soğukkanlı davranmaya çalışın.

İş yaşamınızda bazı gerginliklerden kurtulmak isteyeceğiniz ve işinize yoğunlaşmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bir arkadaşınız size bugün bu konuda destek olacak.

Parasal durumunuza dikkat etmenize rağmen son günlerde bazı gereksiz harcamalarda bulundunuz ve maddi konularda dengeyi kaybettiniz. Parasal konularda biraz daha dikkatli davranmalısınız.

Ailenizle ilgili bir takım sorunlar yaşamanız mümkün. Bunlar büyük ölçüde parasal konularla ilgili olacaktır. Onlardan bir süre uzak durmayı denemek isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilginç ziyaretler yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı oldukça fazla. Sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkilerinizin sağlığı açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemdeki inatçılıklar konunun temel sorunu gibi duruyor.

9 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Koç burcunda hareket ediyor. Eşinize, sevgilinize vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Öğlen ise durum tam tersine dönüyor. Ay'ın sırasıyla Satürn ve Plüton ile olan açıları gergin olacağınız bir zaman diliminde olduğunuzu gösteriyor. Partnerinize karşı verdiğiniz tepkiler olayları sandığınızdan fazla ilerlemesine sebep olabilir. İçinizde biriktirdiklerinizi bir anda karşı tarafın yüzüne vurabilirsiniz. Güzel gelişme ise akşam saatlerinde Ay-Jüpiter ikilisi ile geliyor. İlişkinizde şansınızın açıldığı, mutlu bir akşam sizleri bekliyor. Ay 20:13'te boşluğa giriyor. Bu saat sonrasında yeni adımlar atmak iyi olmayabilir. Sevgiler, Astromeri

9 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Alınganlık YapmamalısınBugün gökyüzünün sert açılarına maruz kalmak istemiyorsan, alınganlık yapabileceğin tüm olaylardan kendini çekmelisin. Evren bu süreçte karışık olayları çözmeni, etrafına yol göstermeni, çevrendeki insanlara adeta bir pusula olmanı bekliyor olabilir. İnsanlara güven veren yönünü ortaya çıkarırsan, uzakları görmek senin için hiç zor olmayacak. Eğer ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan bugün tanışacağın kişi ile kısa süreli flört yaşayabilirsin.

9 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik rutinlerinizi düzenlemek isteyeceğiniz ve bazı karmaşalara son vereceğiniz önemli bir gün. Geçmiş finansal sorunlar ve unutulan şeyler bugün biraz sorun yaratabilir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda ilerleyen Ay, ilişkilerinize ve ortaklı konulara daha fazla zaman ayırabileceğinizi anlatmakta. Evlilikte ve arkadaşlıklarda pek çok konu gündeme gelebilir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde yapacağınız değişiklikler, enerjinizi değiştirecektir. Huzur enerjinizi aktive etmeniz şart. Özelliklestresi üzerinize fazla gelmeye başladı.

9 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi düzenlemeniz gerekebilir. Bir süredir size fazla gelen insanlar var. Geçmişe dönük pişmanlıklarınız da var. Güzel bir temizlik yapabilirsiniz. Tabi ki insanlara hayatımdan çıkın diyemezsiniz, ancak belli bir mesafeyi kafanızda oluşturabilirsiniz. Yoğun bir gün olacaktır.

9 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyevi hayatlara huzur ve uyum getiren teraziler gün boyu sınırları hatırlatan insanlarla çatışabilirsiniz. İçsel sorumluluklardan kaçmak ve yaşam alanınızı organize etmek yerine, gelişigüzel sosyalleşmeyin.

9 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken ikili ilişkilerinize canlılık katacak. Partneriniz sizin için hazırladığı sürpriz size mutluluk verir. Ortaklarınızla aldığınız yeni kararları hemen uygulamak istersiniz. Onların çocuksu, neşeli tavırları enerjinizi yükseltir. Aniden parlayan öfkeli diyaloglara girmekten kaçının.

9 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sürekli eleştirme, kusur bulma, aksaklıkları insanların gözlerine sokar gibi yerden yere vurma yaklaşımınızı terk edin. Dengeli bir bakış açısı benimsemeyi başaramazsanız, sorunlarınızı abartarak içlerinde boğulmaya başlayabilirsiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 57" R
Ay
Oğlak
05° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 25' 35"
Venüs
Koç
29° 12' 43"
Mars
Balık
28° 36' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 36"
Lilith
Başak
23° 10' 36"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>