Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kötü Alışkanlıkların Geride Kalıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Kalbiniz yakın zamanlarda kırıldı mı? Öyleyse, kendinizi toparlamak için ne yaptınız? "Ya olursa?" Diye merak ederek zamanınızı mı harcıyorsunuz? Yoksa bir arkadaşınızla konuşmak ya da yeni bir kıyafet almak gibi sakinleştirici ve canlandırıcı faaliyetlerle uğraşıyorsunuz? Hislerinizi değiştiremezsiniz ancak bunlarla nasıl başa çıkacağınıza karar verebilirsiniz. Kendinize mümkün olduğunca iyi bakmaya çalışın.

Endişeleriniz hakkında konuşmak çoğu zaman en iyi ilaçtır. Bugün sizin için çok verimli bir gün olabilir. Bugünarkadaşlarınızla ciddi konular konuşacağınızdan ya da onların size gösterdiği saygıdanyerindeki ilişkilerinizi daha sağlam bulabilirsiniz. Hatta kendinizi eski günlerden konuşurken bile bulabilirsiniz.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Negatif bir alışkanlığından kurtulmaya karar vermiş olabilirsin. Hayatını iyileştirmek ve sağlığına daha özen göstermek istiyorsun. Sigarayı bırakabilir, alkolden ve ağzına yerleşmiş kötü sözlerden uzaklaşabilirsin. Ya da spor salonuna yazılıp yeni bir egzersiz programına başlayabilirsin. Beslenmeye dair de bakış açın değişecektir. Kendine en uygun beslenme tarzını bulmak üzere bir araştırmaya girişeceksin. Seni negatif alışkanlıklarından uzaklaştırıp yenilerine adapte edebilecek bir uzmana da danışabilirsin.Bugün çok dikkatli olmalısınız, çünkü etrafınızdaki her şey değişebilir! Bütün dünyanız alt üst olabilir. Daha önceden ön görülmemiş bazı problemler kişisel durumunuzu ve organize olmanızı etkileyebilir, kendinizi çok zor bir durumda bulabilirsiniz. Başkalarına açılma şekliniz hakkında düşünmek için büyük ölçüde doğru bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıkıcılıktan çok uzak olacak!Her zamankinden biraz daha yaramazsın. İçindeki provokatif afacan "sınırların dışında" şeyler söylemeye kararlı. Utanç çukurunu boylayabilir ve çevrendeki insanları üzebilirsin. Yine de bu tavırlarının da bir getirisi olacaktır. Bunu, yıkmak üzere cezbedildiğin sistemi anlamak için bir fırsat olarak gör.

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinize, hayatınızdaki insanlara odaklanabilirsiniz. Hak ve haklılık konuları sizin için daha önemli olabilir. İlişkilerde birlikte hareket etmeyi dengede tutmak gerekebilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işlerini yapmana engel olan kötü alışkanlıklarından kurtuluyorsun. Sorumluluklarına odaklanmaya başlıyorsun. Kardeşinle gerçekleştireceğin konularda güzel gelişmelerin haberini alabilirsin. Bu haberler senden olumlu etki bırakacak. Farklı lezzetleri denemek isteyebilirsin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harekete geçmek adına kendinizde güç bulamayabilirsiniz. Ne yapacağınıza karar vermek için destek almayı kabul etmelisiniz. Ama bunun da öncesinde kendinizi ve koşullarınızı artık bir şeyler yapmanız gerektiğine hazırlamanız gerekiyor.

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular ve ilişkiler öne çıkıyor. Biraz daha dengeli ve sakin düşünmeye dikkat etmelisiniz. Karşıt görüşler olabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda cevrenize davranışlarınızda iyileşme görülebilir. Durup dengeyi nasıl kurmak istediğinize dair düşünmeye ihtiyacınız var.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her konuda aşırı temkinli davranmamaya çalışın. Eğer gergin ve endişeli iseniz, çevrenizdeki herkesi de daha da gergin hale getireceksiniz. Dikkatli olmazsanız, bu zor ruh hali sizi içine çekmeye devam edecektir. Baştan kendinize belirli sınırlar koymalısınız.

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizi ve kendinizi sorgulayarak haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Oysa, bazı konuları sonradan düzeltmek mümkün olmuyor. Bu dönem iyi niyetli yaklaştığınız her konunun, sonradan olumsuzluğa dönüşmesi enerjinizi azaltmamalı.

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birbirinize karşı çok sevecen olacaksınız. İş yerinizde karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde kendinizi biraz üzgün hissedebilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Derin duygular içindesiniz. Aile içi olayları da gözardı etmeyerek, onların da fikirlerini almak isteyeceksiniz. Bugün gücünüzü birleştirecek ve yaratıcılığından yararlanabileceğiniz dostlara ihtiyacınız var. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 43" R
Ay
Oğlak
16° 43' 18"
Merkür
Koç
16° 40' 14"
Venüs
Boğa
00° 13' 18"
Mars
Balık
29° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 36"
Satürn
Balık
16° 31' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 23"
Lilith
Başak
23° 16' 04"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>