Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Alacağın haberler fazlasıyla şaşırtacak! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Dışarıdan gelen fikirler sizin için ilgi çekici olabilir ve kendinizi ilk kez şeker dükkanına girmiş bir çocuk gibi heyecanlı hissedebilirsiniz. Yeni kavramlar alıp içeri çekiyor ve siz bundan çok memnunsunuz. Fikrinizi uygulamaya koymaktan çekinmeyin. Zihniniz yeni ve heyecan verici dünyaları keşfediyor, bu yüzden onu hiçbir şekilde engellemeye çalışmamalısınız. Verileri şimdi toplayın ve daha sonra gözden geçirin. Şimdi macera zamanı.

Biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Günün enerjisi size daha sosyal olmanız için ilham verecektir. İyi bir arkadaş ya da meslektaş ile öğle yemeği için dışarı çıkabilirsiniz. Gelişen diyaloglar büyüleyici olabilir. Kulaklarınızı açık tutun, çünkü bazı önemli bilgiler alabilirsiniz. Birönerisi veya yatırım tavsiyesi alabilirsiniz. Veya bazı sansasyonel ofis dedikoduları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Bazen duygularının fişini çekebiliyorsun, acı verici durumların üzerini örtüp çözümler üretmekten kaçıyorsun. Kendini bu şekilde koruyarak, keşif içerikli bir ilişkiyi kaçırıyorsun. Şu anda, sana karmaşık duygular yaşatan biri hayatında bulunuyor olabilir. Aranızdaki bağlantıyı kontrol edemediğini hissettiğin için bu durum sinir bozucu olsa da, olayı biraz irdelemekten çekinmemelisin. Bu kişiyle harika bir arkadaşlık; belki de bir romantizm geliştirebilirsin!Bugün biraz stresli olabilirsiniz ama altından kalkılamayacak kadar değil. Aklınız muhtemelen dünyevi işlerden ziyade son birkaç gündür zihninizi kurcalayan entelektüel, felsefi ve manevi konularda olacak. Düşüncelerinizin akışını serbest bırakıp dinlenerek ve bir şeyler okuyarak kendinizi şımartmak için ideal bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz depresif bir gün olabilir. Bunun sebebi hayatınla ilgili bir şeyi tam olarak anlamlandıramaman olabilir. Tüm gezegeni etkileyecek olan kolektif güçler hayatını da doğal olarak etkisi altına alabilir ve bunlara karşı mücadele edemeyebilirsin. Sonuç: Gitmek istediği yönü kendi belirlemek isteyen; kısacası kontrolü ele almak isteyen herkes huzursuz olacak.

1 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Akrep burcundaki hareketine devam ediyor. Bugün pozitif açılarda bulunan Ay sayesinde mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir an karamsarlık çökse de günün devamında alçağınız haberler yüzünüzü güldürecektir. Ay-Neptün olumlu kontağı da sağlığınızda size şifa olacaktır. Venüs-Plüton arasında oluşan sert etki nedeniyle dostlarınıza karşı olan kırgınlıklarınız öfkeye dönüşebilir. Sinirlerinizi germeye hiç gerek yok.

1 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağın haberler fazlasıyla şaşırtacak! Ekim ayının ilk gününde Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün alacağın haberler seni fazlasıyla şaşırtacak. Emek verdiğin alanlarda fark edilmeye başlayacaksın. İş yerinde ast üst ilişkisinin değiştiğini görmek farklı düşüncelere kapılmana neden olabilir. Günü çok iyi yönetmelisin. Bugün duygularını yine yoğun bir şekilde yaşarken, kendini daha somut konulara adapte olmak konusunda zorlayabilirsin.

1 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda dikkatleri üzerinizde toplayacağınız bir gündesiniz. İmza attığınız başarılarınız ve severek yaptığınız hamleler üstlerinizin beğenisini kazanacağı gibi size de yüksek motivasyon sağlayabilir.

1 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Hayatla ilgili beklentilerinizdeki olayları daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğiniz zamanlardasınız. İş hayatınızda alacağınız desteklerle hızlıca ilerleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

1 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pek fazla aşk hayatınızı umursamıyor bir haliniz var. Bu durum partnerinizi rahatsız edebilir. Bugünlerde topraklanmak ya da doğa ile iç içe olmak size iyi gelebilir.

1 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişmeler gün içinde hüküm sürerken dalgınlığa, ihmallere her zamankinden daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Sakin ve dingin bir tutum sergilerken gelişmeleri oluruna bırakmayı tercih edebilirsiniz.

1 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışılmadık bir gün, size ne sürprizler getireceğini tahmin edemiyorsunuz. Artık etrafınızda iyi niyet bolluğu var, bu da size gün boyu harika bir his verecek. Grup halinde geçirdiğiniz zaman kahkaha, mizah ve dürüstlükle dolu olacaktır.

1 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para konularında ziyade, sevdiğinizle tutkulu bir gün geçirin. Aşk ve hedonist zevklerin keyfini sürün. Masaja gidin, sevgiyi paylaşın, kendinizi şımartın. Aile içindeki ortak paylaşımlarla ilgili sonuçları elde etmek için daha erken. Sabır göstermek gerekiyor. Ayrıca bugün karşınızdakilerin hevesli konuşmalarını bilge kişiliğinizle dinlemek lazım!

1 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

1 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızdan bahsederken abartıya kaçabilirsiniz. Genel anlamda karmaşık, depresif duygular hissediyor olabilirsiniz. Hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Bazı konuları düzenlemek amacı ile yurt dışı seyahatleriniz söz konusu olabilir. Yabancı ortaklı işlerde yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. Genel anlamda şanslı ve güçlü olduğunuz bir gün olacaktır.

1 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bu ara kendini kısa süreli de olsa kendini değersiz hissedebileceğin durumların içinde bulabilirsin, sorunların üzerinde çok fazla durmamaya özen göstermelisin. Kararlı olduğun konuların üzerine gitmeli, başkalarının isteklerinden ziyade kendine dürüst olmaya çalışmalısın. Bazı gerçekleri görmen için, basit detayları irdelemen gerekebilir.

1 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 18' 38" R
Ay
İkizler
21° 17' 28" R
Merkür
Koç
24° 07' 54"
Venüs
Boğa
13° 33' 52"
Mars
Koç
07° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 04"
Satürn
Balık
17° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 56' 08"
Neptün
Balık
29° 11' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 09"
Lilith
Başak
24° 28' 09"
True Node
Koç
15° 09' 46"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>