Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sempatik tavırlarınla dikkat çekiyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün fantezilerinize ve romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Sevdiğiniz biriyle bulutların üstüne çıkın ve hayatın sunabilecekleriyle kendinizi şımartmaktan çekinmeyin. Bugün, bir süreliğine gerçeklikten uzaklaşmak ve hayatın diğer yönlerini keşfetmek için harika bir gün. Bırakın, hayal gücünüz sizi ele geçirsin. Endişeleri bir kenara bırakın.

Bugün biraz egzersiz yapmak ve çözüm üretmek için uygun ruh halinde olabilirsiniz. Bedensel enerjiniz şu anda biraz düşük olabilir. Bazı yoğun egzersizlerle terleyerek bazı toksinleri yakmaya başlayabilirsiniz. Kilo verme çalışmalarınızı bazı kardiyovasküler çalışmalarla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yakında çok daha canlanmış hissetmeye başlayacaksınız. Sağlığınız bugün iyileşmeye başlayabilir, bu yüzden bazı fiziksel aktivitelere başlamakta gecikmeyin!

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Kibar bir doğan var. Herhangi bir çatışmanın ortasında bile beladan kaçınıp barışçıl bir tavır benimsiyorsun. Şu anda çevrendekilerin de bir barış elçisine ihtiyacı olabilir. Belki çocukların geçinemiyordur. Aralarına girip onlarla bir konuşma yapman gerekiyor olabilir. Ya da iki arkadaşın bir uzlaşmazlık yaşıyordur. Ara buluculuk yapabilirsin. İki tarafa birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri için yardım et.Bugün çevrenize biraz ilgi ve şefkat gösterin. En son çevrenizdekilere onları önemsediğinizi ve çabalarını takdir ettiğinizi söylediğinizden bu yana muhtemelen çok zaman geçti. Kartlar, aramalar, mektuplar, çiçekler ya da içten bir sarılma çevrenizdekilere duyduğunuz alakanın bir dışavurum şekli olabilir. Ya da dışarıda birlikte yenilecek güzel bir öğle yemeği ya da özel bir sürpriz yine çok hoş olurdu. Yalnızca entelektüel yanınızı değil duygusal yanınızı da güçlü tutmaya özen gösterin. Dengeli bir yaşam için bu şart.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

29 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir gün içerisindesiniz. Bugün de sizler için şanslı geçecektir. Sosyal hayatınıza vakit ayıracaksınızdır. Arkadaşlarınızla geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Yardım kuruluşlarında, derneklerde aktif olarak görev alabilirsiniz. Ay-Venüs arasındaki kavuşum aşkta da parlayacağınız bir dönemde olduğunuzu gösteriyor.

29 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sempatik tavırlarınla dikkat çekiyorsun! Sempatik tavırlarınla dikkat çekiyorsun. Konuşkan, organize eden yapın bugün başarılı olmanı sağlıyor. Özellikle sosyal hayatta birçok işi aynı anda halletmen söz konusu. Bugün art arda gelecek telefon görüşmeleri ve arkadaşlarının buluşma davetleri karşısında kararsız kalabilirsin. Bir yandan da bu kadar sevilen biri olmak sana çok iyi gelecek.

29 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışacağınız insanlarla girdiğiniz diyaloglarhayatınızı destekleyebilir. Projeler ortaya çıkarabilir, sürpriz sonlu çalışmalara girebilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni hedefler ve hevesler gündeme gelebilir. Gruplar içerisinde daha aktif ve becerikli olmanız da mümkün.

29 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi her konuda oldukça verimli hissedeceğiniz bir zamandasınız. Hem duygusal hem de maddi konularda şansın üzerinizde olduğu bir zamandasınız.

29 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ayın ardından ortak çalışmalara ve sosyal aktivitelere açık olduğunuz bir günde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere imzanızı atabilirsiniz, birlikte hareket etmekten keyif alacağınız bir gün olabilir.

29 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir dizi cevapsız bağlantı bugün sizi sinirlendirebilir. Ayrıca, tüm bu yakın özlemler beklentilerinizi artırır. En sonunda, istediğiniz buluşma gerçekleşecek ve bu kadar öfkelenmenin kendinize zarar verdiğini göreceksiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabahtan kendinizi evden dışarı atıp geceye kadar dönmeyin.Zira arkadaşlarınız ve sosyal etkinliklerle dopdolu bir günden keyif alırsınız. Tabii aile meseleleriyle ilgili olumsuz bir haber almadığınız sürece. Zira bugün gökyüzü kişisel kararlarınızın ne kadar önemli olduğunu vurguluyor.

29 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

29 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Konuşkan bir gününüzdesiniz. Sosyalleşmek, dışarıda başka insanlarla zaman geçirmek önceliğiniz olacaktır. Akraba ziyaretleri, evcil hayvanlarınızla zaman geçirmek gibi tercihleriniz de olabilir. Kısa süreli eğitimler de yine günün temalarından biri olabilir. Evinizde huzur bulmakta zorlanabilirsiniz. 

29 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; geçmişi zihninden sildikten sonra; gelecek hedef ve ideallerin için başvurular konusunda geri dönüş almayı başarabilirsin. Bugün; sosyal yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilir, başkaları için gösterdiğin çabayla toplumda kendine güzel bir yer açabilir ve ön planda olabilirsin.

29 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 15' 01" R
Ay
İkizler
20° 25' 58" R
Merkür
Koç
24° 04' 09"
Venüs
Boğa
13° 29' 15"
Mars
Koç
07° 31' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 11"
Satürn
Balık
17° 24' 39"
Uranüs
Boğa
22° 55' 55"
Neptün
Balık
29° 11' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 57"
Lilith
Başak
24° 27' 44"
True Node
Koç
15° 10' 07"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>