Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tartışmaya girmekten çekinmeyeceksin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda hayatınızdaki romantik ilişkileri düşünün. Bir birlikteliğin ne kadar sıcak ve tutkulu olduğuna bakmadan önce, romantizm bittiğinde bu duyguların yerini alacak bir şeyin olması çok önemli. İlişkilerinizi sıfırdan oluşturun. Sevgilinizin aynı zamanda en iyi arkadaşlarınızdan biri olduğundan emin olun.

Birileri yetkilerini sizin üzerinizde kullanmak isteyebilir. Eşiniz veya romantik partneriniz şu anda patron olmak isteyebilir. Veya birarkadaşınızın önemli bir proje üzerindeki kontrolünü ele geçirmek istediğini öğrenebilirsiniz. Kendi çabalarınızın göz ardı edilmesine izin vermeyin. düşüncelerinizin ve duygularınızın önemsiz olduğunu düşünmeyin. Bunun yerine, sağlam olun. Ayağa kalkın ve insanlara gerçekte ne hissettiğinizi söyleyin. Bunu olumlu bir şekilde yapabilirsiniz.

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Bağımsız davranışlarını göstermekte kendini rahat hisset. Yapmak istediklerini yapmana engel olan kısıtlamalardan kurtul. Ayrıca başkalarının ihtiyaçları için kendinden fedakarlıklar yapmadığına emin ol. Her şeyin kendiliğinden yolunu bulacağı bir gün ve sen de kendini uykudan ilk uyandığın vakitler iyi hissedeceksin. Çevrendeki insanlara gülümse.Biraz depresif bir gün olabilir. Bunun sebebi hayatınla ilgili bir şeyi tam olarak anlamlandıramaman olabilir. Tüm gezegeni etkileyecek olan kolektif güçler hayatını da doğal olarak etkisi altına alabilir ve bunlara karşı mücadele edemeyebilirsin. Sonuç: Gitmek istediği yönü kendi belirlemek isteyen; kısacası kontrolü ele almak isteyen herkes huzursuz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenize biraz ilgi ve şefkat gösterin. En son çevrenizdekilere onları önemsediğinizi ve çabalarını takdir ettiğinizi söylediğinizden bu yana muhtemelen çok zaman geçti. Kartlar, aramalar, mektuplar, çiçekler ya da içten bir sarılma çevrenizdekilere duyduğunuz alakanın bir dışavurum şekli olabilir. Ya da dışarıda birlikte yenilecek güzel bir öğle yemeği ya da özel bir sürpriz yine çok hoş olurdu. Yalnızca entelektüel yanınızı değil duygusal yanınızı da güçlü tutmaya özen gösterin. Dengeli bir yaşam için bu şart.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 05:05-12:41 aralığında hareketini boşlukta sürdürüyor. Sabah saatlerinde yapacağınız işler zor ilerleyebilir. Bazı şeyleri çok efor sarf ederek halletmeniz gerekebilir. Saat 12:41 olduğunda ise Ay, Akrep burcuna geçiyor. Geçen haftaki yüksek enerjiniz biraz azalmaya başlıyor. Melankolik bir ruh haline bürünebilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile yaptığı karşıtlık sebebiyle kendinize dikkat etmelisiniz. Eski bir rahatsızlık aniden nüks edebilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tartışmaya girmekten çekinmeyeceksin! Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Uzlaşmacı bir karakterin olsa da bugün tartışmalara girmekten ya da herhangi bir konuda karşıt fikrini belirtmekten çekinmeyeceksin. Özellikle otorite figürleri ve aile yaşça büyük insanlarla konuşmalarında dikkat etmeni öneririm. Maddi olarak kendini güvence altına almaya çalışsan da, gerek ailedeki borçlar, gerekse temel ihtiyaçların artması buna engel olabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrol edemediğiniz bazı gelişmeler yaşanabilir. Şartları fazla zorlamak sizi yoracağı için akışına bırakmalı, kendiniz ve yaşadığınız süreç için esneklik göstermelisiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Hayatla ilgili beklentilerinizdeki olayları daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğiniz zamanlardasınız. İş hayatınızda alacağınız desteklerle hızlıca ilerleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yeniliklere ve güzel enerjilere adapte etmeye çalıştığınız bir dönemdesiniz. Eskiden yaptığınız hataları yine yapmamaya özen göstermelisiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal anlamda sınırlanmış ve yalnız hissedebileceğiniz geçici etkiler alırken, yaşamınızda pozitif insanlarla görüşmek, enerji çalışmalarına katılmak ve tercih ederseniz yalnız kalarak zihninizi ve ruhunuzu dinlendirmek bugün enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

30 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birinin sert sözleri sizi acıtabilir. Hızlıca sakinleşmek için ayrıntılarda pozitif bir şeyler bulmayı öğrenin. Ne yazık ki başkalarının kaprislerine uyum sağlamanız gerekebilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Parasal konularla ilgili bazı sıkıntılarınız olabilir. Ancak, moralinizi yüksek tutumayı başaracak, çalışmalarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Hoş teklifler alabilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya pozitif bir başlangıç yapıyor ve kendinizi daha özgür hissediyorsunuz. Yenilikçi fikirleriniz çevreniz tarafından destek görebilir. İşinizi, kariyerinizi bir sonraki noktaya taşıyabileceğiniz fırsatlar söz konusu olabilir. Gereken adımları atmakta zorlanmayacaksınız. Yay burçlarının aşk hayatları ani değişimlere gebe.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün enerjin biraz düşebilir ve kendi içsel düşüncelerinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Geçmişte kalmış olayları tekrar düşünmeye başlayıp psikolojik olarak durgunlaşabilirsin. Sağlığın için geçtiğini düşündüğün bir rahatsızlığının aniden nüksedebilir; dikkat etmeli ve kendini ihmal etmemelisin.

30 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 50" R
Ay
İkizler
14° 40' 22" R
Merkür
Koç
23° 39' 28"
Venüs
Boğa
12° 58' 28"
Mars
Koç
07° 11' 57"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 18"
Satürn
Balık
17° 22' 44"
Uranüs
Boğa
22° 54' 28"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 37"
Lilith
Başak
24° 24' 58"
True Node
Koç
15° 12' 26"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>