Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hırslı ve Azimlisin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk konularında güzel bir enerji senin olacak bugün. Eğer hoşlandığın bir kişi varsa onun ilgisini çekmek için güzel fırsatlar bulabilirsin. Kendini ifade etmede sıkıntı yaşamayacaksın bugün.

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var. Onunla çok ciddi biçimde sorun yaşıyorsunuz. Bir mesafe koymak, hatta builişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Maddi konularda biraz sıkıntı yaşaman mümkün. Ancak karşına çıkan sorunları halletmek için daha yaratıcı fikirler bulabilirsin. Parasal konularda daha dikkatli düşüneceğin bir gündesin.

Uyku düzenine özen göstermen gereken bir günden geçiyorsun. Vücudunun yeteri kadar dinlenmesi ve zihnini boşaltmak için kendine zaman tanıman bugün senin için önemli olacak. Vücudunun düzenli bir uyku çekmesi sağlığına daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak keyfin yerinde olacak. Hiç beklemediğin bir anda karşına çıkabilecek güzellikler genel olarak enerjini yükseltecek. Parasal konularda kendine fazla yüklenmediğin sürece güzel bir gün seni bekliyor.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünlerde çevrenizdeki bilgi akışı ve üzerinde çalışmanız gereken kağıt işleri artabilir. İşinizle ilgili birçok toplantı veya seminere katılmanız söz konusu olabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazartesi sendromunu işyerinde hissedebileceğin bir gün. Sorumluluklar, aile büyükleriyle ilgili detaylı meseleler gün içinde koşturmalarını ifade edebilir. Düşüncelerinden etkilenen insanlar olacak. Kararsız kaldığın bir konuda sevdiklerinden destek alabilirsin. Küçük aile toplantıları için akşam saatlerini tercih edebilirsin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut işinizde her şey yolunda gidiyor gibi olsa da bazı döngüleri kırmanız gerekebilir. Sabırlı olmaya direnç gösterebilirsiiz. Ama bu durum aslında iyi bir zeminde olduğunuzu gösterirken kendinizde de önemli değişimler oluşturduğunu fark ettirebilir. Nedenlerinizi hatırlıyorsunuz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Bunları yaparken çatışmalardan uzak durmalısınız. Üstlerinizle birlikte yeni girişimler söz konusu olabilir. Değişiklikler yaşanabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevreniz genişleyecek ve bu süreçte herkese karşı farklı bir bakış açısı kazanmanız gerekebilir, herkese göre tutumunuzu ayarlamanız gerekebilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde değişiklikler yapmak istediğin bir gün olacak. Yeni bir dekorasyon fikri sana iyi gelebilir. Alıştığın düzenin dışına çıkma zamanı bugün. Yaşam alanını daha rahat bir hale getirmek isteyebilirsin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Endişelerinizi dile getirmek bu dönemde sizi oldukça cesaretlendirebilir. Bir olayın ya da sohbetin nasıl ilerleyeceğinden korkuyor olabilirsiniz ve bu korku hakkında sürekli konuşmak, onu eskisinden daha gerçekmiş gibi gösterebilir. Endişeler, diğer insanların sözleri, özellikle artıları değil eksileri çabuk görenler sebebiyle artabilir. Neyin yanlış gidebileceğine odaklanmak ve en kötüsünü varsaymak yerine, kendinize neyin doğru gidebileceğini sormalı ve başarıyı görselleştirmelisiniz. Bir sorun çıktığında bunu çözebilecek donanıma sahipsiniz ancak ters gidebilecek her şeyi düşünmek yalnızca kendinize eziyettir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız. Partnerinizlebirliği içine girmeniz, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacak.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarıyla iletişim kurmak bugün sana her zamankinden daha zor gelebilir. Bunun da sebebi, insanların senin derin yapınla nasıl etkileşim kuracaklarını bilememesi. İşleri biraz yavaşlat ve hafiflet. Bir bukalemun gibi çevrene göre şekillenmeye başladığında çok şey öğreneceksin. Hislerin tarafından yönetilmeye kendini teslim etmek yerine biraz daha entelektüel bir yaklaşım geliştirmeyi dene.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal enerjiniz çok yüksek Oldukça inatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz fakat bazı tereddütler içinde olmanız, olayın akışını geciktirebilir. Çevrenizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 56" R
Ay
Başak
17° 57' 42"
Merkür
Koç
17° 11' 53"
Venüs
Koç
18° 27' 04"
Mars
Balık
21° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 12"
Satürn
Balık
15° 37' 31"
Uranüs
Boğa
21° 46' 32"
Neptün
Balık
28° 35' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 25"
Lilith
Başak
22° 12' 31"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>