Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Mesafeni Koruyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Gizli yeteneklerinizin bilinmesi için iyi bir gün. Belki de şiir yazmak, resim yapmak gibi sanatsal bir projede, hatta bir roman üzerinde, gizlice çalışıyor olabilirsiniz. Bu, ilk satırlarınızı veya bölümlerinizi güvendiğiniz biriyle paylaşma zamanı olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size değerli bilgiler verebilir, cesaret verebilirler.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var. Öyleyse neden ayırmayasın? Muhtemelen etrafın hep insanlarla çevrili ve gerektiğinde tek başına kalamamak seni sağlıksızlığa itiyor. Bir Yay olarak, duygusal durumunla ilgilenmek kritiktir; çünkü oldukça hassas bir yapın olduğu ortada. Çevrende devam eden hareket içerisinde, kendinle gerekli bağlantıyı sağlayamıyorsun. Bugünü buna ayır.Yaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle beraber olmak senin için yararlı olacak. Kendini daha iyi hissetmek için onların yardımını faydalı bulacaksın. Ailen sayesinde kendin için düşündüğün değişiklikleri hayata geçirmek daha kolay olacak. Yeni kararlar almaktan çekinmemelisin.

10 Aralık 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.59 ile 17.53 arasında Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısındaseyahati,hayatında beklenmedik iyileşme ve fırsatlar, işleri büyütmeye dair projeler gündeme gelebilir. İş görüşmeleriniz verimli geçebilir. Beklediğiniz iyi haberi alabilirsiniz.

10 Aralık 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkese eşit mesafede yaklaşıyorsun. Olaylara tarafsız ve adaletli yaklaşman ile herkesin takdirini kazanacaksın. Ailesinden uzakta yaşayan bir Yay burcuysan, onlarla telefon görüşmesi yaparak özlemini biraz olsun gidermeye çalışabilirsin. Eğitim hayatı devam eden bir Yay burcuysan, olduğun noktanın ötesine ulaşmak isteyeceksin. Alanını destekleyen eğitimlere yönelmeye karar verebilirsin. Yaşam alanında değişiklik yapmak için beğendiğin bloggerların sayfalarını ve önerilerine göz gezdirebilirsin.

10 Aralık 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi sınırlandıran her şeye tepki göstereceksiniz. Bu tepki biraz gürültülü olabilir ve sizden beklenmeyen hareketler silselisinin yaşanmasına sebebiyet verebilir. Şimdi tutunduğunuz o sabit bahaneler diyarından kopma vakti. Silkelenin yeni bir sizle yeniliğe doğru koşun.

10 Aralık 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Örneğin geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Dostlarınızla zaman geçirmek ve sanatsal konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. İlerleyen saatlerde hareket halindesiniz.

10 Aralık 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli hissedeceğiniz bugünlerde bildiklerinizi ya da fikirlerinizi sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

10 Aralık 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

10 Aralık 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tartışmalar ve derin düşünceler bugün dikkate değer ve yardımcı olabilir. Bir yapbozun parçaları zihinsel olarak bir araya gelebilir. Gün, başkalarına olan ilginize ilham verir ve işbirliği arzunuzu artırır. Kendinizi ifade etmek için hoş fikirler bulabilirsiniz. Ayrıca yaratıcı tavsiyelerde bulunarak bir arkadaşınıza yardım edebilirsiniz. Mesajınızı iletmek daha kolay; insanlar sizi duyuyor ve ne düşündüğünüzü bilmek istiyor.

10 Aralık 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bazı işlerinizi çözümleyeceksiniz. Sizi yoran olayları her türlü şekilde irdelemek için zaman ayıracaksınız. Durum değerlendirmesi yaparken, mantıksal kararlar veriyorsunuz. Bugün bazı konularda tereddütleriniz var.

10 Aralık 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

10 Aralık 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ailenizle ilgilenebilir, bir araya gelerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ev-emlak alım satım ya da taşınma konuları gündeminizdeyse beklenmedik olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ancak yine de temkinli hareket edin.

10 Aralık 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişki sizi strese sokmuş. Bundan kurtulmak için, olumsuz düşüncelerinizden ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçip, eğlenmeye bakın. İşinizle ilgili kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin gelmesiyle birliktehayatınızdaki tüm sorunlar yoluna girecek. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

10 Aralık 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 32' 33"
Ay
Akrep
16° 40' 32"
Merkür
Koç
26° 09' 23"
Venüs
Balık
20° 49' 57"
Mars
Balık
04° 28' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 43"
Satürn
Balık
13° 13' 48"
Uranüs
Boğa
20° 37' 58"
Neptün
Balık
27° 47' 07"
Plüton
Kova
01° 48' 57"
Chiron
Koç
18° 45' 25"
Lilith
Başak
19° 43' 37"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>