Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Soğukkanlısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Bugün, sizin için alışılmadık bir gün; zihninizin mantık çerçevesindeki kısıtlarından kurtulacağınız ve hayal gücünüzü vahşi bir hale getirmenize izin vereceğiniz bir gün. Bu beyin fırtınası seansı, yaşam kalitenizi nasıl artırabileceğinize dair her türlü ilginç fikri doğuracaktır. Çok çalışıyor olabilirsiniz, ama çok zeki değilsiniz. Bugün, kendiniz için daha verimli ve daha fazla kişisel zaman kazanmanın yollarını düşünün. Görevlendirmeyi öğrenmeniz gerekebilir.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Ne aradığını bilemeyebileceğin bir gün. Kuvvetli bir güç seni yavaşlamaya ve enerjini daha pratik kullanmaya davet ediyor olacak. Bu, duymak istediğin tavsiye olmayabilir ama, sana iyi gelecek şey tam da bu sakinleşme molası olabilir. Düşünmeyi ne kadar seversen sev, unutma ki dünya senin etrafında dönmüyor.Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni olumsuz etkileyecek her şeyden ve insandan uzak durmak senin için daha iyi olacak. Moralini yüksek tutmak için daha çok özen göstermekte yarar var. Bu uğraş çok yorucu olsa da günün sonunda isteklerine kavuşman mümkün.

9 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.59 ile 17.53 arasında Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısındaseyahati,hayatında beklenmedik iyileşme ve fırsatlar, işleri büyütmeye dair projeler gündeme gelebilir. İş görüşmeleriniz verimli geçebilir. Beklediğiniz iyi haberi alabilirsiniz.

9 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soğukkanlılığı elden bırakmayacaksın. Cesur adımlar atmak isterken sabırsızlanman, hata yapmana neden olabilir. Şehir dışında çalışan bir Yay burcuysan, kendini bulunduğun çevreye ait hissetmekle ilgili problemler yaşayabilirsin. Yakın akrabalarından çok şaşıracağın haberler alabilirsin. Ailevi konulardan uzak durmak istesen de merakına yenik düşüp, konunun içinde kaybolabilirsin. Kariyer yaşantında yenilik yapmak için harekete geçebilirsin. Kendini geliştirmek için eğitimlere öncelik vereceksin.

9 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız maddi kayıplarınızı telafi etmek için kendinize kısıtlama getiriyorsunuz. Böylece kısa sürede kendinizi toparlamayı planlıyorsunuz. Yaptığınız plan gerçekten işe yarayabilir ve kısa sürede borçlarınızı hafifletebilirsiniz.

9 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle olan ilişkileriniz önem kazanabilir. Eğitim konularda yeni görevler alabilirsiniz. Gün içindeki ani değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Ticari konularda kararlar almanız gerekebilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Bugün başlayacağınız işler mücadele gerektirebilir. İletişimden kaynaklanan stresler ortaya çıkabilir.

9 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın sınırlarını sağladığınız bir gündesiniz. Sevdiklerinizle ilgilendiğiniz ve aşk konusunda da oldukça verimli olduğunuz bir gündesiniz...

9 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizinle konuşmak biraz zor olacak. Siz, herkesin kolayca etkileyebileceği bir kişi olduğunuz halde bugün size anlatılan her şeyi dinliyor ve eleştiriyor olacaksınız. Duygusal ya da belirsiz hiçbir şey kafanıza giremeyecek. Sanki beyninize, sadece izin verdiğiniz şeyin içeri girmesine izin veren çok iyi bir filtre takmış gibisiniz. Bugün gerçek bir uzman gibi görüneceksiniz. Çok fazla gösteriş yapmamaya dikkat edin!

9 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi nereye kanalize edeceğinizi bilmek zor olabilir. Yalnız geçirilen romantik bir zamana yönelik güçlü çekimler artık sizinle. Buna rağmen, günlük işler, bağlantılar ve projeler ilgi çekicidir ve nereden başlayacağınızı bilmeyi zorlaştırır. Çevrenizdeki tempo yoğun olsun ya da olmasın, biraz acele veya baskı hissedebilirsiniz. Yeni bir aktivitenin tadını çıkarmak veya bir süredir yapmadığınız bir şeye katılmak isteyebilirsiniz.

9 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üretkenliğinizi ortaya çıkaracak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Yakın dostlarınızın size tavsiyeleri konusunda fazla tepkili davranabiliyorsunuz. Engellere dikkat.

9 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

9 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir sözleşme ya da eğitimle ilgili bir konu gündeminizde ise bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Emin olmadığınız adımlar atmamaya çalışın. Akşam saatlerinde ailenizle ve evinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

9 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Konuşmaktan kaçtığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar var. Meslek hayatında oldukça güçlü olduğunuz halde kuruntularınızla kendini kendinizi eziyorsunuz. Güvensizlik en büyük düşmanınız. Enerjinizi ikili ilişkilerinize yansıtabilir, işbirliği sayesinde başarılar kazanabilirsiniz. Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülüyor. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz

9 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 47' 16" R
Ay
Akrep
23° 09' 01" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 07' 15"
Mars
Balık
26° 02' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 54"
Satürn
Balık
16° 08' 35"
Uranüs
Boğa
22° 04' 36"
Neptün
Balık
28° 45' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 13"
Lilith
Başak
22° 48' 31"
True Node
Koç
15° 35' 02"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>