Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tavırların Netleşiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Yolunuzdan ayrılmayın. İçe odaklanın ve elinizdek işlere konsantre olun. Bu, haftanın en eğlenceli ve sevecen günü olmayabilir, ancak her zaman iyiyi de kötüyü de kabul etmek gerek. İşe gitmek ve çalışmak için günün mantıklı ve gerçekçi enerjisini kullanın. Şimdi çalışın, daha sonra eğlenin! Ağustos böceği ve karınca hikayesini hatırlayın. Şu an, sonraki günlerde yemek için yiyecek depolama zamanı.

Bugün inanılmaz derecede yoğun olacaksınız; bununla birlikte gününüz projelerle dolu masanızda son bulabilir. Bunun nedeni verimsiz olmanız değil, popüler olmanız ve işinize değer vermenizdir. Şu an için çok değerli olmamayı diliyor olabilirsiniz! Yapmanız gereken her şey için stresli hissetmeyin. Kimse sizden hepsini derhal halletmenizi beklemiyor. Biraz dinlenmeyi unutmayın. Yarın başka bir gün.

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Normalde enerji dolu bir insansın, ama bugün her zamankinden daha az canlı hissediyorsun. Kaygılanacak bir şey yok. Kişisel hayatın üzerine ve karşı cinsle olan ilişkine dair biraz düşünmek için vakit ayırabilirsin. Ayrıca ele geçirme ve fethetme yollarına da kafa yor! Belki son zamanlarda motivasyonların değişmiş olabilir...An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafına biraz iyi niyet ve şefkat saç bugün. Eğer insanların onları ne kadar önemsediğini ve çabalarını takdir ettiğini bilmelerine izin vereli epey zaman olduysa, bunun zamanı gelmiş de geçiyor bile. Kartlar, telefon konuşmaları, mektuplar, çiçekler ya da kucaklaşmalar, hepsi ilginizi ifade etmenin yolları. İçlerinden birisini öğlen yemeğine çıkararak onu şaşırtmayı düşün, ya da onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel yanının duygusal yanınla birlikte gereken zamanı elde ettikleri konusunda emin ol. Bunların hepsi hayatını dengede tutmak için.

6 Aralık 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Sabah saatlerinden itibaren işiniz, eğitiminiz veya gelecek planlarınız için bir araştırma ve öğrenme süreci içinde olabilirsiniz. Sorumluluklar ön planda.

6 Aralık 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgili konularda net tavırlar içerisinde olacaksın. Keskin ve net tavırlarınla çizgilerini etrafındakilere belli edeceksin. Eğitimi devam eden bir Yay burcuysan, kişisel gelişimin için farklı kurslara kayıt olmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerden bir süre elini eteğini çekip, kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Sağlığın konusunda hassasiyetin artabilir. Fiziksel görünüşüne olması gerektiğinden fazla odaklanabilirsin. Çevrenin uyarılarını dikkate almak isteyeceksin.

6 Aralık 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir gelecek planı hazırlıyorsunuz. Duygusal kararlar almamaya özen gösterin. Gerçekçi hedefler peşinde olursanız yaptıklarınız o kadar görünür olacaktır. Şimdi sağlam kararlar peşinde koşma zamanı. Lütfen kendinize görünür hedefler koyun.

6 Aralık 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara dikkatinizi dağıtabilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek için mücadele edebilirsiniz. Gündeminizdeki konularıyla başkalarıyla paylaşmak size iyi gelebilir. Fikirleriniz konusunda sabit kalabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda farkındalığınız artabilir.

6 Aralık 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi keşfetmek ve kendinizi iyi hissettirecek uğraşılar bulmak için oldukça uygun bir gündesiniz.

6 Aralık 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyden uzak kalmak için iyi bir gün. Bir süredir böyle bir şey yapmayı istiyordunuz. Ama gerçekten ne tarz bir yolculuktur düşündüğünüz? Dünyayı dolaşmak mı? Ufukları aşmak mı? Yabancı insanlarla tanışmak mı? Tamamen yeni bir hayat mı? Yoksa tüm bunlara ilk adım olarak öncelikle kendi içinizde uzun bir yolculuğa çıkmak mı? Her ne yaparsanız yapın, hadi valizinizi toplayın!

6 Aralık 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görüntünüzü yeniden şekillendirmek, odakta olabilir. Bu, uzun yıllardır burcunuzdaki son Güneş Tutulması, bu yüzden uygun bir tepe boşluğuna girmek için elinizden geleni yapın. Kendinizi yeniden keşfetmenin veya kendinizi yeni ve geliştirilmiş şekillerde sunmanın zamanı geldi. Rahatsızlık, sizi yeni bir başlangıç ​​yapmaya motive edebileceğinden, bu sürecin bir parçası olabilir. Kendinizi bir dönüm noktasında veya önemli bir değişim yaşarken bulmanız muhtemeldir. Rafa kaldırdığınız hayalleri, hedefleri ve projeleri yenileyebilirsiniz.

6 Aralık 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz.

6 Aralık 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

6 Aralık 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal durumunuzu iyileştirecek bazı adımlar atabilirsiniz. Mevcut koşulları değerlendirdikten sonra bir plan dahilinde harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bugünün gökyüzü enerjileri olumlu, değerlendirin.

6 Aralık 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık kalbiniz yeni ve güzel bir aşka hazır. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Bu durumdan memnun değilsiniz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

6 Aralık 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 44" R
Ay
Yay
00° 33' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 50' 54"
Mars
Balık
26° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 06"
Satürn
Balık
16° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 15"
Lilith
Başak
22° 52' 26"
True Node
Koç
15° 33' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>