Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kararlarından Sapmıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Bugün, sizin için alışılmadık bir gün; zihninizin mantık çerçevesindeki kısıtlarından kurtulacağınız ve hayal gücünüzü vahşi bir hale getirmenize izin vereceğiniz bir gün. Bu beyin fırtınası seansı, yaşam kalitenizi nasıl artırabileceğinize dair her türlü ilginç fikri doğuracaktır. Çok çalışıyor olabilirsiniz, ama çok zeki değilsiniz. Bugün, kendiniz için daha verimli ve daha fazla kişisel zaman kazanmanın yollarını düşünün. Görevlendirmeyi öğrenmeniz gerekebilir.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Ne aradığını bilemeyebileceğin bir gün. Kuvvetli bir güç seni yavaşlamaya ve enerjini daha pratik kullanmaya davet ediyor olacak. Bu, duymak istediğin tavsiye olmayabilir ama, sana iyi gelecek şey tam da bu sakinleşme molası olabilir. Düşünmeyi ne kadar seversen sev, unutma ki dünya senin etrafında dönmüyor.Bugün yeni döngünün başladığı gün. Önümüzdeki günlerde yeni meseleler ortaya çıkmaya başlayacak. İlişkilerinde şimdiye dek benimsediğin ilkelere dönüp tekrar bir bakabilirsin. Sonuç olarak, artık bu ilkelerin sana göre olmadığı kanısına varabilirsin. Görünüşe göre toplum tarafından talep edilen gelenekler ve sosyal normlar seni biraz bunaltmakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınla olası anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. Bunları büyütmeden atlatmak senin elinde olacak. Vereceğin tepkilerin aşırıya kaçmaması, yapıcı olması ilişkilerin aynı seyrinde ilerlemesini sağlayabilir.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.48'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar takdir görme, hakkınızı alma, başarılı hissetme arzunuz ve ihtiyacınız artabilir. Gündüz saatleri düşük enerjilerde olabilirsiniz fakat bu saat sonrasında ilişkilerinizle ilgili yenilikler gündeme gelecek. Yeni bir ilişki veya bir tanışma yaşanabilir.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kararları hayata geçirmek için harekete geçeceksin. Bu sayeden karşılaştığın problemleri daha kolay bir şekilde çözüme kavuşturacaksın. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Yay burcuysan, bir süreliğine yalnız kalmayı tercih edeceksin. Kariyerinde farklı yönleri değerlendirmeye karar verebilirsin. Kendini işini kurmayı düşünen bir Yay burcuysan, fikirlerini güvendiğin birine açmak isteyebilirsin. Kolay pes etmeyen tarafın aldığın kararların arkasında dimdik durmanda destek olacak.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış konularda tamamlanma yaşamak istediğinizin farkına varıyorsunuz. Bu noktada ne yapacağınızı bilemeyebilir yanlış olduğunu bile bile yine de bu durumu deneyimlemek isteyebilirsiniz. Bu noktada yapacaklarınızın sorumluluğunu aldığınız sürece kimseyi suçlayacak bir bahane bulamayacaksınız.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bilemediğiniz durumlardan dolayı değişimler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdeki koşullar değişkenlik gösterebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık alanında özellikle kişisel bakım ve kendinizde istediğiniz bir takım değişiklikleri yapmak için uygun bir gün.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar sizi sık sık utangaç ve bir başınıza olarak görürler, ama tabii ki rahat olduğunuzda gerçekten çok açık olduğunuzu biliyoruz. Bugün diğerleriyle etkileşime geçmeyi olağandışı bir şekilde kolay bulacaksınız. Aslında, bugün oldukça girişken ve söyleyecek şeylerle dolu hissediyorsunuz. Bu yeni arkadaş canlısı davranışlarınız imajınız adına harikalar yaratıyor. Biraz işleri gevşetmen gerek ama.

8 Aralık 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, finansal sorumluluklarınızı hatırlamak ve fazla harcama yapmadığınızdan emin olmak için iyi bir gün. Bu konuda kabataslak da olsa bir planınızın olması önünüzü daha iyi görmenizi sağlayabilir. Sosyal veya romantik ilişkilerde karşınızdakini yanlış anlama olasılığı yüksektir ve hüsnükuruntu başkaları hakkındaki fikrinizi veya onların size bakışını bulanıklaştırabilir. Görmeden inanmayın!

8 Aralık 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulardaki değerlendirmeleriniz son derece göreceli. Bir an değerli olan, başka bir zaman gözünüzde değerini yitiriyor. Direkt olarak performansınızı yansıtacak bir konuda gerekli ihtimamı göstermiyorsunuz, dikkat.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Jüpiter ile Mars arasında negatif etkileşim var. Sözleşmelerle ya da eğitimle ilgili konularda risk almamalı, attığınız adımların sonuçlarıyla ilgili çok fazla beklentiye girmemelisiniz.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Katılacağınız bir davette yeni tanışacağınız, aklınızı zorlayan kişi ile duygusal ilişkiye girebilirsiniz. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberler huzursuzluk yaratabilir, ama düşüncelerinizin karışmasına izin vermeyip üzerinde çalıştığınız projeyi sonuçlandıracaksınız. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi?

8 Aralık 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 43' 40"
Ay
Akrep
18° 58' 38"
Merkür
Koç
26° 15' 01"
Venüs
Balık
21° 03' 51"
Mars
Balık
04° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 06"
Satürn
Balık
13° 15' 05"
Uranüs
Boğa
20° 38' 29"
Neptün
Balık
27° 47' 32"
Plüton
Kova
01° 49' 08"
Chiron
Koç
18° 46' 04"
Lilith
Başak
19° 44' 52"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>