Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günü Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Güçlü liderlik yetenekleriniz var ve bugün onlar ön planda olabilir. Başka bir kişi bir projeyi tamamlamaya veya ekibi organize etme konusunda size güvenebilir. Doğuştan gelen mentörlük ve öğretmenlik yeteneğiniz ortaya çıkacak. Onlara yardımcı oldukça parlayacaksınız ve çabalarınız takdir edilecek. Gece ise, sevgilinizle özel bir akşam planlayın.

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Bitkin hissediyor olabilirsin. Hayatının bir listesini çıkarmak için uygun zaman. Bir süredir sana acı veren bir insanla ilgili bazı haberler almış olabilirsin. Şu anda bu ilişkinin desteği ve varlığı sana iyi gelebilir ve bir şekilde enerjini yenilemene imkan sağlayabilir. Kendine iyi baktığına ve davrandığına emin olmalısın...Geçmişinizi yeniden yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Okul günlerinizdekine benzer olaylar yaşayabilirsiniz. Ya da eski aşklarınızdan birini hatırlayabilirsiniz. Hatta eski bir tanıdığınıza bile rastlayabilirsiniz. Geçmiş maceralarınızla ilgili hislerinizi değerlendirmeyi ilginç bulabilirsiniz. Geçmişte hayatınıza katılan insanları anlamaya başlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. Olumsuz düşünceleriyle seni etkisi altına almak isteyenlerden uzak durmak senin için iyi olacak. Kendini daha özgür hissedeceğin yerlere geçmek iyi olacak.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içerisinde enerjinizin düştüğünü hissettiğiniz anlar olabilir. Sıkılganlık hissi duyabilirsiniz. Ev ve aileye dair gündemler duygu ve düşüncelerinizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek, sosyalleşmek enerjinizi yükseltebilir.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel bir kahvaltı ile tatil gününe başlamak sana oldukça iyi gelecek. Hayatındaki tüm kara bulutların dağılmaya başladığını hissedeceksin. Sosyal medya kullanımına bir süreliğine ara vermek ve hesaplarını geçici bir süreliğine askıya almak isteyebilirsin. Akademik çalışmaları olan bir Yay burcuysan, hafta sonunu araştırmalarına ayırmaya karar verebilirsin. Geleceğin ile ilgili yeni düşünceler ve adımlar atmaktan çekinmiyorsun. Yaşam alanını birtakım değişikliklerden geçirebilirsin.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işlerle ilgili bugünçevrenizin dikkatini çekebilir ve üstlerinizden takdir görebilirsiniz. Hemhem özel yaşamınızla iligili güzel gelişmeler motivasyonunuzu arttırabilir ve sizi yarınlar için daha da cesaretlendirebilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizde yer alabilir. O olaylara kendinizi vererek konuları değerlendirin.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık burcunda büyümekte. Eve yönelik bir konuya zaman ayırmak oldukça faydalı olabilir. Evde güzellik ve uyum yaratabileceğiniz koşullar var.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımların size başarı getireceği bir gündesiniz. Kendinizikonusunda motive etmeniz gerekebilir.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda çok fazla değişiklik yaşadığınız hissine kapılabilirsiniz. Bir çeşit kişisel dönüşüm geçiriyor olabilirsiniz. İhtiyaçlarınız farklı bir hal alıyor ve arkadaş çevreniz de hızla değişiyor olabilir. Muhtemelen artık kim olduğunuzdan çok da emin değilsiniz. Rahatlayın! Kendini gelişimin kollarına bırakmak hiçbir zaman kolay olmamıştır. Bugün her zaman olduğunuz kişiyle an itibariyla olmaya başladığınız kişiyi karşılaştırıyor olmanız muhtemel.

11 Aralık 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için pek çok tatmin, amaç ve anlayış yaratabilir. Ne, kim ve nereden geldiğinizi düşünün ve ilk aşamalarınızın sizi şimdi olduğunuz kişiye nasıl dönüştürdüğünü inceleyin. Mümkünse, özellikle sık ​​konuşmuyorsanız, bir ebeveyn veya kardeşle iletişim kurmak için biraz zaman ayırın. Bazı bağlanma anlarına girmek, ruhunuz ve aidiyet duygunuz için harikalar yaratabilir.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi işlerinizle ilgili konularda göstereceğiniz hassasiyeti bir türlü gideremiyorsunuz. Birbiriyle ilişkili gelişen her bir adımın, atlamadan takipçisi olmalısınız. Aksi taktirde başkalarında hata aramaya başlıyorsunuz

11 Aralık 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle bir araya gelerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yöneticiniz Jüpiter ile Merkür arasındaki olumlu etkileşim rahat bir iletişim akışını getirebilir. Küsler barışabilir, sağlıklı diyaloglar kurulabilir.

11 Aralık 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz düşünce ve duygularınızın tam olgunlaşmış olduğundan şüpheli! Hislerinizi ve imkanlarınızı daha iyi tartın, kesin kararlı ve güvenli olduğunuzu ona kanıtlayın. İşinizle ilgili yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelebilecek gücünüz var. Yeter ki, olaylar karşısında mantıklı davranın. Bu günlerde alacağınız bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bu para sayesinde geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Bünyeniz zayıf, soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin

11 Aralık 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 11' 60" R
Ay
Yay
11° 29' 14"
Merkür
Koç
16° 03' 58"
Venüs
Koç
26° 54' 35"
Mars
Balık
27° 09' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 05"
Satürn
Balık
16° 16' 37"
Uranüs
Boğa
22° 09' 30"
Neptün
Balık
28° 48' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 13"
Lilith
Başak
22° 58' 10"
True Node
Koç
15° 30' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>