Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Destek Arıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Kendinizi bugün arabuluculuk yaparken bulabilirsiniz. İşyerinizde, meslektaşlarınız yoğun bir tartışma içine girebilirler. Bugün önemli bir konuda bir karar verilmesi gerekebilir. Güçlü kişilikler kontrolü ele geçirmeye çalışıyor olabilir, ancak bütün cevaplar da onlarda olmayabilir. Bir tartışmaya katılın ve olaya tüm tarafları dahil etmek için elinizden geleni yapın. Utangaçarkadaşlarınızı konuşmaya teşvik edin. Sunulacak yararlı fikirleri olabilir.

Ertlelediğiniz tüm ev işleri bugün baş göstermeye başlayacak. Artık sırayla onları halletmeye başlamanız gerek. Aklınızı kullanırsanız, ilk başta bir öncelik listesi hazırlarsınız. Hangilerini kendiniz halledebilirsiniz hangileri için profesyonel birine ihtiyacınız var, belirleyin. Böyle organize bir tutum sergilerseniz, eviniz kaşla göz arasında harika olacak.

İnsanlarla geçinmek bugün biraz zor olabilir. Güne hakim enerji çalışanları bir miktar isyankar ve asi yapıyor. İşleri kendi istedikleri şekilde yapmak konusunda oldukça inatçı olabilirler. Eğer bir ebeveynsen çocukların da aynı enerjiyi barındırabilir. Otoritene meydan okuyabilirler ve iradeni sınayabilirler. Öfke kontrolünü elden bırakmadan katılığını sürdürmelisin. Direnmek konusunda hiç şüpheye düşme.Bugün kendinizi daha çok muhafazakâr tarafta düşünürseniz, bu durum normal günlerdekinden daha belirgin olabilir. Bu mutlaka siyasetle ilgili olacak değil, ama siyaseti de ilgilendirebilir. Daha liberalarkadaşlarınız arasında gerginlik yaratmamak için durumu biraz yumuşatmak isteyebilirsiniz. Haksız değilsin, ama onlar da değil. Büyük ve duygusal sorunlar konuşulduğunda her zaman gerilim olabilir. Bugün bu olasılığın farkında olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulunduğun ortamı değiştirmek için girişimlerin olabilir. Küçük bir gezi planlamak sana iyi gelecek. Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak kendini daha iyi hissetmek için iyi bir yol olabilir. Yenilikler hakkında daha açık olmak iyi olacak.

12 Aralık 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içerisinde enerjinizin düştüğünü hissettiğiniz anlar olabilir. Sıkılganlık hissi duyabilirsiniz. Ev ve aileye dair gündemler duygu ve düşüncelerinizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek, sosyalleşmek enerjinizi yükseltebilir.

12 Aralık 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir düzen, kariyer ve kişisel gelişiminin sana neler getireceğini merak edebilirsin. Ailenin bu aralar desteğine ihtiyacı olabilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevdiğin kişiye hissettiklerini, duygusal sözcüklerle ifade edebilirsin. Sağlığına daha çok özen göstermek isteyebilirsin. Kendinde yapacağın değişiklilere, sosyal çevreni yenilemeyi de ekleyebilirsin. Tatil gününde zamanını iyi değerlendirmek isteyeceksin.

12 Aralık 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjiniz yüksek, gezintiye çıkmak için sabırsızlanıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile yapacağınız planlar da keyifli neşeli sohbetler gerçekleştirebilir ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Bu tür ortamlarda daha fazla yer almak için yeni planlar yapabilirsiniz.

12 Aralık 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza daha çok yaratıcılık, kişisel ifade ve yeni heyecanlar katabilirsiniz. Risk almaya oldukça yatkınsınız. Ancak düşünmeden harekete geçmemelisiniz.

12 Aralık 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda üstlerinizle problem yaşayabilirsiniz. Sakin kalmalı ve kendinizi nezaketle ifade edebilmelisiniz. İletişim yeteneklerinizi kullanmayı asla...

12 Aralık 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

En derin entelektüel kompleks ve takıntılarını deşifre etmek için güzel bir gün. Geçmişte felsefe veya matematikte başarısız olmanla ilgili anılar şu aralar yine aklına gelecek. Bu anılardan birini yakalayıp kontrol altına alabilmekten büyük keyif alabilirsin. Karides ağını çıkar ve birini yakalamayı dene bakalım! Bu hayali aktivite bile şaşırtıcı derecede özgürleştirici olabilir!

12 Aralık 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para meselelerine dair yeni sorunlar veya yaklaşımlar ortaya çıkabilir, sahip olduğunuz ve olmadığınız şeylerle ilgili derin hisler duyabilirsiniz. Hayati ve anlamlı değişiklikler yapmaya hazır olduğunuz bir yere ulaşmanıza yardımcı olarak, gerçeği aramaya ve onunla yüzleşmeye daha isteklisiniz. Bir kaynağı veya yeteneği tam olarak kullanma veya sergileme fırsatı olabilir. Aile ve ev hayatınızda suları durgunlaştırmayı başarıyorsunuz.

12 Aralık 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sadece kendi duygularınızın onaylandığı bir dünyada yaşamanız, sizi olumsuz etkiliyor. Çevrenizi, isteseniz de şekillendirmeniz mümkün değil. Yeni duygulara yelken açmanızın artık zamanı geldi. Unutmayın, yaşam devam ediyor.

12 Aralık 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

12 Aralık 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle birlikte vakit geçirebilir, yorgunluğunuzu üzerinizden atabilirsiniz. Yalnızsanız hobilerinizle ilgilenebilir, spor yapabilir ve yaratıcı çalışmalarla keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

12 Aralık 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişinin sorunlarını, başka insanlarla paylaşmayın. Anlattıklarınız ileriki günlerde sevgilinize karşı koz olarak kullanılabilir. İş yerinizde fazla uğraşmadan çalışmaya gayret ediniz. Enerjinizi harcayacağınız yarım kalmış bir projenizde ya da uzun zamandır askıda duran başka işlerinizde harcayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu olduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz.

12 Aralık 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 51' 53" R
Ay
Başak
10° 05' 53"
Merkür
Koç
17° 30' 29"
Venüs
Koç
17° 37' 44"
Mars
Balık
21° 20' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 03"
Satürn
Balık
15° 33' 35"
Uranüs
Boğa
21° 44' 21"
Neptün
Balık
28° 33' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 05"
Lilith
Başak
22° 08' 04"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>