Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duyarlısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşıyor olabilirsiniz. Ruhani yetenekleriniz artacak ve aslında neler olup bittiğini görebileceksiniz. Bir işletme ortamında, müşterinizin veya patronunuzun ihtiyaçlarını önceden tahmin etmek için bu özel beceriden yararlanabilirsiniz. Söyleyeceklerini tahmin ederek onları etkileyebileceksiniz. Evde ise, sevdikleriniz duyarlılığınıza ve algılama kabiliyetinize hayran olacaklar.

Bugün bazı şeyleri olduğu gibi bırakmayı düşünmelisiniz. Başladığınız projeler üzerinde çalışmak sizin için çok çalışmaktan ziyade daha faydalı olacaktır çünkü doğru şeyi yapmadığınız için endişeleniyorsunuz. Sebepsiz yere kendinizi yormanın zamanı değil. Şüphelerinizi kendinize saklayın!

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Yepyeni birine abayı yakabilirsin. Günün enerjisi seni flörtöz ve sosyal yapıyor. Bir komşunla ya da tamamen yabancı olan çekici bir kimseyle sohbete girebilirsin. Hatta tanıdığın bir kişiye çıkma teklifi de edebilirsin. Romantik açıdan ufuklarını genişletmek istiyorsun. Eğer halihazırda bir ilişkideysen de, yeni heyecanlar yaratmak isteyeceksindir.Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarından güzel haberler alman olası. Bu haberler sayesinde yeni ve güzel fırsatlarla karşılaşacaksın. Bunları değerlendirmek için arkadaşlarınla beraber hareket etmek isteyebilirsin. Hareket planı yapmakta fayda var.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Mars ise bugünden itibaren Yay burcunda ilerliyor. Güne ve haftaya daha yüksek bir enerji ile başlıyorsunuz. Umutlarınız yeşerebilir, sevme ve sevilme duygusunu daha güçlü hissedebilirsiniz.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki olaylara karşı daha duyarlı bir şekilde hareket edeceksin. Bu süreçte hiç olmadığın kadar cömert davranabilir ve çevrendekilere yardım edebilirsin. Çünkü mücadele gezegeni burcunda hareket etmeye başlıyor. Maddi konulardaki beklentilerin karşılık bulabilir. Yakın arkadaşlarınla ilgili şüphe düştüğün konular açıklığa çıkacak. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, bir süre daha yalnız kalmak ve kendini dinlemek isteyebilirsin. Yaşam alanında değişiklik yapmak için dekorasyon dergilerine göz gezdirebilirsin.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizleri küçümsemek isteyenlere karşı dikkatli olmalısınız. Yakın olmak isterken gerçek düşünceleri sizlerin zayıf noktalarınızı öğrenmek olabilir. Bu yüzden bu aralar iletişim halinde olduğunuz tüm insanlara ve konuştuklarınıza ekstra dikkat etmelisiniz.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere kullanabilirsiniz. Kolektif veya sosyal konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bugün tamamlanmasını istediğiniz konular gündeminizi etkileyecektir. Risk almak için acele etmeyin.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işin en iyisini ve özenlisini yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi verimli hissedeceğiniz şartları bulamayınca gergin hissedebilir ve ses...

13 Aralık 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herhangi bir konuda çözüme varmanız kolay olmayabilir. Günün üzerinde etkili olan ezici bir direnme duygusu, plana göre hareket etmenizi zorlaştırıyor. Bugün savaşmak için iyi bir gün değil. İşler istediğiniz şekilde gitmiyorsa, çok zorlamayın. Halletmek için şiddete başvurmak durumun daha da kötü bir hal almasından başka bir işe yaramayacak. Sakin kalabilmek için birtakım tavizler vermeniz gerekebilir.

13 Aralık 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerin kötüye gideceğine dair bazı düşüncelere maruz kalabilirsiniz, bunlar zihninizin size oyunlarıdır ve başa çıkmanın en iyi yolu, kendinizi o işe daha çok odaklamak olabilir. Çözmeyi ertelediğiniz sorunlar olabilir, eğer öyleyse neleri düzeltebileceğinizi ve neler için yardıma ihtiyaç duyabileceğinizi görmek için biraz düşünmelisiniz. Şu an sorunları görmezden gelmek çok büyük bir hata olabilir.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli arzularınızın sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Sınırlı koşullarınızdan oldukça sıkılıyorsunuz. Dengelerinizi korumak adına, alışık olduğunuzdan daha fazla bir gayret içinde çalışacaksınız. Başarı sizden yana.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken ilişkinize odaklısınız. Mars sizin burcunuza geçiş yapıyor. Ayakları yere daha sağlam basan ve güven vadeden bir ilişkiye ihtiyaç duymaya başlayabilirsiniz. Bu anlamda var olan ilişkinizi de sorgulayabilirsiniz.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. İşlerinize yoğunlaşacağınız bir gün ve tamamlamak için yoğun çaba göstereceksiniz. Birikmiş işler gözünüzü korkutabilir, paniğe kapılmadan hareket edin. Üstlerinizin sizden beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

13 Aralık 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 59' 47" R
Ay
Aslan
29° 35' 13"
Merkür
Koç
17° 58' 12"
Venüs
Koç
16° 31' 57"
Mars
Balık
20° 39' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 14' 52"
Satürn
Balık
15° 28' 17"
Uranüs
Boğa
21° 41' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
19° 58' 58"
Lilith
Başak
22° 02' 09"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 18/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>