Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gündemin Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2021, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Hayattaki diğer sorumluluklarınız sizi gün boyunca sevdiklerinizden uzak tutabilir. Bu gece için planlarınız varsa (veya yoksa bile) bunu oldukça iç karartıcı bulabilirsiniz. Sevgiliniz nerede? Siz deli gibi çalışırken o alemlere akıp eğleniyor mu? Böyle düşüncelerle kendinize işkence etmeyin.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Hedefler koymak için güzel bir gün.Yeterli isteği ve kararlılığı olan biri için sınır diye bir şey yok; ki senin rezervlerin maksimum seviyeye oldukça yakın! Tüm hedeflerini bir günde gerçekleştirmek elbette zor, ama ulaşmak istediğin hedefleri öncelik sırasına göre dizip izlemen gereken adımları belirleyebilirsin. Bu listeyi enerji seviyene göre eyleme geçmek için kullanabilirsin.Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini gereksiz tartışmaların içinde bulabilirsin. Yanındaki insanları kırmamak için daha dikkatli olmak senin için iyi olacak. Gereksiz tartışmalardan kaçınmak arkadaşlıkların zedelenmesini engelleyebilir.

14 Aralık 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Gün içinde çalışma ortamınızdaki sistem ve düzende değişiklikler olabilir. Günlük rutininizi değiştiren, birden gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza, beslenmenize daha fazla önem vermeniz gereken günlerdesiniz.

14 Aralık 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ne kadar hareketli başlasan da senin dışında gelişen olaylar, işlerinin yavaşlamasına neden olabilir. Bu durum motivasyonunu da olumsuz etkileyecek. Çalışan bir Yay burcuysanız,hayatında beklenmedik problemlerle karşılaşman, düşüncelerini derinleştirebilir. Kariyerini yeniden şekillendirmeyi düşünebilirsin. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin arkadaşından gelecek telefon, seni epey mutlu edecek.

14 Aralık 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kayıp yaşama ihtimalinizden korkuyorsunuz. Adım atmadan önce kendinizi finansal olarak sağlama almalısınız. Sağlama almadan hareket ederseniz korktuğunuz şey başınıza gelebilir. Bunu yaşamamak için sağlam adımlarla ilerleyin.

14 Aralık 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara odaklanmakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Risk almak isteyeceğiniz konular olabilir. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Gün içinde doğabilecek imkânlar söz konusu. Hareketli bir gündeminiz olabilir.

14 Aralık 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda manipüle edilebilirsiniz, dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Oldukça hareketli olmanız ve bir yerlere yetişmeniz gereken...

14 Aralık 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

14 Aralık 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içinizi daraltan bazı duygular yaşayabilirsiniz fakat önünüzde umut verici bir zaman dilimi var. Duygusal hayatınız yoluna giriyor ve iç dünyanızdaki karmaşayı çözmek için fırsatlar yaratıyorsunuz. Bir şeyleri yanlış değerlendirmek mümkündür, bu sebeple varılan sonuçları açık uçlu bırakmak en iyisidir. Kendinizi suçlu hissettiğiniz konular varsa, günah çıkarmak veya suçlamaları düşürmek için ideal bir zaman.

14 Aralık 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zevkler konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Coşkularınızın istemediğiniz durumlara neden olmasını istemiyorsanız, bazı acil önlemlere başvurmalısınız. Davranışlarınızda ölçülü ve sorumlu yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

14 Aralık 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

14 Aralık 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yoğun birgündeminiz olabilir, yöneticiniz Jüpiter’in desteğiyle işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Organizasyon ve düzenleme işlerine ağırlık verebilirsiniz. Baş ve boğaz ağrılarına dikkat edin.

14 Aralık 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması her ikinizi de yorup yıpratmış gibi görünüyor. Özellikle bugün fazla fevri davranmanız, sevgilinizin tepki göstermesine neden olabilir. İş hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için ön çalışmalara başlıyorsunuz. Düşüncelerinizi ortaklarınızla paylaşarak, kararlarınızı vermeniz yararınıza olacak. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz.

14 Aralık 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 02" R
Ay
Akrep
22° 27' 26" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 03' 09"
Mars
Balık
26° 00' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 08"
Satürn
Balık
16° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 45' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 02"
Lilith
Başak
22° 48' 08"
True Node
Koç
15° 35' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>