Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hedeflerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Şu anda hayatınızdaki romantik ilişkileri düşünün. Bir birlikteliğin ne kadar sıcak ve tutkulu olduğuna bakmadan önce, romantizm bittiğinde bu duyguların yerini alacak bir şeyin olması çok önemli. İlişkilerinizi sıfırdan oluşturun. Sevgilinizin aynı zamanda en iyi arkadaşlarınızdan biri olduğundan emin olun.

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Adeta doğal bir iyileştirici güce sahip biri olarak, dönüştürücü bir enerjiye şahit olabilirsin. Çeşitli bitkiler, aromaterapi veya masaj gibi doğal şifa yöntemlerine yoğunlaşmak için harika bir gün. Bunlar kendi yeteneğinle birleştir; sonuçlardan çok memnun olacaksın. Zihnin yeni düşüncelere oldukça açık bir modda ve öğrendiğinin büyük kısmını özümsemekte başarılı olabilirsin.Bugün, uçarı yapıdaki doğanı dünyaya indirmek için uygun bir gün. Ufak tefek şeyler yüzünden canını sıkmana gerek yok. Basitçe işlerini yoluna koymaya çalış ve yoluna girdiklerini gördükçe mutlu ol. Biraz daha derine kazman gerekebilir. Her şeyi yüzeysel seviyede bırakma, bil ki görünen ardında, ilk bakışta anlayamayacağın kadar çok şey yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinle birlikte daha çok zaman geçirmek kendine daha fazla zaman ayırmak için seni cesaretlendirecek. Onlarla geçirdiğin sürede kendini geliştirmek için yeni yollar bulabilirsin. Seni mutlu edecek şeylerin peşinden gitmek iyi olacak.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Gün içinde çalışma ortamınızdaki sistem ve düzende değişiklikler olabilir. Günlük rutininizi değiştiren, birden gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza, beslenmenize daha fazla önem vermeniz gereken günlerdesiniz.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak senin için daha kolay olacak. Hayatında yapacağın ufak tefek değişikliklerin etkisini çabucak gösterirken, neden daha önce yapmadım diyebilirsin. Tarzında yapmak istediğin değişiklikler için, internette çeşitli araştırmalar yapabilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin arkadaşlarıyla ilgili bazı endişelerin ortaya çıkabilir. Son dakika gelen bir telefon, akşam için yaptığın planları değiştirmene neden olabilir. Sana iyi gelecek konuları keşfetmek için kendine zaman tanıyorsun.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin güven kırıcı şakalarına daha fazla tahammül gösteremiyorsunuz. İlişkinizin saygı çerçevesinde yürümesini istedikçe ipler kopuyor. Belki de bir sonlanmaya doğru hızla gidebilirsiniz. Süreci doğru analiz edin.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi zorlayabilir. İkili ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İşte beraber olduğunuz kişilere karşı güven sağlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde fedakâr bir tutum izleyebilirsiniz.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Samimiyetiniz kendinizi mükemmelize etmenizde en büyük faydayı sağlayacaktır. Başarılı olmak için öz eleştiri yapmanız sizin artınıza olacaktır.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların bugün söyleyecek çok fazla şeyleri olabilir, fakat sen sadece arkana yaslanıp dinlemeyi tercih edebilirsin. Böyle yapmakta rahat ol. Zaten konuşulacak şeylerin büyük çoğunluğu dedikodu ve sen de bu kazanın içine girmek istemeyebilirsin. Bu seçimin akıllıca. Konuşulanları duymazdan gel ve etliye sütlüye karışma. Sana uygun gelmeyen söylentileri süzmekten de çekinme.

15 Aralık 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzdeki zamanlarda, ne yapılması gerektiği konusunda daha kesinsiniz ve daha doğrudan ve açık sözlü olacaksınız. Aynı zamanda romantik ve yaratıcı bir zihne dönüşüyorsunuz. Bağımsızlığınız ve özgürlüğünüz sizin için çok önemlidir ve arzu doğanız güçlüdür. Bu durum, aşk hayatınızda sevginiz ve kendiniz arasında bir ikilem yaratabilir. Tartışmaları bazen biraz yumuşatmanız gerekebilir, ancak bu süreci atlatabilirseniz, hayallerinizi gerçekleştirmek için gereken tüm cesarete sahip olacaksınız.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki gerilim gizli çatışmalara neden olabilir. Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Organizasyon ve düzenleme işleriyle, günlük rutinlerinizle ilgilenebilirsiniz. Uzun bir yapılacak işler listeniz olabilir. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Stres kaynaklı rahatsızlıklara karşı dikkatli olun.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize hayallerinizi süsleyen planlarınızdan ve ilişkinizle ilgili beklentilerinizden söz etmenin zamanı geldi. Sevgilinizin olumlu ve sıcak yaklaşımı ile desteğini alacak ve heyecan duyacaksınız. İşinizle ilgili gerçekleşmemiş arzularınız, içinizde bir boşluk yaratıyor; yalnızlık duygusu ağır basıyor. Bunu diğer başarılarınızla telafi edin. Yeteneklerinizi herkese gösterin. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz. Kontrollü olmaya çalışırken kendi üzerinizde baskı uygulamayın, sağlığınız etkilenebilir.

15 Aralık 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 59" R
Ay
Başak
20° 59' 33"
Merkür
Koç
17° 05' 14"
Venüs
Koç
18° 46' 05"
Mars
Balık
22° 03' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 43"
Satürn
Balık
15° 39' 02"
Uranüs
Boğa
21° 47' 23"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 19"
Lilith
Başak
22° 14' 13"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>