Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fikirlerin Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün konuşkan bir modda olabilirsiniz. O kadar neşeli ve uçarı bir ruh halinde olacaksınız ki, diğer insanlar bundan biraz rahatsız olabilir! Bu çekici veya zeki olmadığınız anlamına gelmez. Sadece insanlar bugün kendi endişeleriyle meşgul olabilirler. Herkesi eğleceli sözlerinizle neşelendirmek isteseniz de, bazen insanları yalnız bırakmak en iyisidir. Kendi işinize odaklanmayı deneyin ve içinizdeki bu sevgi kelebeği enerjisini biraz azaltın!

Bazı hoş övgüler alabilirsiniz. Çalışkan bir tip olarak, çabalarınızın ne kadar takdir edildiğini her zaman fark edemiyorsunuz. Ama şu an, diğer insanlar da sizi fark ediyor. Otorite sahibi biri, önemli katkılarınız hakkında sizinle sohbet edebilir. Ya da bir meslektaşınız, uzmanlığınızla ilgili hoş yorumlarını size iletebilir. Başkaları üzerinde yarattığınız izlenim konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz. İmajınız güven veriyor.

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Günü sessiz sakin bir şekilde geçirmek istiyorsun ama aile üyelerinin başka planları var. Çocukların adeta hiperaktif gibi davranabilir ve oyun oynamak için ısrar edebilirler. Romantik partnerin seni alışverişe ya da ev işlerine sürüklemek isteyebilir. Zorunlu ev işlerini yapıp geri kalan vakti kendine ayırmak en iyisi olacaktır.Bugün evinizde bir parti vermeye karar verebilirsiniz. Davet edecekleriniz bağlantılı olduğunuz bir toplulukla ilgili kişiler olabilir. Metafiziğe ve medyumluğa ilgi duyan arkadaşlarınızın da davetli listesinde olması mümkün. Muhtemelen evinizin pırıl pırıl olmasını isteyecek ve ailenizden birinin size yardım etmesini rica edeceksiniz. Partiniz pek çok düşündürücü tartışmaya sahne olacak. Akşamın keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla beraber alış veriş konusunda konuşmalar yapıp geziler düzenleyebilirsin. Onlarla bir arada olmak bile sana iyi gelecek. Onlarla yapacağın konuşmaların seni geliştireceğini görmek mümkün olacak.

16 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında düzeninizi değiştirebilecek kararlar alabilirsiniz. İş görüşmeleri vearama süreçleriniz netleşmeye doğru gidebilir. Beslenme ve yemek alışkanlıklarınızda aşırılığa ve dengesizliğe gitmeye karşı dikkat edin.

16 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde karşına gelen konularda sürekli fikir değiştirebilirsin. Aklının karışmasının sebebi ise geleceğe dair düşüncelerin olabilir. Yaşam alanında yapacağın değişiklikler içsel olarak rahatlamanı sağlayacak. Bazı arkadaşlarının, sorunlarını geçmişte bırakması sana da ilham katacak. Olgunlaştığını fark edeceğin kararlar alabilirsin. Ansızın çalan telefonun ardındaki ses, şaşkınlığa uğrayacağın bir haberi taşıyor olabilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkinizi bir sonraki adıma taşımaya karar verebilirsiniz.

16 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizlerle sağlıklı iletişim kurmak isteyen yakın çevreniz ile diyalog kurmaktan kaçıyorsunuz. Düşüncelerinizi kimsenin şekillendirmesine izin vermeyeceksiniz. Özgür ve bireysel karar almak sizi bu noktada tatmin eden taraf olacaktır.

16 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

16 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi keyifli ve hafif umursamaz hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sizler zaten denge kurmak hususunda doğuştan yeteneklisiniz.

16 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tuhaf bir gün olabilir. Bugün, zihniniz düşüncelerinizi yavaşlatan anılarla dolabilir. Bunun sonucunda, aşırı tepkiler verebilir, geçmişe ait eşyaları sizin için ne derece önemli olduklarını enine boyuna düşünmeden, çaresizce atabilirsiniz. Pişman olacağınızı adınız gibi bildiğiniz bu tip girişimlerle risk almak yerine, öncelikle bu düşüşünüze yol açan asıl sebebi tespit etmeye çalışın.

16 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzdeki zamanlarda, ne yapılması gerektiği konusunda daha kesinsiniz ve daha doğrudan ve açık sözlü olacaksınız. Aynı zamanda romantik ve yaratıcı bir zihne dönüşüyorsunuz. Bağımsızlığınız ve özgürlüğünüz sizin için çok önemlidir ve arzu doğanız güçlüdür. Bu durum, aşk hayatınızda sevginiz ve kendiniz arasında bir ikilem yaratabilir. Tartışmaları bazen biraz yumuşatmanız gerekebilir, ancak bu süreci atlatabilirseniz, hayallerinizi gerçekleştirmek için gereken tüm cesarete sahip olacaksınız.

16 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız tüm işlerde, kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız birçok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı mantıkla yaklaştığınız için anlaşılmıyorsunuz

16 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

16 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutinleriniz, görev ve sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Her türlü riskten ve abartılı hareketten uzak durun.

16 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. İşinizde çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. Bugün bazı küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

16 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 29' 15"
Ay
Akrep
15° 59' 42"
Merkür
Koç
26° 07' 40"
Venüs
Balık
20° 45' 50"
Mars
Balık
04° 26' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 01"
Satürn
Balık
13° 13' 25"
Uranüs
Boğa
20° 37' 48"
Neptün
Balık
27° 46' 60"
Plüton
Kova
01° 48' 54"
Chiron
Koç
18° 45' 13"
Lilith
Başak
19° 43' 15"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>