Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duyarlılığın Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle iletişimin oldukça önemli bir hale gelebilir. Eğer aranızda yanış anlaşılmalar oluştuysa, bugün buna odaklanman gerekecek. Bir şeyleri daha iyi bir hale getirmeye çalışman gerek bugün.

Bazı değerlendirmelerde danışacağınız kişilerin, deneyimleri kadar amaçlarından da emin olmanız gerekiyor. İş yaşamınızda, kendinizi göstermeye uğraştığınız konuda bugün son fırsatınızla karşılaşabilirsiniz.

Yenive yeni projeler... Bunlara hazırlıklı olmalısın. Eğer değişim istiyorsan bu konuda daha kararlı adımlar atman gerekecek. Öncelikli olarak kendini kendine kanıtlaman ve dik durman gerekebilir.

Egzersiz konularını biraz daha ciddiye alman gerekebilir. Eğer gün içerisinde buna fırsat bulamıyorsan günlük aktivitelerine hareket katman gerekecek. Adım sayar kullanarak ne kadar aktif kaldığını görmen iyi olabilir mesela.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne başlamakta zorlanabilirsin. Vücudun artık dinlenmek istediğini bundan iyi ifade edemez. Eğer kendini çok yorgun hissediyorsan bugün bir şeyleri ertelemen en iyisi. Hafta sonunu erkenden getirmen sana bir sıkıntı yaratmayabilir.

15 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işverenleri ve kıdemli meslektaşları etkilemek için elbette çaba gösterin, ancak bunu doğal görünmeyeceği noktaya kadar zorlamayın. Önemli insanların sizin hakkınızda en çok değer verdiği şey kendiliğindenliğinizdir, bu nedenle ödül ve alkış istiyorsanız kendiniz olun.

15 Aralık 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun maddi olanaklarını hayırlı işler için ağırlıklı kullanabilirsin toplumsal duyarlılığın artıyor. Herkese eşit mesafede yaklaşıyorsun. Olaylara tarafsız ve adaletli yaklaşman ile herkesin takdirini kazanacaksın. Ailesinden uzakta yaşayan bir Yay burcuysan, onlarla telefon görüşmesi yaparak özlemini biraz olsun gidermeye çalışabilirsin.

16 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihniniz yoğun bir performans gösterebilir. Kendinizi kandırmak ya da hiç yoktan üzmek yerine objektif olmayı seçmelisiniz. Düşünmek eylemini kendiniz için faydalı hale getirin ve ihtiyaçlarınızı karşılamak adına yeni yollar arayın.

16 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size yeni hevesler ve yenilikler getiren durumlar öne çıkıyor. Kendinizi her açıdan keyifli ve hareketli hissedebilirsiniz. Değişik hobilere ve alternatif uğraşlara yönelerek keyifli çalışmalar yapabilirsiniz. Birtakım fiziksel aktiviteler ve spor faaliyetlerine de zaman ayırabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde yenilenme yaşadığınız bu günde oldukça özgür hareket edeceksiniz.

16 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıkılgan olabilir ve ne istediğinize karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Hava almak ve dışarıda olmak isteyip çok kısa süre sonra vazgeçebilirsiniz...

15 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla beraber alış veriş konusunda konuşmalar yapıp geziler düzenleyebilirsin. Onlarla bir arada olmak bile sana iyi gelecek. Onlarla yapacağın konuşmaların seni geliştireceğini görmek mümkün olacak.

16 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizi son çalışmalarınızdan uzaklaştırabilir. Gün, finansal konulara odaklanmanıza yardımcı oluyor, ancak bu konularda bir birliktelik şu an çok iyi ilerlemeyebilir. Belki birlikte çalıştığınız biri biraz dram uyandırır veya kucağınıza karmaşık yeni bir proje fırlatır. Öte yandan, kişisel bir partneriniz ona mali açıdan yardım etmenize ihtiyaç duyabilir. Elinizden geldiğince yardım edin, ama mecbur hissettiğinizden değil.

16 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize özgü bir çalışma sisteminiz var. Sizin düşünce tarzınızı herkesin benimsemesini beklemeyin. Maddeyi seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Sıcak gelişmeler gündemde sizi bekliyor.

16 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

16 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evden uzaklaşacağınız bir seyahate mi çıkmak istiyorsunuz? Avrupa ya da Asya'da mı yaşamak isterdiniz? Vizyonunuzu geliştirirken aklınızdan geçen bazı istekleriniz olabilir. Bu tip bir seyahate gerçekten çıkıp çıkamayacağınızı bir değerlendirin. Çevrenizdekiler şu an size güveniyor bu yüzden her tür ihtimal emrinize amade.

16 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. İşinizde çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. Bugün bazı küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

16 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 12' 24" R
Ay
Yay
11° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 01"
Venüs
Koç
26° 55' 06"
Mars
Balık
27° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 11"
Satürn
Balık
16° 16' 40"
Uranüs
Boğa
22° 09' 32"
Neptün
Balık
28° 48' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 14"
Lilith
Başak
22° 58' 13"
True Node
Koç
15° 30' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>