Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sosyal Hayatta Aktifsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Uzun zamandır aklını meşgul eden birisi varsa eğer, gün içinde aynı ortamda bulunma şansın olabilir. Onunla yapacağın konuşmalarda rahat olman gerekebilir. Yapmacık tepkiler ve söylemlerden uzak durmak aşk ihtimalini kuvvetlendirecek.

İş hayatınızda herkesçe bilinen özgün bazı projeleriniz var. Fikirleriniz oldukça parlak, fakat para sıkıntınızı bir türlü aşamıyorsunuz. Yeni teklifler hayatınıza yeni anlamlar getirecek.

Yenifikirleri konusunda yaratıcı düşünmeye devam etmen gerek bugün. Zihnini özgür bırakmak karşına her zaman yeni bir çözüm çıkmasını sağlayabilir çünkü. Bugün yeniliklere açık oldukça sorunlardan korkmayarak hareket etmeye alışabilirsin.

Bugün rutininde ani değişiklikler yapmayı düşünebilirsin. Değişimi kademe kademe gerçekleştirmek senin için daha iyi olabilir ama. Mesela egzersiz programını yavaşça değiştirmek yeni düzene daha kolay alışmanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çabalarının sonuç vermediğini düşünüp vazgeçmemelisin, hele de bugün. Geç de olsa gelişmeleri görebileceksin çünkü. Programına sadık kalıp çalışmaya devam etmek ileride daha mutlu olmana vesile olabilir.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işverenleri ve kıdemli meslektaşları etkilemek için elbette çaba gösterin, ancak bunu doğal görünmeyeceği noktaya kadar zorlamayın. Önemli insanların sizin hakkınızda en çok değer verdiği şey kendiliğindenliğinizdir, bu nedenle ödül ve alkış istiyorsanız kendiniz olun.

15 Aralık 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam tarzını belirli oranda değiştirebilirsin. Bunu yaparken harcamalarında artış yaşanabilir. Duygusal anlamda yorulduğunu fark edebilir, bu yüzden de sorumluluk almaktan kaçabilirsin. Hafta sonu dışarıda vakit geçirmek isteyeceksin. Telefon trafiğin beklediğinden daha fazla vaktini alabilir.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentilerinizin gerçekleşmesi önünüzü açabilir. Bugün bir gelir gider muhasebesine girebilir, kazançlarınızı büyütecek formüller üzerinde çalışabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını almanız dolayısıyla kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı işler, yükler, sorumluluklar yaşanabilir. Öğle sonrasında gruplar içinde daha hareketli olabilirsiniz.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Telefon, mail ya da sizden uzakta olan kişilerle herhangi bir yolla bağlantıya geçerek bazı konuları çözüme kavuşturmaya çalışacak ve başarılı olacaksınız...

17 Aralık 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatini senin için yararlı olacak işlere yöneltmek senin için daha iyi olacak. Kendini geliştirmek için daha istekli davranmak gelişmek için daha yararlı olabilir. Bütün dikkatini bunun için yoğunlaştırmak senin için daha güzel şeylerin gerçekleşmesini sağlayabilir.

17 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Derin rüyalar bugün geçmişinizle barışmanıza yardımcı olabilir. Uyandığınızda, ne kadar ilerlediğiniz için minnettar hissetmek için bir dakikanızı ayırarak, kendinize bu huzurlu hislerin tadını çıkarma izni verin. Yeni projeler veyafırsatları ortaya çıkabilir, bu yüzden kollarınızı sıvamak için hazır olduğunuzdan emin olun. Bugün özellikle kişisel finans söz konusu olduğunda ve parasal hedeflere ulaşma konusunda sizden gelecek için plan yapmanızı ister.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızı şaşırtmak istemiyorsanız, aşırıya kaçan hareketlerinize disiplin getirmelisiniz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili önemli fırsatlar gündemde.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk, eğlence, hobi, tatil konularından dolayı bazı sorunlar gerçekleşebilir ama bu durum geçici olacak. Ayrıca partner ya da ortakla zaman geçirebilirsiniz. Eski aşklar karşınıza çıkabilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamayın. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıyor, konuşuyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık. Düzeldiğini sandığınız bir sağlık sorunu tekrarlayabilir.

17 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 24' 43"
Ay
Akrep
15° 03' 36"
Merkür
Koç
26° 05' 16"
Venüs
Balık
20° 40' 10"
Mars
Balık
04° 22' 44"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 03"
Satürn
Balık
13° 12' 53"
Uranüs
Boğa
20° 37' 36"
Neptün
Balık
27° 46' 49"
Plüton
Kova
01° 48' 49"
Chiron
Koç
18° 44' 57"
Lilith
Başak
19° 42' 44"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>