Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İhtiyatlısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Etrafınızdaki insanlar arasında kendinizi gösteriyorsunuz. Bugün, bir sürü arkadaşınızla beraberken kişiliğinizin bir yönünü gösterme şansınız olacak. Çocukken sahip olduğunuz ve hala bir parçanız olan kusursuz cazibeniz bugün normalden daha fazla parlıyor! Yani, tereddüt etmeyin, tekrar o çocuk olun!

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Baş gösteren sorunlar seninle ilgili değilmiş gibi görünse de, bunların ucunun sana dokunacağı su götürmez bir gerçek. Duyguların oldukça yoğun ve bu yoğunluğun sebebini göremeyebilirsin. Otur ve parçaları birleştir. Belki, birinden aldığın olumsuz yorumlar sebebiyle öfke seviyen artabilir. Ya da iyiliğini önemsediğin bir arkadaşının yaşadığı travmalar seni de etkileyebilir.Bugün özellikle de başkalarının duyguları söz konusu olduğunda ihtiyatlı olmanızda fayda var. Geçmişinizden birisi bugün tekrar hayatınıza girebilir. Bu kişinin en son gördüğünüz kişiyle aynı olduğu yanılgısına düşmeyin. Onun dünyanıza girebilmesi için ona fırsat vermelisiniz. Geçmişin bulanık görüntüleri şu anda net görmenizi zorlaştırıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemel uzun bir süredir tatil planı yapıyor ya da okula geri dönmeyi düşünüyordunuz ve şimdi ise planlarınızı kesinleştirmek üzeresiniz. Gelgelelim, oldukça rahatsız edici bir mesaj ya da telefon görüşmesi planlarınızı suya düşürebilir ve bu yüzden hayal kırıklığının eşiğine gelebilirsiniz. Yine de durumu dikkatli bir şekilde gözden geçirirseniz, size o kadar da çok şeye mal olmayacağını fark etmeniz muhtemel. İstediğiniz şeyi gözden çıkarmadan da bir çaresine bakabilirsiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Başak burcunda seyrini sürdürüyor. Sabah Ay'ın Neptün ile karşıt açısı nedeniylehayatınızda duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz. Hemen ardından gelen Ay'ın uyumlu kontakları sayesinde gittikçe düzelen birgrafiğiniz olacak. Girdiğiniz görüşmelerden, toplantılardan istediğiniz sonuçlarla çıkacaksınızdır.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar bugün hoşgörünü kaybettiğini düşünebilir. Bir arkadaşına yaptığın iyiliğin sonucunda iyi niyetinin kullanıldığını fark edebilir, çevrendeki insanlara karşı davranış ve tutumlarını değiştirmek isteyebilirsin. Gördüğün davranışlara ve sana söylenen sözlere daha temkinli yaklaşacaksın. Bugün iletişiminde güven duygusu eksikliği yaşaman gayet normal. Maddi konularda bugün yardım göremeyebilirsin. Alışverişlerinde daha dikkatli olduğun doğru. Evli bir Yay burcuysan eşinin bazı tavırları senin ona karşı olan düşüncelerini değiştirebilir.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda doğru mu, yanlış mı diye düşünmenize neden olan olaylarla ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durumla ilgili hızlı kararlar vermemeli, süreci iyi yönetebilmelisiniz. Bazı durumlar olay içinde kendini daha belirginleştirebilir. Zaman tanımalısınız.Content Video - Yaylar büyük sürprizlere hazır olun!

18 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki statünüz için fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için hayal gücünün sınırlarını zorlamak zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konulara daha gerçekçi yaklaşabileceksiniz. Bugün bürokratik işlerle uğraşabilirsiniz. Akşam için keyif aldığınız kişiyle birlikte program yapabilirsiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünden itibaren önümüzdeki 4-5 gün boyunca iletişimde karmaşa bizi bekliyor.Kendiniz, yuvanız, yapmak istediklerinizle ilgili biraz aklınız karışabilir. Evde su ve doğal gaz tesisatı ile uğraşmanız gerekebilir.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

18 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla yaşadığınız anlaşmazlıkta orta yolu bulmak için kendinizi bu kadar feda etmenize gerek yok. Sizin için önemli olan şeyin ne olduğu konusunda açık olun ve karşı tarafı da anlamaya çalışın yeterli.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati kariyer evinize ışık tutuyor. Kariyerinize dair karşı karşıya kaldığınız problemleri daha rahat çözebileceğiniz gökyüzü etkileri bulunuyor.Para evinizdeki Satürn ve Plüton'un kariyer evinizdeki Ay ile kuracağı destekleyici açıhayatınızda otorite pozisyonunda olan kişilerle ilişkilerinizi destekliyor. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bugün işinizi geliştirmeye yönelik yatırımlar yapabilirsiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda atılım yapmak için, içinde bulunduğumuz zamanları değerlendirebilirsiniz. Özellikle değerli madenler, kuyum ve antika ile uğraşan Yay burçları için şanslı zamanlar. Bilinçaltında biriktirdikleriniz ve ön yargılarınız aileniz ve evinizle ilgili konularda kendi kendinize sorun yaratmanıza sebep olabilir.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; sabah saatlerinde ilerlemek ve planları uygulamak çok da kolay olamayabilir. Ayrıca çalıştığın alanlarda ağzından çıkabilecek sözlere dikkat etmen gerektiği gibi, memnuniyetsizliğin yanlış anlaşılabilir. Yaratıcılığa dayalı işlerini, düşünce ve fikirlerini destekleyen insanlarla birlikte yolunu netleştirebilir, kazanımlarını artırabilirsin.

18 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 36' 54" R
Ay
Akrep
20° 56' 05" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 54' 06"
Mars
Balık
25° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 26"
Satürn
Balık
16° 07' 35"
Uranüs
Boğa
22° 03' 60"
Neptün
Balık
28° 45' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 36"
Lilith
Başak
22° 47' 20"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>