Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aile ve ebeveynlikle ilgili sorunlar aklınızı karıştırıyor olabilir. Son zamanlarda kendi ebeveynlerinizle vakit geçirmiyorsanız, onları ziyaret etmek size iyi gelebilir. Bir süredir görmediğiniz bir yeğeniniz varsa, ona zaman ayırmanın tam zamanı. Sevdiklerinizle iletişim kurarak ve enerjinizi onlarla paylaşarak güzel vakit geçireceksiniz. Hayatınızda olup bitenleri birbirinize anlatmanız ve birbirinize duygusal anlamda destek vermeniz gerekebilir.

Bugün başkalarıyla ekip kurmak için iyi bir gün. Belki başka biriyle işbirliği yaparsanız işinizde daha verimli olabilirsiniz. Sizinle aynı mizah anlayışına sahip birini arayın. Belki tarzı sizinkine benzeyen biriyle ortaklık kurabilirsiniz. Bu şekilde, işinizle ilgili olarak dost canlısı bir arkadaştan keyif alabilirsiniz. Tüm bunlardan sonra çok daha eğleneceksiniz!

Bugün konsentrasyon konsunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, size hayal kurmak ve bir şeyi hayalinde canlandırma konusunda ilham verebilir. Eğer dikkatiniz dağılıyorsa, sık sık ara verin ve telefon görüşmeleri yapın. Beyninizi aktif tutun ki bu yorucu günde uyanık kalabilsin. Ara verdiğiniz anlardan birinde sirkülasyonun devamını sağlamak için güzel, canlı bir yürüyüşe çıkmaya çalışın.

Eğer son zamanlarda bir şeyler seni fazlasıyla rahatsız ediyorsa, bugün bu konuya bir el atabilirsin. Belki gazetede ya da televizyonda karşılaştığın bazı görseller seni rahatsız etmiş olabilir. Yakın birisi, sen farkına bile varmadan bu sıkıntıyı aşman konusunda sana destek olacak. İyi arkadaşlıklar böyledir; rahatsız edici hislerden kurtulman konusunda sana destek olurlar...Hayatınızda öne çıkan kişinin muhtemelen günümüzde de büyük bir etkisi olacaktır. Çatışmalar meydana gelebilir, bu yüzden dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüzü arkadaşlarınızın etrafında diken üzerinde geçirmeyin - sadece çatışma ihtimalinin olduğunun farkında olun. Bunun için hazırlıklıysanız, ondan kaçınabilirsiniz veya sorunu önceden çözebilirsiniz. Onlar için minnettarlığınızı da göz önünde bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini birden çok hızlı gelişmelerin ortasında bulabilirsin. Bir kenara çekilip ortamın sakinleşmesini beklemek isteyebilirsin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmenin günü daha verimli geçirmene yardımı dokunabilir.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde ilişkiler ve insanlar ön planda olacaktır. Aşk hayatınızda iyileşme sağlama arzunuz artabilir. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Dostlarınıza fedakarlıkta bulunabilirsiniz.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunların ortadan kaldırıyorsun. Son günlerde çevrenle yaşadığın anlaşmazlıkları geride bırakmak için atacağın adımlar, aynı şekilde karşılık bulacak. Eğer evli bir Yay burcuysan, eşinle paylaşacağın müjdeli haberlerin olabilir. Yakın bir arkadaşının duygusal problemleriyle başa çıkamadığını hissedebilir; onunla daha çok zaman geçirerek, destek olmak isteyebilirsin. Hızlı kararlar almanı gerektiren konular karşına çıkabilir. Sosyal medyanı yeniden organize etmeyi düşünebilirsin.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işlerle ilgili bugünçevrenizin dikkatini çekebilir ve üstlerinizden takdir görebilirsiniz. Hemhem özel yaşamınızla iligili güzel gelişmeler motivasyonunuzu arttırabilir ve sizi yarınlar için daha da cesaretlendirebilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizde yer alabilir. O olaylara kendinizi vererek konuları değerlendirin.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün konuşmalar ve karşılıklı konular dikkat çekiyor. Kimi zaman farklı tutumlarla da karşılaşabilirsiniz.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamın iki alanı bir birini tutmuyor, bağdaşmazdır- büyüme ve genişleme, yapı ve disiplin. Örgütlü bir şekilde büyümek için disiplinli olmanız gerekiyor. Tertibat olmadan bu dönem sizin için rahatsız ve huzursuz geçecek.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tam sallantıda olan duygularınızı dengelediğinizi düşünürken işleri yeniden karıştıran büyük bir gücün devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Bu engebelere eğlenceli bir maceranın birer parçası olarak bakın. Mizacınızdaki huzur veren sakinlik övgüye değer. Eğer insanlar bu müthiş niteliğinizi takdir edemiyorsa bunu değişmeniz gerektiğine dair bir işaret olarak almayın.

18 Aralık 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık ve işle ilgili faaliyetler bu sabah genellikle iyi durumda. Yapmanız gereken her şeye ulaşmak için yeterli zamanınız olduğuna dair güçlü bir sezgiye sahip olduğunuzdan, kolayca yerine oturmayan şeyler bile sizi rahatsız etmiyor gibi görünüyor. Ancak, günün ilerleyen saatlerinde ruh hali daha dengesiz ilerleyebilir. Bitmemiş işler size yük olabilir. Biraz uyumsuz hissedebilirsiniz ve yetişmek zor olabilir, bu yüzden daha fazlasını üstlenmekten kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konulardaki beklentilerinizi kişisel çabalarınızla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü istediğiniz zaman kullanıyorsunuz. Aslında farklı olan taraflarınızı her zaman ortaya çıkarmak istemiyorsunuz.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evliliğiniz ya da uzun süreli ilişkinizle ilgilenebilirsiniz. İlişkinizle ilgili hayal kırıklıklarınız olabilir, bazı konularda fazla beklentiye girmiş ve karşınızdakine çok şey yüklemiş olabilirsiniz. Bir sorgulama sürecine giriyorsunuz.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden duyacağınız şeyler sizi ilk başta şaşırtabilir ama düşününce siz de ona hak vereceksiniz. Bugün kenara çekilip kararları sevgilinizin vermesine izin verin. Ekip çalışmalarında aldığınız başarılar sizi sevindirecek. Bugün yeni bir projenin sizin tarafınızdan yürütülmesi teklifine hazır olun. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın.

18 Aralık 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 50' 40"
Ay
Akrep
20° 25' 48"
Merkür
Koç
26° 18' 26"
Venüs
Balık
21° 12' 37"
Mars
Balık
04° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 36"
Satürn
Balık
13° 15' 53"
Uranüs
Boğa
20° 38' 49"
Neptün
Balık
27° 47' 48"
Plüton
Kova
01° 49' 15"
Chiron
Koç
18° 46' 29"
Lilith
Başak
19° 45' 39"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>