Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İsteklerine Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Gireceğin ortamlarda yeni biriyle karşılaşman mümkün. Bu insanla işin gereği de çokça konuşabilirsin hatta. Onunla konuştukça ortak yönlerinizi keşfetmek mümkün olacak. Arkadaşlığın tadını çıkarmak aşkı sizin için kolaylaştırabilir.

Yeni bir şeyler denemeye karar verebilirsiniz. Hayatınızda bazı değişiklikler yapma havasında olacaksınız. Belki de spora başlamanın vakti geldi. Daha iyi bir şekle girmenin tadını çıkarabilirsiniz. Spor salonunda bir egzersiz rejimi başlatabilirsiniz. Veya günlük beslenmenizi iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Vücudunuz için hangi yiyeceklerin en iyi olacağını bulmak için biraz araştırma yapın. Daha iyi yemeye başlarsanız daha fazla enerjiniz olacak.

Yeni birkonusuna girişebilirsin. Bu konuda kendini rahat hissetmek için diğer insanları gözlemlemek isteyebilirsin. Bu konudayapmış olanlara odaklanabilir, ilham alacağın kişilere odaklanabilirsin. Bu vesileyle daha iyi kararlar alabileceksin.

Kendini daha iyi hissetmek için daha kararlı olmakta fayda var bugün. Genel olarak olaylara yaklaşımını değiştirmek iyi olacak. Olumsuz düşünceyi terk etmek daha iyi hissetmen için önemli bir adım atmana vesile olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle genel olarak daha çok zaman geçirmek senin için önemli olabilir bugün. Onlarla var olan iletişimini kuvvetlendirmek bazı sorunları çözmenizi kolaylaştırabilir. Konuşmalarında açık olmak, olası yanlış anlaşılmaları engellemek iyi olabilir.

18 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün tamamen hareketlerinize duygularınızın yön verdiği bir gün olacak. Zaman zaman kendinizi biraz karamsar ve endişeli hissedebilirsiniz. Ancak bu duyguların geçici olduğunun farkına varın. Bugün radikal kararlar almadan önce mutlaka sakin bir kafayla düşünmeye çalışın.

18 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuk sahibi bir Yay burcuysan onların maddi durumunu kontrol altında tutmak isteyebilirsin. Korumacı tavrın ön plana çıkıyor fakat bu konuyu abartmamalısın. Haftanın son gününde kendi isteklerine yoğunlaşmak isteyeceksin. Mesleki alanda kendini geliştirmek için araştırmalarına yoğunluk verebilirsin. Artan sorumlukların seni fazlasıyla bunaltabilir.

18 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatın içinde yer almak size her zaman ışık tutmuştur. Bugünü de bu ışıkla geçirecek olmak size yeni adımlar attırabilir. Bilginizi ve enerjinizi paylaşın.

18 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi’de küçülmekte. Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

18 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duyacağınız dedikodu türevi konularda yorum yapmaktan kaçınmanız önemli olacak. Belirgin olan olayları hızlıca görerek önlem alabileceksiniz.

18 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini birden çok hızlı gelişmelerin ortasında bulabilirsin. Bir kenara çekilip ortamın sakinleşmesini beklemek isteyebilirsin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmenin günü daha verimli geçirmene yardımı dokunabilir.

18 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuz şu anda çok önemlidir. Beklenmedik düzenlemeler veya fırsatlar kapınızdayken, neyin niçin yaptığınızı iyice bilmeniz gerekir. Sizin için neyin önemli olduğuna dair net bir fikir sahibi olmak, vereceğiniz kararların arkasında durmak için çok önemli. Günün hızına kapılmadan, durup kendinizi dinlemeyi unutmayın.

18 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmiyorsunuz.

18 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

18 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir arkadaşla beklenmedik bir buluşmada, o kişinin tecrübe ettiği bir şey hakkında yoğun şeyler sezebilirsiniz. Bu durum oldukça üzücü olacak, hazırlıklı olun.Artan psişik farkındalığınız diğer insanlar hakkındaki düşüncelerinizin ve duygularınızın her zamankinden daha çok yoğunlaşmasına sebep olabilir. Bu durum onlar hakkındaki anlayışınızı arttırabilir ama onlar söylemeden bu durumu bildiğinizi fark ettirmemeye dikkat edin. Bu şimdilik arkadaşlarınıza biraz fazla gelebilir.

18 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden duyacağınız şeyler sizi ilk başta şaşırtabilir ama düşününce siz de ona hak vereceksiniz. Bugün kenara çekilip kararları sevgilinizin vermesine izin verin. Ekip çalışmalarında aldığınız başarılar sizi sevindirecek. Bugün yeni bir projenin sizin tarafınızdan yürütülmesi teklifine hazır olun. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın.

18 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 35" R
Ay
Akrep
18° 44' 34" R
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
24° 41' 03"
Mars
Balık
25° 46' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 59"
Satürn
Balık
16° 06' 36"
Uranüs
Boğa
22° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 44' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 60"
Lilith
Başak
22° 46' 09"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>