Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
evhamlısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 20%

Tanınma arzunuz bugün tatmin edilebilir. Çok çalışıyorsunuz ve bunların meyvesini her zaman almıyorsunuz. Ancak şu sıralar, hayatınızda olumlu şeyler olabilir. Bir meslektaşınız yeteneklerinizle ilgili sürekli olarak size övgü dolu sözler söyleyebilir. Ya da arkadaşlarınız veya sevdiklerinizin ilgisi ve beğenisi ile karşılaşabilirsiniz. Biraz övgüyü siz de hak ediyorsunuz!

Bugün birçok toplantıya katılabilirsiniz. Muhtemelen kişisel projeler üzerinde çalışma şansın olmayacak, çünküarkadaşlarınız yardımınızı isteyecek. Bir şey hakkında sunum yapmanız gerekebilir. Ya da bir pazarlama tartışmasını veya kurumsal semineri izlemeniz istenebilir. Kendinizi sosyalleştirin ve bugün başkalarıyla sohbet edin. Başarı için sizi içeriye sokabilecek önemli bir ipucu edinebilirsiniz.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Günün bütün meselelerini anlamlandırmaya ve çözmeye çalışırsan karın ağrısıyla karşı karşıya kalacaksın. Tek başına üstesinden gelemeyeceğin kadar çok şey var. O yüzden deneme bile. Eğer bir düğümü çözersen ipin devamında başka bir düğüm oluştuğuna tanık olabilirsin. O yüzden en iyisi şu anda yumağı hareket ettirmemek olacaktır.Bugün doğa anayla bir olmak için mükemmel bir gün bu yüzden açık havada etkinlikler planlayın. Güzel bir parkta ya da koruda koşuya çıkmak, kırsalda bisiklet sürmek ya da evinizin yakınlarında kısa bir yürüyüşe çıkmak düşünmek istediğiniz tek şey olabilir. Derin bir nefes alın ve meditasyon yaparken doğayla olan bağlantınızı tazeleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özellikle de başkalarının duyguları söz konusu olduğunda ihtiyatlı olmanızda fayda var. Geçmişinizden birisi bugün tekrar hayatınıza girebilir. Bu kişinin en son gördüğünüz kişiyle aynı olduğu yanılgısına düşmeyin. Onun dünyanıza girebilmesi için ona fırsat vermelisiniz. Geçmişin bulanık görüntüleri şu anda net görmenizi zorlaştırıyor olabilir.

19 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün saat 11:06-13:04 aralığında boşlukta kalıyor. 13:04'ten itibaren ise Terazi burcuna geçiyor. Günün kalanında şansınızın açılacağı bir süreçte olacaksınız. Sosyal yönünüzün de aktif olduğu bu akşam dostlarınızla vakit harcayabilirsiniz. Girdiğiniz çevrede kendinizden bahsettirebilirsiniz.

19 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli kuruntulu halinin ve insanlara karşı olan güvensizliğinin sosyal yaşantını etkilediğini fark edebilir, bugün kendince çözümler bulmak isteyebilirsin. Kendi iç dünyanda çok fazla senaryo kurduğunu fark edecek, kuşku konusunda nirvanaya çıktığını düşüneceksin. Geçmişten gününe gelen sorunları çözmek isteyebilir, bir süredir konuşmadığın aile ferdinle iletişime geçmek isteyebilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Yay burcuysan, ceviz kabuğunu doldurmayan sebepler yüzünden hali hazırda olan planları değiştirmek isteyebilirsin.

19 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar iletişim ve seyahat trafiğinizin artabilir. Bu süreçte ikili ilişkilerde biraz daha fedakâr olmanız gerekebilir. Dengede kalırken esnek olmanız karşınızdaki insanları oldukça rahatlatacaktır. Bugün birazda daha sakin kalmayı seçmelisiniz.Content Video - Yaylar büyük sürprizlere hazır olun!

19 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki statünüz için fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için hayal gücünün sınırlarını zorlamak zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konulara daha gerçekçi yaklaşabileceksiniz. Bugün bürokratik işlerle uğraşabilirsiniz. Akşam için keyif aldığınız kişiyle birlikte program yapabilirsiniz.

19 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizi düzenlemek, kendinizi özel hissettiğiniz kişilerle vakit geçirmek size iyi gelecek ve Dünya deneyiminizi daha keyifli hale getirecek.

19 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamınızda bir otorite figürüne, size doğru yolu gösteren sağlam bir kişiye duyduğunuz ihtiyacı bugün daha çok hissedebilirsiniz. Ancak yanılsamaları göz ardı etmeyin, aile konularındaki boşluklar sizi bu noktaya itiyor olabilir.

19 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki her karşılaşmanın çok anlamlı olmasını beklememelisiniz. Tanıştığınız her insanın size bir şeyler katmasını beklemek doğru değildir. Bu yüzden bugün felsefi konulara kafa yormak için doğru değil denilebilir.

19 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Başak burcunda seyahat edeceği ve Venüs?le etkileşimde olacağı gündüz saatlerinde kariyerinize dair sorunların çözümünde, kadınlarla ilişkileriniz önem kazanıyor.İş hayatındaki kadın figürleriyle daha rahat iletişim kurabilir, işinizi daha severek yapabilirsiniz. Öğlen saatleri itibariyle sosyal çevre alanınıza giriş yapan Ay, sosyalleşmek isteyeceğiniz bir güne işaret etmekte. Ay ve Jüpiter etkileşimi ile birlikte sosyal hayatınıza yönelik harcamalar yapabilir, bütçenizi korumakta zorlanabilirsiniz.

19 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda pozitif beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Güne umutsuz başlayıp, günü umutla bitirebilirsiniz. Sosyalleşmek için uygun zamanlar değil. Fakat daha ileri tarihlerdeki organizasyonları planlamak için oldukça uygun bir gün. Eşinizin gelirlerinde artış söz konusu olabilir.

19 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; sabah saatlerinde bulunduğun ortamda veya arkadaşlarınla yaşayabileceğin gerginlik, öğleden sonra yerini daha uzlaşmacı bir tavır almaya bırakabilir. Ayrıca gün içinde finansal konularda hırslarına yenik düşmeden, planlı hareket etmeli, sevdiklerinle keyifli zaman geçirmeye bakmalısın. Sosyal ve sanatsal alanlarda bulunmak sana iyi gelebilir.

19 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 13' 13" R
Ay
Başak
02° 18' 07"
Merkür
Koç
17° 50' 45"
Venüs
Koç
16° 48' 54"
Mars
Balık
20° 49' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 01"
Satürn
Balık
15° 29' 40"
Uranüs
Boğa
21° 42' 11"
Neptün
Balık
28° 32' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
19° 59' 46"
Lilith
Başak
22° 03' 41"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>