Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Şüphecisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün kendinizi biraz gözyaşlarına boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Günün gezegensel etkileri, kendi hisleriniz de dahil olmak üzere hemen hemen her şeye duyarlılığınızı artırabilir. Moralinizi yüksek tutun, çünkü bu kesinlikle kısa süreli bir durum. Gerektiğinde gözyaşlarınızın akmasına izin verin çünkü bu son derece rahatlatıcı olabilir. Çok fazla da kendinizi buna kaptırmayın, çünkü yarın her şey daha iyi olacak. Bugün kendinize iyi bakın yeter.

Hobilerinizden biri üzerine çalışmak için iyi bir ruh halinde olabilirsiniz. Gerekli araçları etrafa yayabileceğiniz bir atölye kurmalısınız. Marangozluktan hoşlanıyorsanız, bir ağaç işleme projesine katılın. Bir mobilya oluşturmaktan veya başka bir dekoratif öğenin işçiliğini yaratmaktan hoşlanabilirsiniz. Belki bilgisayarınızda bir şey mi yapabilirsiniz? Kendinize zaman ayırın!

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Tam anlamıylar çılgın hissediyorsun ama kaygılanma; kafayı yemeyeceksin! Enerji, hayatında köklü değişiklikler yapma tutkunu ön plana çıkarıyor; özellikle de kendini başkalarına nasıl yansıttığınla ilgili meselelerde. Romantik partnerinin seni görüş şeklinden sıkılmış olabilirsin. Kişiliğinin farklı bir yönünü sergilemeye hazırlanıyorsun. Böylece ilişkinizdeki tutkunun yenilendiğini hissedebilirsiniz!Bugün sakın “zavallı ben” tuzağına düşme. İşler tekrar tekrar istemediğin şekillerde gidiyor ve kötü şeyler başına geliyorsa, kolaylıkla kurban zihniyetine kapılabilirsin. Etrafımızda neler olup biteceğini her zaman kontrol edemeyebiliriz ama, her zaman onlarla başa çıkacağımız yolu kendimiz seçebiliriz. Yas tutmak, iyileşmek için önemli olabilir ama burada ince bir çizgi var. Devam etmeyi ve kendin için daha iyi olmayı seç.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların desteğini en derinden hissedeceğin bir gün olacak. Onların yardımı sayesinde kendini hem fiziksel hem de duygusal anlamda güçlü hissetmen mümkün. Bu fırsatı değerlendirip yeni şeylere başlamak iyi olacak.

19 Aralık 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde aile üyelerinizlebirliği içerisinde olabilir, var olan dargınlıkları giderebilirsiniz. Ebeveynlerinizin hassasiyetleri öne çıkabilir. Sevdiklerinize karşı daha esnek olma zamanı.

19 Aralık 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara karşı şüpheyle yaklaşıyorsun. Her ne kadar bu konuda keskin adımlar atmak istemesen de bu durumun önüne geçemeyebilirsin. Çünkü aşk gezegeni Venüs, toprak burcunda gidiyor. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinin ilgisiz tavırları seni rahatsız edebilir. Sosyal çevrende değişiklik yapmak isteyebilirsin. Geçmişe dair konuları daha az düşünürken, geleceğine karşı hevesin de artıyor. Finansal anlamda elini güçlendirmek için yenikollarını aramaya başlayabilirsin.

19 Aralık 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ayrılma kararı alıyorsunuz. Üzgün olmanız ve kendinizi geri plana atmanız bağışıklık sisteminizi de zorlayacaktır. Duygularınızı en derinden hissederken kalp ağrınızı artaracak anılardan uzaklaşın. Kendinizi tüketmeyin.

19 Aralık 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün İkizler burcunda dolunay gerçekleşiyor. Eşinizi, beraberlikleri ilgilendiren önemli adımlar ve değişiklikler gündeme gelebilir.

19 Aralık 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta yapacağınız açılımlar başarılı olabilir yine de dikkatli olmalısınız. Geriden gelen bazı kırgınlıklarınızı da çözümlemek için uygun bir gün.

19 Aralık 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Erkek kardeşiniz, kızkardeşiniz veya komşunuz çok iletişim kurmuyor olabilir. Tavırları normal ve arkadaş canlısı değil fakat nedenini de söylemiyor olabilir. Bu kişiye bir şans verin. Muhtemel bu kişi bazı üzücü haberler alacak ve bunu kafasından atamayacak. Ancak yarına kadar, en azından biraz normale dönecek. Sabırlı olun!

19 Aralık 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bir bağlantı veya ilişki kurmak hayatınızdaki ortaklık dengelerini yeniden kurmaya yardımcı olabilir. Bugün ani veya öngörülemeyen olaylar olabilir. Farklı bir şeyden zevk alma arzusu hâkim olabilir ve hareketlerinizi huzursuzluğun yönlendirmesine izin vermek yerine değişim ihtiyacına göre hareket etmek en iyisidir. Büyük kararlar almaktansa küçük adımlarla bu süreci geçiştirmek makul bir tercih olacaktır.

19 Aralık 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi sergilerken sınır tanımıyorsunuz. Sevgide tutucu yönlerinizi göstermek yerine, daha cesur ve aktif davranarak partnerinizin gözüne girmeyi başarmalısınız. Biraz hayal gücü; hep gerçekçi olmak zorunda değilsiniz.

19 Aralık 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

19 Aralık 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dolunay evlilik evinizde gerçekleşecek. Evliliğiniz ya da uzun süreli ilişkinizde bazı konuları masaya yatırma vaktiniz gelmiş olabilir. Sağlam temellere oturmamış ilişkilerde bitişler söz konusu olabilir.

19 Aralık 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka olan küskünlüğünüz son bulmak üzere. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. İş hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tedbirli ve dikkatli olmanıza rağmen beklenmedik gelişmeler olabilir. Daha sakin olmaya ve kafanızı küçük detaylarla çok fazla meşgul etmemeye özen göstermelisiniz. Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz, yakınlarınızdan destek isteyin. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz.

19 Aralık 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 55" R
Ay
Yay
03° 37' 23"
Merkür
Koç
16° 00' 32"
Venüs
Koç
26° 08' 53"
Mars
Balık
26° 41' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 29"
Satürn
Balık
16° 13' 13"
Uranüs
Boğa
22° 07' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 05"
Lilith
Başak
22° 54' 03"
True Node
Koç
15° 32' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>