Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planlı ve Programlısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin senden sürekli fedakarlıklar yapmanı beklemesi canını sıkabilir. Aşkta bir şeylerin zorlayarak ve inatla gerçekleşmemesi gerekir. Eğer bir şeyler senin zorlamanla ilerliyorsa, belki de geri çekilmenin vakti gelmiş demektir.

Birisiyle çok ileri boyutta bir sürtüşmeniz var. Bunuhayatınızın en temel problemi olarak görüyorsunuz.. Bu sürtüşmeyi halletmek için daha yetkili birisi aranıza girmeye çalışıyor.

İş konularında aklına yatmayan şeyler olabilir, bunlar gayet doğal. Ancak bu aklına yatmayan şeyleri sana dayatmaları veya bundaki aşırı ısrarın peşine düşmen gerekecek. Bak bakalım bu sıkıntılı durumdan kimler, nasıl fayda ediyor?

Bugün kendi keyfine göre haftaya başlamanın faydasını daha fazla görebilirsin. Çevrende olan bitene göre kendini zorlamak yerine, kendi isteklerine ve ihtiyaçlarına göre bir gün geçirmek bütün bir haftanı etkileyebilir. Kendine odaklanman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak kendini güvende hissetmek isteyebilirsin bugün. Başkalarının yanında hislerini açarken dikkatli olman gerekebilir. Olaylara duygusal tepkiler vermeyip soğukkanlı duruşunu korumak senin için daha iyi olabilir. İnsanların manipülasyonundan kendini koruman gerek.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, çok hassas ve entelektüel bir insansınız. Bu harika kombinasyon sizleri özellikle ikili ilişkilerde aranılan insan haline getiriyor. Bugün gezegen konumları adeta aradığınız aşkı bulmak için sizin adınıza çalışıyor.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Yay burcuysan onların kişisel gelişimleri açısından daha faydalı olmak için online kurslar alabilirsin. Bu davranışın ile taktir görüyorsun. Hayatına getirdiğin yeni düzene alışmaya başlıyorsun. Plan ve programlar yapacak olman ile birlikte dakik birisi haline geleceksin.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal mecraları kullanarak bazı bilgiler paylaşabilirsiniz. Sorulara cevap bulmak hem size hem de çevrenizdekilere yön verebilir. Bazı davaların saf iyilikle kazanıldığını gösteriyorsunuz.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek hayallerinizle ilgili yeni adımlar atmaya karar verebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkilerinize daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Yaylar, yaratıcı bir beyin fırtınası sırasında tasarladığınız güzel bir planınız var. Ancak hayata geçirmek için yapılması gerekenleri sürekli erteliyor olabilir misiniz? Planınızda nelerin geliştirilebileceğini görmek için bugün biraz zaman ayırın ve daha fazla beklemeyin.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanların desteğini en derinden hissedeceğin bir gün olacak. Onların yardımı sayesinde kendini hem fiziksel hem de duygusal anlamda güçlü hissetmen mümkün. Bu fırsatı değerlendirip yeni şeylere başlamak iyi olacak.

19 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kibar ol ve insanlara fikirlerini empoze etmeye çalışmaktan uzak dur. Şartlar ne olursa olsun iyi davranman önemli. İnsanların aldatılmış ya da aldatılıyor gibi hissettiklerini öğrenebilirsin; her ne kadar bunun sebebi sen olmasan da sonuçları seni etkileyecektir. Başkalarının meselelerini kendininken uzak tut ve o kişilerin sorunlarının seni etkilemesine izin verme.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü bir enerjiniz var ve bugün her şeyi kendi gözlem çerçeveniz içinde değerlendiriyorsunuz. Bugün, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların menşei olmak istemiyorsanız, olaylara temkinli bakmalısınız.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Gizli kadın düşmanlara dikkat etmelisiniz. Meditasyon, manevi çalışmalar size çok iyi gelecektir. Hastane, cezaevleri gibi konular gündeminize gelebilir.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka olan küskünlüğünüz son bulmak üzere. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. İş hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tedbirli ve dikkatli olmanıza rağmen beklenmedik gelişmeler olabilir. Daha sakin olmaya ve kafanızı küçük detaylarla çok fazla meşgul etmemeye özen göstermelisiniz. Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz, yakınlarınızdan destek isteyin. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz.

19 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 36" R
Ay
Oğlak
06° 37' 11"
Merkür
Koç
16° 26' 36"
Venüs
Koç
29° 17' 20"
Mars
Balık
28° 39' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 01"
Satürn
Balık
16° 27' 07"
Uranüs
Boğa
22° 16' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 49"
Lilith
Başak
23° 11' 01"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>