Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fevri kararlar alabilirsin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün bir ilişkiyi yürütmenin yeni bir yolunu bulabilirsiniz. Belki de sevdiğiniz biriyle bazı anlaşmazlıklar yaşıyor olabilirsiniz. Şimdi farklılıklarınızı bir kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için mükemmel bir zaman. İlk etapta, aranızdaki problemler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Biraz dürüstlük ve alçakgönüllülükle, bu sorunu çözebilir ve yaşanmasını engelleyebilirsiniz.

Bugün enerjik olmalısınız. Aile üyeleri hala bekletilirken, iddialı işlerle uğraşacaksınız. Terletecek fiziksel projeler için harika bir gün olabilir. Çimleri biçin ve sinir bozucu yabani otlarla mücadele edin. Bahçenizde çalışarak biraz zaman geçirin. Garajınızdaki veya bodrumunuzdaki karmaşayı temizleyin. Uzun süredir sizi bekleyen bu büyük görevlerin bir kısmını tamamlayabilirseniz kendinizi harika hissedeceksiniz!

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Bir miktar utangaç hissedebilirsin ve spotlar da tesadüfen sana yönelebilir. Ne söyleyeceğin ya da yapacağın konusunda kaygılanmana gerek yok. Sadece gülümse ve her zamanki sen ol, böylece her şey iyi gidecek. Romantik partnerin bir partiye katılmak isteyebilir. Çok sosyal hissediyor olmasan bile, yeni insanlarla tanışmak sana iyi gelecektir.Bugün görünüşünüz hakkında düşünüyor ve diğer insanlar üzerinde nasıl bir izlenim yarattığınızı değerlendiriyor olabilirsiniz. Bu düşüncelere yaptığınız bir toplantı ya da sunum neden olmuş olabilir. Pahalı bir erkek giyim mağazasına gidip uzman bir kostümcüden size uygun takım elbise kesimi ve beden ölçüsü hakkında biraz tavsiye almanızda fayda var. Biraz daha tazelik ve ışıltı katmak için bazı yeni renkler denemek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz stresli olabilirsiniz ama altından kalkılamayacak kadar değil. Aklınız muhtemelen dünyevi işlerden ziyade son birkaç gündür zihninizi kurcalayan entelektüel, felsefi ve manevi konularda olacak. Düşüncelerinizin akışını serbest bırakıp dinlenerek ve bir şeyler okuyarak kendinizi şımartmak için ideal bir gün.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 12:45-14:44 arasında kısa süreliğine boşlukta kalıyor. Yeni işler yerine eski işlerinizi tamamlamak için ideal bir zaman aralığıdır. 14:44 itibariyle Ay, sizlerin burcuna giriş yapıyor. Tam bir Yay burcu gibi enerjinizle etrafa ışık saçıyorsunuz. Kendinizle, aşkınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansınızın olacağı bir akşama ilerliyorsunuz. Dış görünüşünüzde değişimler için uygun vakittesiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fevri kararlar alabilirsin! Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, tüm sorunların çözümünü karşı taraftan bekleyebilirsin. Alınganlığının üst seviyede olduğu bugün de etrafındaki bazı konuşmaları yanlış değerlendirebilir; çevrendeki insanlar hakkında fevri kararlar alabilirsin. Bu sefer belli bir tavır almak yerine, açık iletişim kurmayı denemende fayda var.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkna olmakta zorlandığınız konularda bugün kabule gitmeniz gerekebilir. Sürece güvenin ve doğru olanı bugün yapın.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularla ilgili endişeler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza döneceğiniz zamanlar var. Kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. İletişimden kaynaklı yanlış anlaşılmalardan etkilenmemeye çalışın. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha fazla derin duygular içinde hissedebilirsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki her türlü çatışmayı yok edebilecek potansiyeliniz, zekanız ve tatlı diliniz mevcut. Kişisel özelliklerinizi belirgin olarak kullanmanız gerekebilir

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize biraz zaman ayırmak, bir ilişkinizde yaşadığınız probleme farklı bir bakış açısıyla bakabilmenizi sağlayacak. Biraz gururunuzu inciteceğini de düşünseniz, çaba sarf etmenin faydalı olacağını keşfedeceksiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında Ay sizin burcunuzda seyahat edecek. Kendiniz bir kuş kadar, hafif, neşeli ve özgür hissedeceksiniz. Bugün daldan dala konma zamanı, seyahate çıkabilir,görüşmelerinde ekstra başarı elde edebilir, partnerinizin dikkatini üzerinizde toplayabilirsiniz. Hadi size bol şanslar!

2 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek..

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu evinizde, ailenizle ilgili konularda veya partnerinizle problemleriniz olabilir. Özellikle bir evin içinde yaşadığınız kişilerle aranızda huzursuzluklar, kırgınlıklar söz konusu olabilir. Kariyeriniz konusunda, tıpkı geçen sene bu zamanlarda olduğu gibi bir şans sizleri bekliyor. İşlerinizde gereken dengeyi ve uyumu tekrar yakalayacaksınız. 

2 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; güne motivasyonun düşük başlayabilir, aklındaki karamsar düşünceleri dinleyebilir ve iç dünyanla ilgili konularla ilgilenebilirsin. Gün ortasında daha pozitif olabilir, harekete geçmek istediğin konularla alakalı önce; düşünmek için kendine fırsat yaratmalısın ki bu sayede bazı olayların farkına hem erken hem de kolay varmış olabilesin.

2 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 37" R
Ay
Koç
29° 04' 23" R
Merkür
Koç
20° 49' 28"
Venüs
Boğa
09° 04' 04"
Mars
Koç
04° 45' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 29"
Satürn
Balık
17° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 43' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 51"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:11

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>