Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Metanetli Olacağın Bir Gün Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Eğer içinde bulunduğun ilişki sana eskisi kadar mutluluk vermiyorsa ve sana sorunlar yaşatıyorsa çözümü kendi içinde araman gerekecek bugün. Kendini bu durumu düzeltmek için neler yapabileceğini düşünmeye zorlayabilirsin.

İş ilişkileriniz içinde biriyle sürdürdüğünüz dostane yakınlaşmalarda, önümüzdeki günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İçinde olduğunuz bir çözümsüzlük, epey bir zaman daha zihninizde yer edecek gibi görünüyor.

Ev ile alakalı bazı masraflar yapman gerekebilir bugün. Bir süredir hasarlı bir halde duran elektronikler için para harcaman gerekebilir. Evini güzelleştirmek için masraf yapmak isteyebilirsin bugün.

Yediklerine dikkat etmelisin bugün. Gece geç saatlerde yeme alışkanlığı edindiysen buna bir dur demen gerekebilir. Gün içerisinde besin değeri daha yüksek gıdalar tüketmen ve erken uyuman sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı işleri halletmek ve sorumluluklarını yerine getirmek için kendini zorlaman gerekebilir. Bu durum sende bazı gerginlikler oluşturabilir. Ancak hayatında güzel değişimlere gitmen için şuanki sorumluluklarını halletmen gerekecek.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün ruhsal olarak kendinizi anlama konusunda zorlandığınız bir gün olabilir. Özellikle sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin konuşmalarına anlam veremeyebilirsiniz. Tartışmaya girmemeye çalışın. Kendinizi ifade etmek ve anlatmak arzusu içinde olabilirsiniz. Ancak bu isteğinizi birkaç gün ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özellikle yalnız kalmaya ihtiyacın olduğunu bir gün olabilir. Ruh halini anlayabilecek insanlar ile zaman geçirmeyi tercih edebilirsin. Öğleden sonra teknik konularla ilgili yapmak istediklerini organize edebilirsin. Para harcamalarına dikkat edeceksin.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin kadın figürleriyle olan ilişkileriniz, onlardan aldığınız destekler size bazı farkındalıklar yaşatabilir. Özellikle parasal konularda yaşadığınız problemlerin üstesinden gelmek sizi büyük ölçüde rahatlatabilir. Sağlık sorunlarına karşı önlemler almış olmanın rahatlığı daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımları yeni şeyler kurgulamak için kullanabilirsiniz. Gün içinde kişisel uyumunuzu korumanız gerekebilir. Farklı meslek gruplarıyla bir araya gelebilirsiniz. Akşam saatlerini kendinize ayırabilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi hedeflerinize yürüyün ve başkalarının etkilerini üzerinizde taşımaktan özgürleşin. Eleştiriler yapıcı olmadığı sürece dikkate değer değillerdir, unutmayın.

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler ile meşgul olmak için daha hareketli olman olası. Sürekli yeni bir fikirle heyecanlanmak seni şaşırtabilir. Bu fikirleri not etmek için acele etmelisin. Hatta gerekirse programını bu fikirlere göre yeniden düzenlemek isteyebilirsin.

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizi karşı tarafa iletmek normalden daha zor olabilir. Eğer hayatınızdaki biri belirli bir konuda otorite olduğunu düşünüyorsa, bu alandaki olası yeteneklerinize ve bilginize rağmen, yine de sizi dinlemeyebilirler. Onlara söz geçirmek için zaman ve enerji harcamayı gereksiz bir çaba olarak görmelisiniz. Söylemek istediklerinizi söyleyin ancak bir ikna savaşına girmeyin. Kulaklarını kapatan birine kendinizi duyurmayı başaramazsınız ve bunun için uğraşmamalısınız da. Sizi gerçekten takdir etmesi gerekenler bunu zaten yapacak. Sizin yapmanız gereken tek şey işinizi bildiğiniz şekilde yapmak ve olacakları izlemek.

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenize adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Maddi açıdan sizi destekleyecek güçlü kararlar alabilirsiniz. Gündelik hayatta iletişiminiz, söyledikleriniz bugün çok önemli. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün farklı davranışlarınız onlara şaşırtıcı gelecektir. Bilinç altınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı bir şekilde yaklaşmanız yüzünden, yapacağınız çalışmalara gereksiz engeller koyuyorsunuz. İçinizdeki enerjiyi çıkarmalısınız.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 28" R
Ay
Yay
09° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 02' 46"
Venüs
Koç
26° 41' 14"
Mars
Balık
27° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 34"
Satürn
Balık
16° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 36"
Lilith
Başak
22° 56' 58"
True Node
Koç
15° 31' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>