Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
evhamlısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün biriyle temasa geçebilir ve o kişiyle duygusal anlamda ilgilenebilirsiniz. Hatta aşık bile olabilirsiniz! Bugün ruh halinize ve içinizdeki şeylere çok dikkat edin. Çünkü özellikle güçlü olacaklar ve içinizde neyin değiştiğini anlamanıza yardımcı olacaklar. Sadece duygularınızı (müstakbel?) sevgilinizin duygularından ayırma konusunda dikkatli olun.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan iki kat kazanç sağlarsınız.

Yoğun bir gün olabilir. Aile üyeleri, bir o kadar da arkadaşları, biraz asabileşebilir. Bu yüzden karşılarına çok da fazla çıkma. Kaygılanma, bu asabiliğin senle bir ilgisi yok. Günün göksel enerjisi buna davetiye çıkarıyor. İlk fırsatta evinin özel bir köşesine çekil ve kapını kapat! Eğer küçük bir meseleden dolayı biri kavga çıkarırsa, gerilimin yükselmesine izin verme. Yarın hava temizlenecek ve olumlu enerji geri gelecek.Yaşanacak gün çelişkili bir gün olabilir. Bağımsızlığınızı ilan etmeye karar vermiş olmanıza rağmen, biri sizi engellemeye çalışıyor olabilir. Siz, genelde aşağılanmalara kulak asmayan birisiniz ama bugün normalden daha hassas hissedebilirsiniz. Ufukta, geleceğinizle ilgili vermeniz gereken önemli bir karar görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün doğa anayla bir olmak için mükemmel bir gün bu yüzden açık havada etkinlikler planlayın. Güzel bir parkta ya da koruda koşuya çıkmak, kırsalda bisiklet sürmek ya da evinizin yakınlarında kısa bir yürüyüşe çıkmak düşünmek istediğiniz tek şey olabilir. Derin bir nefes alın ve meditasyon yaparken doğayla olan bağlantınızı tazeleyin.

20 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir güne adım atıyorsunuz. Venüs Kova burcuna bugün geçiyor. 13 Ocak 2020'ye kadar çevrenizde iletişim halinde olduğunuz kişilerden fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kardeşinizle veya bir akrabanızla ilgili hayırlı bir haber alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda ışıldayacağınız bir dönemde olacaksınız.

20 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşınıza yeni ortaklık teklifleri gelebilir. Kendini ne kadar bilsen de karşındaki kişilerin tavırları seni tatmin etmeyebilir. Size anlatılanlara hemen inanmayıp, şüpheci bir tavırla yaklaşmanızda fayda olacaktır. Güvendiğiniz insanlarla fikirlerinizi paylaşabilir, tavsiye isteyebilirsin. Belli konularda sevdiğin kişilerin desteğini görmeye her şeyden çok ihtiyacın var. Eşinden alacağın destek kendine olan güvenini daha da arttıracaktır. İlişkisini yeni bitirmiş bir Yay burcuysan, ilişki sonunda kendini hırpalamayıp hayatın devam ettiğini düşünecek ve kendini iyileştireceksin.

20 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle olan iletişimlerinizde tepkili konuşmalar içinde olmamalısınız. Tüm olayları gerçekleriyle görebilmeli ve parçaları bütünleştirerek değerlendirmelisiniz.

20 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizde değişken koşullar söz konusu olabilir. Vizyonunuzu arkadaş çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Hızlı akan gün içinde pratik ve kıvrak olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde kendinize ve çevrenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

20 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pazarlama, ticaret gibi işlerle uğraşan Yay'lar bugünlerde gelirlerini ikiye katlayabilirler. Yine primli işlerde çalışıyorsanız bereket ve başarı sizden yana olabilir.

20 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

20 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman neşeli olmanız mümkün değildir. Eğer bugün içinizden hiçbir şey yapmamak geliyorsa bunu kabullenin. Hissettiklerinizi kabullenmek kendinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır.

20 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürekli kuruntulu halini ve insanlara güvensizliğini fark edebilirsin. Kendi iç dünyanda senaryo kurduğunu fark edeceksin.

20 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

20 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rahatlamaya başlıyorsunuz ama mucize de beklemeyin. Bir anda sihirli değnek ile düzelmeyecek hiçbir şey. Ancak adım adım rahatlayacak, hayatınızın daha olumlu bir sürece doğru aktığını fark edeceksiniz. Şu aşamada, işler yoluna girdiğinde nasıl bir yol çizeceğinizi planlayabilirsiniz. 

20 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; kişisel hedef ve fikirlerinin istediğin ölçüde gelişmemesi, iyimser bakış açını etkileyerek hayallerine bir süre ara vermene neden olabilir. Önünü göremediğin planlarını tekrar revize ederken realiteyi daha fazla önemsemen gerekebilir. Diğer taraftan yakınların ve kardeşinden alacağın destek, eğitim alanındaki başarı ve seyahatler bu dönem gündemine gelebilir.

20 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 08' 45" R
Ay
Yay
10° 46' 37"
Merkür
Koç
16° 03' 35"
Venüs
Koç
26° 50' 28"
Mars
Balık
27° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 19"
Satürn
Balık
16° 16' 19"
Uranüs
Boğa
22° 09' 19"
Neptün
Balık
28° 48' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 01"
Lilith
Başak
22° 57' 48"
True Node
Koç
15° 30' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>