Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün çok uzun süredir olduğunuzdan daha kendinden emin ve rahat hissediyorsunuz. Söyleyebileceğimiz tek şey şu ki; zamanı geldi! Çok başarılısınız ancak neden bunu kabul etmekte zorlanıyorsunuz? Ah, peki önemli olan, sonunda elde ettiğiniz şey. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle biraz rahatlamak ve sosyalleşmek için başınızı masanızdan yeterince yukarı kaldırmaya çalışın. İşe o kadar odaklandınız ki, ilişkilerinize çok zaman ayıramadınız. Bugün değer verdiğiniz insanlarla kaliteli zaman geçirin.

Bazen kendinizi sizi yoran fiziksel bedeninizden bağımsız hissediyorsunuz. Bilgisayarda veya fiziksel aktivite yerine zihinsel enerjiye odaklanan bir işte çalışıyorsanız bu durum daha da kötü olabilir. Bugün vücudunuzun sistemlerini yeniden şarj etmeniz gerektiği gibi hissedebilirsiniz. Vücudunuzu bir banka hesabı gibi düşünün: sağlıklı kalması için vücudunuza düzenli olarak enerji yatırımı yapmanız gerekir. Biraz vitamin almayı veya egzersiz yapmayı düşünün.

Bugün finansal açıdan iyi haberler alabilirsiniz. Siz para harcama konusunda stratejiler oluşturmaya başladıkça zihniniz çok hızlı çalışıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, ödeme günü gelmeden paranızı harcayıp bitireceksiniz. Neden kazancınızı yarıya düşürmüyorsunuz? Yarısını düşük riskli ve uzun vadeli bir yatırım için kullanabilir diğer yarısını da istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Bugün ajanda kullanmaya gayret et. Günün etkileri düşüncelerinde dağınıklıklar ve parçalanmalar yaratabilir. Planlama yaparken, kendi enerjini de göz önüne al; böylece en zorlu projeleri bile daha kolay tamamlayabilirsin. İşleri teker teker yap ve mümkün mertebe dikkatini dağıtacak şeylerden kaçın. Çok fazla stres yapma. Unutma ki bugünün yarını da var.Bazen işleri kendi bildiğiniz gibi halletmek konusunda oldukça inatçı olabiliyorsunuz. Özel hayatınızda, artık bir dürtüye dönüşmüş alışkanlıklarınız var. Aksamayan ve şaşırtmayan bir günlük rutininiz olabilir. Bu ritim bozulduğunda, Bay #burç adı# oldukça nemrutlaşabilir! Bugün öğrenmeniz gereken ders ufak tefek aksaklıkları kafanıza takmamak olabilir. Pireyi deve yapmayın. Daha ılımlı davranmalı ve olumlu düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğin değişikliklerin gerçekleşmesi için bir kenarda oturmak yerine harekete geçmek gerekecek. Hayal ettiğin gelişmelerin yaşanması için olaylara daha çok müdahil olmak senin için iyi olacak. Hayatın hakkında söz sahibi olduğunu görmek iyi gelecek.

20 Aralık 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısından itibaren hemhem özel hayatınızda inatçılık ve ısrarla hareket etmek yerine akıl ve mantığınızı kulak vermeye çalışın. Finansal konularda gereksiz harcamalardan kaçının. Gelir gider hesabınızı yapın.

20 Aralık 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kabuğunda yaşama istediğin bugünhayatında seni biraz zorlayabilir. Rutin ilerleyen işlerini ve iletişim kopuklarını düzenlemek isteyebilirsin. Yalnız yaşayan bir Yay burcuysan, bütçeni aşmamak adına bazı harcamalarında kısıtlamaya gitme kararı alabilirsin. Duygularının karmaşıklığı için profesyonel bir yardım almaya karar verebilirsin. Sana kötü geldiğini düşündüğün kişilerle arana mesafe koyarken ikinci kez düşünmüyorsun.

20 Aralık 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşanılan bir olay hakkında sizin jüriliğinize başvurulabilir ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Olaylara duygusal yaklaşmamalı ve olayları objektif değerlendirerek fikirlerinizi beyan etmelisiniz.

20 Aralık 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularına karşı daha hassas olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün ertelediğiniz banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ilişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kendinizi tedirgin ve yorgun hissedebilirsiniz.

20 Aralık 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlerleyen günlerde gelecek ilhamlar ile çözüme ulaşacaksınız. Bu yüzden neyi ne kadar istediğinizi, ne kadar düşündüğünüzü iyi analiz etmeniz gerekiyor.

20 Aralık 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla o ya da bu şekilde ilişki kurmak kolay olmayabilir. Muhtemelen bu aralar söylemek istediğiniz herhangi bir şeyi aktarabilmek için birisini tercüman olarak işe almanız gerekecek. Gümbür gümbür geliyor olabilirsiniz ve diğerleri bu duygu patlamasıyla baş etmeye hazır olmayabilir. Zekice imalarınızı hemen fark edemezlerse hiç şaşırmayın. En iyi yol her şeyi harf harf hecelemeniz olacak.

20 Aralık 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlar hayatınızda önemli bir rol oynayabilir ve hatta hemen hemen her şeyi etkilediklerini görebilirsiniz. Biriyle birbirinizi daha iyi tanımaya karar verebilirsiniz ve bu yeni başlangıçlara yol açabilir. Yakında özellikle kariyeriniz adına bazı sözler vermeniz gerekebilir. Bu zamanlarda sizi yönetecek olan şey, öğrenme şevki olacaktır. Karşınıza çıkan şeyler sıkılmış zihninizde genişletilerek daha büyük fikirlere yol açabilir.

20 Aralık 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi sergilerken sınır tanımıyorsunuz. Sevgide tutucu yönlerinizi göstermek yerine, daha cesur ve aktif davranarak, partnerinizin gözüne girmeyi başarmalısınız. Gerçekçi olmaktan uzaklaşmayı beceremiyorsunuz.

20 Aralık 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

20 Aralık 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kaynakları birleştirin. Son planlarınız ve davranışlarınız çok kaba olabilir. Mevcut yol haritanızın önceki kararlarınız doğrultusunda olduğundan emin olun. Insanlarla ve finansla ilgili problemler temel sorunları unutmuş olduğunuzu göstermektedir.

20 Aralık 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız küçük sıkıntıları biriktiriyor, vaktinde çözmüyorsunuz. Sonradan da büyük bir sorun olarak karşınıza çıkıyor. İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Sonradan üzebileceğiniz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, bazı insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

20 Aralık 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 50" R
Ay
Yay
08° 49' 37"
Merkür
Koç
16° 02' 36"
Venüs
Koç
26° 39' 11"
Mars
Balık
27° 00' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 11"
Satürn
Balık
16° 15' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 48"
Neptün
Balık
28° 47' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 30"
Lilith
Başak
22° 56' 47"
True Node
Koç
15° 31' 11"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>