Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kıyaslama Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Yeni ortamlara girmek senin için çok daha iyi olacak. Yeni insanlarla tanışmak, onlarla yeni arkadaşlıklar kurmak ileride aşk konusunda sürprizlerle karşılaşmana sebep olabilir çünkü. Aşk konularında daha farklı ve yeni etkilere karşı açık olmakta yarar var.

Bugünyaşamınızda ele alınır bir değişiklik görülmüyor. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna attınız. Her anlamda daha olanaklı bir çalışma koşulları arayışınız sürüyor.

Kendine zaman ayırmayı düşünebilirsin biraz. Uzun zamandır almak istediklerin için para harcamak sana iyi gelebilir o yüzden. Bugün kazanmaktan çok harcamaya odaklanabilirsin. O yüzden iyi şeylere harcadığına emin olmalısın.

Keyifli ortamlarda bulunmak için daha istekli olmalısın bugün. Hayata daha olumlu bakmak için kendini zorlamakta yarar var o yüzden. Zihnen ve bedenen yeni bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsan güzel ortamların enerjisine ihtiyaç duyabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine olan güvenini korumak için daha fazla çabalaman gerekebilir. Hayatın üzerine daha çok geldiğini düşünmek pes etmene sebep olmamalı o yüzden. Yaptığın işe daha sıkı sarılmak, olası sorunları çözmek adına daha iyi gelişmelere vesile olabilir.

20 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün atmosfer biraz bunaltıcı hissettirebilir. Yapmak istediğiniz şeyi yapmakta özgür olmayı seviyorsunuz ve çevrenizdeki insanların kendilerini sizin için müsait kılmamaları sizi rahatsız edebilir. Kendi işleriyle meşgul görünüyorlar. Bu, tamamen iyileşmemiş bazı eski yaraları ortaya çıkarabilir.

20 Aralık 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi yaşantını ve imkânlarını başka insanların yaşamları ve ellerinde oldukları imkânlarla karşılaştırabilirsin. Hayatın her alanında bir kıyaslama durumun söz konusu. Arkadaş çevrendehayatında zorluk çeken bir arkadaşın senden borç isteyebilir. Çocukları olan bir Yay burcuysan, çocuklarının geleceği, bu aralar senin için kaygı konusu haline gelebilir.

20 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamında dikkatli ve özenli olmanız gereken bir gündesiniz. İsteklerinizi ve düşüncelerinizi sunmak, geliştirmek için olumlu fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinin farkında olmak yaşayacağınız sorunları ve bu durumun çevrenize, ailenize olan etkisini de azaltacaktır.

20 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne başlarken yaşayacağınız belirsiz koşullar sizi zorlayabilir. Yeni başladığınız işleri temellendirmek isteyebilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için fırsatlar olabilir. Geç saatlerde ise hassas olduğunuz konular ön planda olabilir. Kişisel konularda dalgın olabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden destek alabilirsiniz.

20 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan çok istekli olmayacağınız tamamen yaratıcılığınıza odaklanacağınız bir gün olabilir ayrıca işlerinizi yetiştirmekte problem çekebilirsiniz...

20 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğin değişikliklerin gerçekleşmesi için bir kenarda oturmak yerine harekete geçmek gerekecek. Hayal ettiğin gelişmelerin yaşanması için olaylara daha çok müdahil olmak senin için iyi olacak. Hayatın hakkında söz sahibi olduğunu görmek iyi gelecek.

20 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hiçbir şeyi zorlamaya gerek yok. Gün, size ara sıra ayağınızı gazdan çekmenin ve bir mola için durmanın önemli olduğunu hatırlatırken, yavaş şeritte yol alabilirsiniz. Kendinizi herhangi bir yönde ne kadar az zorlamaya çalışırsanız, iyi bir yere varma olasılığınız o kadar artar. Harekete geçmeniz gerekiyorsa, odaklanın. Yeni bir şeye dalmak yerine geçmiş projeleri veya sorunları toparlamak konusunda ise güne güvenin.

20 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki coşkuyu paylaşmanız gereken bir gün. Arkadaşlarınızın farklı düşünceleri sayesinde, yeniden motive olacağınız konular peşindesiniz. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeniteklifleri üzerinde düşünün.

20 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

20 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, arkanıza yaslanıp hayatınızın önemli bir alanında kaydettiğiniz gelişmeleri gözden geçirebileceğiniz bir vaktiniz olacak. Fakat kendinizden tarafsız bir gözlem yeteneği beklemeyin. Tam aksine, çevrenizdeki insanlar üzerinde de etkisi olan önemli bir karar söz konusu olduğunda, emin olamamaktan mustarip olacaksınız. Seçim yapmadan önce iyi düşünün.

20 Aralık 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız küçük sıkıntıları biriktiriyor, vaktinde çözmüyorsunuz. Sonradan da büyük bir sorun olarak karşınıza çıkıyor. İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Sonradan üzebileceğiniz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, bazı insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

20 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 18' 55" R
Ay
Başak
03° 27' 09"
Merkür
Koç
17° 47' 39"
Venüs
Koç
16° 56' 06"
Mars
Balık
20° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 20"
Satürn
Balık
15° 30' 14"
Uranüs
Boğa
21° 42' 30"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
20° 00' 07"
Lilith
Başak
22° 04' 20"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 19/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>