Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fikirleri değişiyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün ilgi odağı olabilirsiniz. Doğuştan bir sanatçı olarak, zoraki bir izleyici kitlesine sahip olmayı seviyorsunuz. Belki bir partiye katılıp mizahi enerjinizle tüm konukları kendinize çekebilirsiniz ya da topluluk önünde bir konuşma yapabilirsiniz. İnsanlar, ne yaptığınızı, ne giydiğinizi ve nasıl davrandığınızı izliyor olacak. Ateşli karizmanızı herkesin göreceği şekilde etrafa saçarak ilgiyi üzerinize toplayacaksınız.

Ek bir eğitime ihtiyacınız olduğunu keşfedebilirsiniz. Yüksek düzeyde uzmanlık gerektiren bir görev üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Aklınıza gelen bir kişiden mentorunuz olmasını isteyebilirsiniz. Veya yararlı bir atölye veya seminere kayıt olabilirsiniz. Belki de bazı karmaşık yeni teknolojilerin nasıl kullanılacağını öğrenmeye ihtiyacınız vardır. Veya bazı genel ticari beceriler edinmekten faydalanabilirsiniz. Öğretmenlerinizin size yapabileceği rehberliğe karşı açık olun.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Hayatının bir değerlendirmesini yapmak için uygun bir gün. Dalgın bir moddasın, başına gelen farklı şeyleri düşünüyorsun. Kaderin kurbanı mı olduğunu yoksa aksine kaderin üstünde bir kontrole mi sahip olduğunu merak ediyor gibisin. Derin düşünebilen birisiyle konuşman iyi olacaktır. Danışacağın bu kişiyi dinlerken ilham alabilirsin. Ya da spiritüel edebi eserler okuyarak durumuna açıklık getirmeyi deneyebilirsin.Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın ve başka bir zaman bu kararı vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her nedense zorlayıcı geçecek gibi duruyor, bir parça hayalkırıklığı da olabilir. Yani adeta moral bozukluğuyla yükümlüsün. Görüldüğü üzere, performansın kitleleri çekme gücünü bir miktar kaybetmiş. Bunu kabul edip etmemek veya tavırlarını düzeltip düzeltmemek bugünün meselesi!

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, boşlukta ilerlerken saat 00:18'de Balık burcuna giriş yapıyor. Günün genelinde evinizde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Ailenizle beraber daha çok zaman harcamak isteyebilirsiniz. Yüksek enerjili yapınıza rağmen bugünü dinlenerek, sakin bir şekilde geçirmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde oluşan Ay ve Uranüs arasındaki güzel açı sayesinde bu durgun halinizi yükseltecek sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirleri değişiyor!Ay, su burcunda hareket ediyor. Maddi olarak hayatını güvenceye almak istiyorsun. Emeklerinin karşılığını almak adına atağa geçebilirsin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, ortağının çalışma disiplini ve ciddiyeti konusunda güvensizlik yaşayabilirsin. Uzun zamandır kalbinde kimseye yer yoksa konuşmaları ve görünüşüyle seni etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Gün içerisinde tesadüfen, eski bir arkadaşınla karşılaşabilirsin. Onun yaşadığı değişim seni epey şaşırtacak. Ailede yaşça küçük bireylere sorumluluklarını hatırlatacağın konular gündeme gelebilir. Hiç ummadığın birinin yapacağı yardım onun hakkındaki fikirlerini tamamen değiştirecek. Önyargılı davrandığını anlayacaksın.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki dostlarınız ya da kardeşleriniz ile ilgili bazı konularda anlaşmalar yapmak zor olabilir. Bu duruma kendinizin çözüm getirmesi gerektiğini unutmamalısınız.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorunları fazla büyütmemenizde fayda var. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde kararsız kaldığınız durumlar olabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapı olarak kendinizi aynı anda birkaç şeyle meşgul edebiliyor ve pratik olduğunuzu görmek bazı hem cinsleriniz tarafından kıskanılabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tüm bire bir ilişkilerinizde derin değişiklikler bekleniyor. Eşiniz veya partneriniz sizin göz ardı ettiğiniz sorunları ortaya çıkarabilir. Hayata bakış açınızı önemli ölçüde değiştirecek biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemden sonra başkalarına farklı şekilde davranacaksınız.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile meseleleri bugün istediğinizden çok yüzeye çıkacak. Kendinizi biraz savunmacı hissediyorsunuz ve bu konuyla ilgili herkes size ulaşmaya çalışıyor gibi görünüyor.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haber duygularınızı karıştırabilir. Ani heyecanlar ve yepyeni istekler duyabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı davranmayı kolayca başarabilirsiniz. Heyecanlı ve duygusal tepkiler göstermeniz mümkün.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sanki dünyada olan hiçbir şeyin sizin için kıymeti yok. Sanki başınıza sürekli kötü şeyler geliyor ve hiçbir çabanız sonuç vermeyecek gibi hissediyorsunuz. Anne ve babanıza, çekirdek ailenize özen göstermelisiniz. Ömrün izin verdiği zaman dilimini iyi değerlendirmek zorundasınız.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; gayrimenkullerle ilgili gelişmeler yaşayabilir ve aradığın finansal desteği bulabilirsin. Aileni mutlu etmek için fedakârlıktan kaçınmayacağın ve kendi isteklerini arka plana iteceğin bir gündesin. Ancak günün ilerleyen saatlerinde daha gerçekçi ve üretken olmanı gerektiren koşullar oluşabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>