Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İşlerinden Feragat Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugünün gezegen haritası, insanların mevcut durumu sıkıntıya sokan herhangi bir şeye başlamaktan çekindiklerini söylüyor. Bu durum, şu anda profesyonel hayatınızda geçerli. Ancak, daha fazla sorumluluk almaya cesaret etmelisiniz. Durumlar yalnızca korkudan bahsediyor fakat başarıya ulaşmada yetersiz kalıyor. “Korkulacak tek şey korkunun ta kendisidir". Bu sözü hayatınızda benimsemelisiniz.

Yaratıcı tarafınıza disiplin ekleyin. Yeni, sanatsal bir proje yaratmanın, kendinizi ifade etmenin harika bir yolu olduğunu fark edin; ama aynı zamanda, bir şaheser ortaya koymak için planlamanın da önemli bir unsur olduğunu unutmayın. Maceraperest ruhunuz yeni bir projeye başlamak için çalışkan zihninizle birleşmezine izin verin ya da aylardır arka ocakta bıraktığınız bir işe geri dönün.

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Psişik veya spiritüel şeylerle ilgilenmek bugün sana çok cazip gelebilir. Farklı ve gizemli rüyalar görmüş olabilirsin, veya karizmatik bir öğretmenin seni etkilemiş olabilir. Mısır, Hindistan, Glastonbury veya Kudüs gibi spritüel yerlere seyahet etmek fazlasıyla çekici geliyor olabilir ve böyle bir gezi düzenleme düşüncesiyle oyalanabilirsin. Bunlar, eski travmalarından kurtulmanın ve zihnini boşaltmanın sonuçları olabilir. Akışa göre hareket et.Bir parça üzgün olduğunuzu söylemek durumu anlatmak için yetersiz kalır. Gerçekle yüzleşmenizin zamanı geldi: Bir krizin içindesiniz. Bu dünyada becerebileceğiniz bir şey var mı diye merak ediyorsunuz. Tamamen aciz durumda mısınız? Bu oldukça içinize işleyen bir soru ve an itibariyla uykularınızı kaçırıyor. Elbette ki değilsiniz! Bu net, en azından diğer insanlara kıyasla. Muhtemelen sorun sizde değil kendiniz için koyduğunuz hedeflerde...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok aile üyesiyle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Partiler, kutlamalar ve her tür toplantı için muhteşem bir gün. Kuzenlerinizi, kardeşlerinizi ve geniş ailenizi bir araya toplayan bir parti verin. Bir süredir görüşmediyseniz, ailedeki son haberleri öğrenin. Minik yeğenleriniz ve kuzenlerinizle oyun oynayın çünkü zaman su gibi akacak ve büyüyüverecekler! Akrabalarınızla yaşadığınız tüm güzel olaylara odaklanın.

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı işleriniz, planlarınız ve hedeflerinizle ilgili bekleyiş ve engellemeler yaşayabilirsiniz. Kadersel plan çalışabilir ve akışın size getirdiklerine göre hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Saf niyetleriniz ve dualarınız ise önünüze gelebilir.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işlerinden feragat etmek ve ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Çünkü bugün bayramın ilk günü. Haftanın geri kalanı için düşündüğün tatil planları bugün gündemine girebilir. Kısa bir süre önce sevgilisinden ayrılmış bir Yay burcuysan, aldığın kararları sorgulayacaksın.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik kararı aldığınız bir zaman dilimi olabilir. Eğer uzun süredir devam eden bir ilişkiniz varsa geleceğiniz ile ilgili harekete geçebilir ve her şeyi samimi bir şekilde konuşup, somut adımlara dökmek isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. Sabah saatleri iletişimde olduğunuz kişilerle fikir ayrılıkları olabilir. Gün içinde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukların içinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkilerinizdeki sıkıntılar ön plana çıkabilir.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle aranızdaki problemleri çözebileceğiniz bir dönemdesiniz. Dostlarınızla kurduğunuz sevgi ve enerjisel bağdan çok huzur hissedebilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi spora yönlendirebilir, keyifli organizasyonlarda yer alabilir ve aşk hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Özel hayatınızda abartılı duygu ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, siz de bireysel olarak ani hareket etmemeli, ilişkilerinizde dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğayla ilişkinizin güçlenmesi çevreye karşı duyarlılığınızın artmasına sebep olacaktır. Farkındalığınızın arttığı konularda çabalarınız sizi yorabilir, fakat gelişim ancak bu şekilde gerçekleşir. Şu anki yorgunluklarınız, karşılığı olan ve unutulacak yorgunluklardır.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde yardımsever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündemde. Bugün değişik ortamlara katılacak ve konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile kavga etmekten kaçınmalısınız. Yeni birarayışındaysanız, çok yakında karşınıza büyük fırsatlar çıkabilir. Daha sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmelisiniz ve egzersiz yapmaya başlamalısınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracak planlar içindesiniz. Bugün, kazançlarınızın sizi etkileyen artı ve eksilerini yeniden gözden geçirerek, maddi anlamda kafanızda yeni bir tablo oluşturacaksınız. Sınırlarınızı zorlamadan hareket ederseniz, kısa vade sıkıntılarınızı kolay atlatacaksınız.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 12" R
Ay
Oğlak
06° 31' 40"
Merkür
Koç
16° 26' 29"
Venüs
Koç
29° 16' 49"
Mars
Balık
28° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 55"
Satürn
Balık
16° 27' 05"
Uranüs
Boğa
22° 16' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 47"
Lilith
Başak
23° 10' 59"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>