Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler sizin birbirinizle olan yakınlığınızı konuşuyorlar. Yeni bir ilişkide yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşıyorsunuz. O her zaman yeniliklere ve sürprizlere açık birisi. Siz de tam ona uygunsunuz

Bugünarkadaşlarınızla sosyal bir aktivite yaşayabilirsiniz. İşin çoğunu siz yapıyorsunuz, ama sessiz sedasız çalıştığınız için kimileri bu emeğinizi görmezden geliyor. Yine de taktir edeniniz çok denilebilir.

İhtiyacınız olan bir alet için bir türlü para ayıramıyorsunuz. Ama bu ihtiyacınızı, bir yakınınızın size hediye etme ihtimali var. Kazancınızdan memnunsunuz, ama bir o kadar da harcadığınız için iki yakanız pek bir araya gelmiyor.

İkili ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gün. Her zamanki sağduyulu yaklaşımınızdan bugün biraz uzaklaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yavaş ama istikrarlı bir gelişme sizi bekliyor. Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu görebilirsiniz. Bugün bunu görebilmeniz için bir fırsatınız olabilir.Yaşadığınız küçük bir sağlık problemi de artık sizi tek ediyor. Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaştığınız hedef bu zorlukların hepsine değecek.

21 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 08:42 Ay-Merkür karşıtlığı, partnerinizle ortak bir noktada buluşmak için sözlerinize dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Aynı anda konuşursanız birbirinizi anlamanız pek kolay olmaz. Saat 09:36 Ay-Jüpiter karşıtlığı kendinizi gayet güçlü şekilde ifade etmenizi, işlerinizi yoluna koymanızı, düşüncelerinizi yazı ve sözel yolla iletmenizi sağlayıcıdır. Bir yolculuğun göstergesidir. Saat 16:59 Ay-Neptün görünüm etkisinde birilerinin sizi anlamadığını düşünürsünüz. Yaşadığınız dünya ve insanların duyarsızlığı sizde hayal kırıklığı yaratır. Saat 20:12 Venüs-Neptün görünümü, ailevi ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde daha fazla ilgi beklediğiniz zamandır. Eğer yalnızsanız biraz hüzünlenmek, bazen geçmişi hatırlamak mümkündür. Sosyal ilişkilerim iyi, umarım özel hayatımda da arzu ettiğim güzelliklere sahip olurum tarzında olumlamalar faydalı olacaktır. Ev içinde çalışmalar, uğraşılar, sanatsal becerileriniz üzerine eğilmek yararlıdır. Saat 20:37 Merkür-Jüpiter kavuşumu, yürürlüğe konulan işlerin göstergesidir. Karar verilen, üzerinde düşünülmüş planlar hızlıca uygulanır. Fikrimizi özgürce açıklarız. Kimseden çekinmeyiz. Yeni plan ve projelerimizi hızlıca yürürlüğe koyabilecek gücü kendimizde buluruz. Güzel bir gün dileğimle,

21 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kıskançlık krizleriyle uğraşıyorsun! Sabah saatlerinde yaşanan süreçleri takip etmekte zorlanabilirsin. İşlerinde aksamalar olabilir. Parasal kaynaklarınla ilgili doğru kararlar alamayabilirsin. Ancak merak etme, öğleden sonra işlerin kolaylaşacak. Kişisel yeteneklerinle işlerini kolayca halledebilirsin. Geleceğin adına yeni başlangıçlar yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık krizleri oluşabilir. Her ne kadar alttan almaya çalışsan da başarılı olamayabilirsin. Sakin kalmanda fayda var. Günlük yaşam,ve sağlıklı yaşam konularında yeni düzenlemelere gidebilirsin. Düzeninin belli bir rutine oturması için elinden geleni yapacaksın.

21 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz haberleri alabileceğiniz şanslı bir gün. Kafanızda soru işareti yaratan ve sizi kararsız bırakan her şeyi detaylandırmak ve konuşmak isteyebilirsiniz.

21 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıtlıklarla uğraşıp, dengede kalmaya çalışabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Ticari anlaşmalar için uygun imkanlar var. İkna edilmeniz veya etmeniz gereken ikili durumlar yaşayabilirsiniz. Öğlen saatlerinde duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlarınız olabilir, toleranslı olmakta fayda var.

21 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda pozitif beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Güne umutsuz başlayıp, günü umutla bitirebilirsiniz. Sosyalleşmek için uygun zamanlar değil. Fakat daha ileri tarihlerdeki organizasyonları planlamak için oldukça uygun bir gün. Eşinizin gelirlerinde artış söz konusu olabilir.

21 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

21 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eş veya partnerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Sevdiklerinizin hayatında önemli değişiklikler olası. Gün boyu hesaplı davranmak harcamaları dengede tutmak önemli. Ani hevesler büyük harcamalara yol açabilir.

21 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki etkileşim size ruhsal alanda pek çok açılım taşıyacaktır. Diğer yandan evinizi boyatmak, yeni örtüler, perdeler almak için de uygun bir gün. Seçtiğiniz duvar rengi evinizin atmosferini bir anda değiştirir. Hayallere dalmak ve tembellik etmek için de uygun bir gün sizi bekliyor olacak.

21 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Akşam saatlerine kadar hesap ve detay gerektiren konulara odaklanmanız gerekebilir, tamamlamanız gereken işler sizi bekliyor. 5 sonrasında ise ilişkilerden epeyce şanslı olabilirsiniz, beklediğiniz kişiyi karşınızda bulabilirsiniz.

21 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 00" R
Ay
Akrep
25° 13' 59"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 19' 35"
Mars
Balık
26° 10' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 13"
Satürn
Balık
16° 09' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 48"
Lilith
Başak
22° 49' 37"
True Node
Koç
15° 34' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>