Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
huysuzsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, sezgisel izlenimler açısından büyük bir gün olabilir. İç güdülerinizin harekete geçmesi muhtemel ve zihinsel dalgaları bir sünger gibi çekiyorsunuz. Sezgisel gücünüz diğer insanların enerjisini almanızı kolaylaştıracak. Sevdiklerinizin neler yaşadığını hissedebilir böylece durumlarını daha iyi anlayabilir ve empati kurabilirsiniz. Eğer yapabiliyorsanız, onlara yardım etmekte tereddüt etmeyin, çünkü içgüdüleriniz faydalı olabilir.

Bugün hayalgücünüz bulutlarda geziniyor olabilir ve muhtemelen pek çok proje geliştireceksiniz. Pratik zekanız önümüzdeki birkaç ay boyunca fazla mesai yapacak ve eğer sanatçıysanız daha önce yaptıklarınızdan çok daha ilham dolu eserler vermeye hazır olun. Spiritüellik de yakın gelecekte yaşayacağınız gelişmelerde önemli bir rol oynayacak. Peşinden gidin!

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Enerjin yükseliyor ve her şeyi dönüştürmek için kullanabileceğin çok fazla ateş var. Kötü bir durumu iyi bir duruma dönüştürmek için harika bir kapasiteye sahipsin ve başkalarının modlarını da nasıl iyileştireceğini biliyorsun. Ancak bugün, belli başlı sorunların, düzgünce ele alabilmen için gerekendan fazla duygusal içerikli olduğunu görebilirsin. Senle daha derinden alakalı olan sorunlarda bir de agresif, savaşçı bir ton var. Kendini korumaya bak.Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşanacak gün çelişkili bir gün olabilir. Bağımsızlığınızı ilan etmeye karar vermiş olmanıza rağmen, biri sizi engellemeye çalışıyor olabilir. Siz, genelde aşağılanmalara kulak asmayan birisiniz ama bugün normalden daha hassas hissedebilirsiniz. Ufukta, geleceğinizle ilgili vermeniz gereken önemli bir karar görünüyor.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

14:45-15:57 arasında bugün Ay, boşlukta ilerliyor. Saat 15:57 olduğunda Akrep burcuna geçiş yapıyor. Haftanın geneline göre enerjinizde düşüş olabilir. Psikolojik olarak gergin hissedebilirsiniz. Ay'ın Jüpiter ile yaptığı olumlu açı sayesinde geceye ilerlerken enerjiniz düzeliyor. Gece göreceğiniz rüyalar çıkabilir.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, değişken ruh halin etrafındaki herkesi zorlayabilir. Ailen ve sevgilin bu durumdan şikâyet edip, seni uyarabilirler. Eleştiriye tahammülün olmayıp, bu durum karşına farklı sorunlar çıkarabilir. Yaşadığın olaylara geniş bir pencereden bakabilmelisin! İş arkadaşların senin hakkında kötü konuşmasa da kendince bu konuşmaların senin lehine olduğunu düşünüp alıngan tavırlar sergilememen gerekli. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, bin kere dinleyip bir kere söylemek sözü sana en uygun söz olabilir. Üzerindeki stresi atmak için sevdiğin kişi ile sinemaya gitmek sana iyi gelebilir.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı ilgilendiren konulardaki bazı belirsizlikler sizi biraz yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla yaşadığınız ufak problemler bazı yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirebilir. Olayları kafanızda büyütmemelisiniz. Bugün çalışmıyorsanız, günlük sorumluluklarınızda bu duruma dahil edilebilir.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi ailevi açıdan ilgilendiren bir konu ya da plan üzerinde durabilirsiniz. Duygularınızı paylaşabileceğiniz imkanlar da var. Akşam saatleri riskli konulara dikkat.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi ve iletişiminizi geliştirdiğiniz bir gündesiniz. Karşı taraftan da destek alan sizler daha rahat ve yapıcı konuşmalar yapabilirsiniz

21 Aralık 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

21 Aralık 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizin size ne söylediğini duymaya çalışın. İstemediğiniz yönlere savrulup yanlış yollarda zaman kaybetmemek için doğru kararlar almaya çalışın.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sosyal çevre alanınızda seyahat ettiği gündüz saatlerinde sosyalleşme isteğiniz artıyor. Burcunuzda seyahat eden Güneş ile Terazi burcundaki Ay arasındaki destekleyici açının etkisiyle sosyal çevrenizde yıldız gibi parlayabilirsiniz. Ay'ın Akrep burcuna girip Venüs ve Uranüs'le sert etkileşime gireceği akşam üstü saatleri itibariyle daha içine kapanık bir ruh haline bürünebilirsiniz. Özellikle kadınlarla olan iletişiminizde neyi, nasıl söylediğinize dikkat etmelisiniz.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte yakın çevrenizde güzel gelişmelerle zihinsel olarak rahatlayabilirsiniz. Kardeş ve komşularınızdan alacağınız güzel haberler olabilir. İletişimde cazibenizi, etkileyici ses tonunuzu ortaya çıkarabilirsiniz.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenize vakit ayırabilir, onlarla beraber olmaktan keyif alabilirsiniz. Yay burçları yaptıkları her işte başarılı olabilecekler. Öne çıkmak istiyorsanız adım atmanız gerekir. Yeni ve güzel gelişmelerin mutluluğu ile rehavete kapılmamanızı öneririm. Aşk hayatınızdaki ani değişimlere de dikkat!

21 Aralık 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; Kalabalık ortamlarda bulunmak isteyebilirsin. Özel ilişkinde gözle görülür bir hareketlilik söz konusu olabilir. Finansal konularda hırsına yenik düşmeden planlı hareket etmeye çalışmalı, sevdiklerinle keyifli zamanlar geçirmeye bakmalısın. Zira çabuk sinirlenip, gereksiz tepkiler verebileceğin koşullar oluşabilir.  Ufak molalar vermek zihnini dinginleştirebilir.

21 Aralık 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 15" R
Ay
Akrep
29° 09' 15"
Merkür
Koç
15° 59' 24"
Venüs
Koç
25° 42' 41"
Mars
Balık
26° 24' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 34"
Satürn
Balık
16° 11' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 46' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 52"
Lilith
Başak
22° 51' 42"
True Node
Koç
15° 33' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>