Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geleceğe Yürümek İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 30%

Kalbinizde biri var ve muhtemelen belirli bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenmeniz gerektiğini hissediyorsunuz. Bu aşkın peşinden düşüncesizce ve aceleci bir şekilde koşmak yerine, daha fazla planlama yapmalısınız. Uzun vadeli bir bakış açısıyla durumu inceleyin ve ilişkinin şu anda nasıl ilerlediğine bakarak, istediğinizin bu olup olmadığına karar verin. Avantajlı bir duruma geçebilirsiniz.

Bugünün sizin için pürüzsüz ve kolay bir gün olmasını beklememelisiniz. Mesleğinizde, ister işiniz üstünde çalışmalarınızda, ister dersleriniz üzerine çalışmalarınızda olsun, etrafınızdaki insanlarla gerginlik yaşamayı bekleyebilir ve kendinizi biraz boğulmuş hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, temel olarak, rahatsızlığınızın kaynağını şu anda aklınızda bulunan maddi yükümlülükler olarak tanımlayabilirsiniz: bunlar finansal araçların eksikliği, belki de üretim kısıtlamaları olabilir.

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

İdareli olabilme yetin bugün ön plana çıkıyor. Evrenden gelen fazladan destekle, gününün bir kısmını alışverişe ayır. Gerekyeri gerek evin olsun, ucuz ürünleri bir kilometre öteden fark edebileceksin. Harika indirim ve fırsatlarla karşılaşırsan da şaşırma. Kuponlarını ve alışveriş listeni kap, ve günün tutumlu enerjisinden faydalan.İşler bugün oldukça garip mi görünüyor? Belki kimsenin nasıl davranacağını bilmediği bir şey vardır havada. Diğer insanlar etrafta huzursuzca dolanıyor olabilir, eğer yapılacak bir şey varsa çok az çabalıyor olabilirler, ve senin öngörülerin bugün çok yüksek olduğu için biraz olsun üzüntülerini alabilirsin. Neler olduğunu anlayana kadar en iyisi yapacak bir şey bulmaktır, bu dolabını temizlemek dahi olsa. Dayan!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen işleri kendi bildiğiniz gibi halletmek konusunda oldukça inatçı olabiliyorsunuz. Özel hayatınızda, artık bir dürtüye dönüşmüş alışkanlıklarınız var. Aksamayan ve şaşırtmayan bir günlük rutininiz olabilir. Bu ritim bozulduğunda, Bay #burç adı# oldukça nemrutlaşabilir! Bugün öğrenmeniz gereken ders ufak tefek aksaklıkları kafanıza takmamak olabilir. Pireyi deve yapmayın. Daha ılımlı davranmalı ve olumlu düşünmelisiniz.

21 Aralık 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eğitim hayatı, hak ve adalet konuları, yasal süreçler ve başvurularla ilgili yenilikler, yeni kararlar ve yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. Beklenmedik bir şans yakalayabilir veya umutsuz olduğunuz bir konuda işler lehinize dönebilir. İsteme enerjisinde olmalı, dilek ve dualara ağırlık vermeli.

21 Aralık 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devamlı aklına gelen geçmişini artık ardında bırakıyorsun. Unutmak zor olsa da geleceğe odaklanman gerektiğinin farkındasın. Bugün yılın en uzun gecesi yaşanacak. Ailen ile daha fazla vakit geçirme isteğin artarken onların daha önce fark edemediğin sorunlarını fark edebilirsin. Onların aklından kaygıyı silen sen oluyorsun.

21 Aralık 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlüğünüz ve bunun davranışlarınıza yanması, sizi duygusal bir birliktelik konusunda zorlayabilir. Kısıtlı hareketler ve günler yaşarken ikili bir uyumu yakalamak için özveride bulunmak üzerine düşünebilir ve ilişkilerinize bir de bu yönden bakabilirsiniz.

21 Aralık 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda uğraştığınız konuların tamamlandığını görebilirsiniz.

21 Aralık 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde pek çok olayda ne yapmanız gerektiğini bilemeyebilirsiniz ve dışardan yardım almaya açık olabilirsiniz, kendinizi geliştirebilirsiniz.

21 Aralık 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Aralık 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızda ilerlemek için iyi bir zaman, ancak şimdilik bu konuya büyük miktarda para yatırmamalısınız. Fiyatların düşüp düşmediğini veya daha iyi bir seçeneğin yolunuza çıkıp çıkmadığını görmek için birkaç hafta daha bekleyin.

21 Aralık 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın bu ilk gününde yılın en uzun gecesi ve en kısa gününü yaşadığımız Oğlak dönencesindeki Kış Gündönümünden geçerken Güneş burç değiştiriyor. Oğlak burcuna ilerleyen Güneş maddi konulara,ve para konularına dikkatinizi çekiyor, bu alandaki gelişmelere artık daha çok kafa yoracağınız bir sürece ilerlerken sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmeye odaklanabilirsiniz.

21 Aralık 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte yakın çevrenizde güzel gelişmelerle zihinsel olarak rahatlayabilirsiniz. Kardeş ve komşularınızdan alacağınız güzel haberler olabilir. İletişimde cazibenizi, etkileyici ses tonunuzu ortaya çıkarabilirsiniz.

21 Aralık 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin arkanızda olduğunu ve geleceğiniz için bazı fedakârlıklar yapmaya istekli olduğunu bilmek istiyorsunuz. İş yerinizdeki çalışmalarınıza daha çok odaklanmaya özen gösterin.

21 Aralık 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte katılacağınız toplantılarda duygu birliği ederek, aynı düşünceler içinde olmanız beraberliğinizi güçlendiriyor. İşyerinizdeki ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Bugünlerde birlikte çalıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Yakınlarınızdan gelecek para desteği, hayatınızı hiç olmazsa geçici bir süreliğine rahatlatacak. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

21 Aralık 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Aslan
04° 40' 44" R
Ay
Koç
22° 55' 37" R
Merkür
Başak
00° 54' 29" R
Venüs
Aslan
19° 05' 45" R
Mars
İkizler
04° 22' 34"
Jüpiter
İkizler
13° 31' 46"
Satürn
Balık
18° 49' 10"
Uranüs
Boğa
26° 42' 39"
Neptün
Balık
29° 46' 09"
Plüton
Kova
00° 46' 34"
Chiron
Koç
23° 32' 03"
Lilith
Terazi
03° 05' 01"
True Node
Koç
08° 48' 08"
Son Güncelleme : 27/07/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>