Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İşlerin Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2021, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Şu anda aşk ve romantizmle ilgili konularda biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. Birilerinin bir süreliğine mola vermesi gerekebilir ve biraz kendi ayaklarının üzerinde duran bir tavır takınıyor olabilirler. İlk başta, sizin için bir sorun olmayabilir çünkü bir dereceye kadar özgürlüğün tadını çıkaracaksınız. Sorun şu ki, bu özgürlük size biraz fazla gelebilir.

Sanki bir büyü gibi, bir anda ortaya çıkan gerilim sonunda azalıyor. Ancak, ilk etapta strese neden olan sorunlar tam olarak çözülmemiş, hala yapılacak çokvar. Ancak bugün, çevrenizdeki insanlarla daha fazla uyum içinde olacaksınız ve enerjinizi arkadaşlarınızla tartışarak tüketmeyeceksiniz. Kendinize inanca, her şey mümkündür.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Sağlığınla ilgili artık daha aktif olmak isteyebilirsin. Tabi sana hazır ürünler tüketmek ve egzersizi boşlamak gayet güzel geliyor. Yoğun yaşam tarzın fiziksel ihtiyaçlarını sana unutturuyor olabilir. Fakat şu andan itibaren sağlığına daha fazla odaklanabilirsin. Besin değeri yüksek gıdalar ve vitaminler alabilirsin. Bir beslenme planı yap ve ona bağlı kal! Ayrıca düzenli olarak egzersiz de yapmaya çalış!Sizin için en zor şeylerden biri, yalnız kalmak. Ancak şu işe bakın ki, bu muhtemelen yaşamanız gereken en önemli şeylerden de biri. Şu an diğer insanlardan tamamen ayrı olduğunuzda nasıl mutlu olacağınızı öğrenmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Bunu kendiniz için bir ceza olarak görmeyin. Aksine büyüyüp kendi içsel durumunuzu geliştirebileceğiniz bir zaman olarak görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini ihmal etmemeye özen göstermelisin. Yanındaki insanların ihtiyaçlarıyla ilgilenmek kendine zaman ayırmana mani olmamalı. Programını tekrar düzenlemek senin için daha yararlı olacak.

21 Aralık 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güneş ise Oğlak burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında kazançlar ve harcamalarla ilgili şanslı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aile büyükleriniz ve sizden yaşça büyük kişilerden destek ve fayda görebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde kıskançlıklar, hırs veya tutkular öne çıkabilir.

21 Aralık 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne uykusuz başlaman, işlerinin aksamasına yol açabilir. Ama sen bu durumdan olumsuz etkilenmemek için ekstra çaba sarf edeceksin. Hayatınla ilgili yeni düzenlemelere giderken, belli bir rutin oluşması için de elinden geleni yapacaksın. Ticaret ile uğraşan bir Yay burcuysan, sektöründeki yasal düzenlemeler, önemli değişiklikleri getirebilir. İş alanını revizyondan geçirebilirsin. Aklındaki düşünceleri, çevrendekilere yansıtırken daha cesur cümleler seçmen, onların da dikkatinden kaçmayacak.

21 Aralık 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyeleri ile aranızda var olan küskünlükleri artık sonlandırma zamanı. Hukuki meselelerle ilgili gündemleriniz olabilir. Finansal konularla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu aralar sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

21 Aralık 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili ciddi kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Dağınık enerjiler var. Ortaklı para konuları gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşulların etkisi altında kalabilirsiniz. Kendinizi aşma ve yenilenme sürecine girme isteği içinde olabilirsiniz.

21 Aralık 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda başarılı ve güzel işler yaptıkça nazara gelmeniz olası. Negatif enerjileri azaltmak için maneviyatınızı yükseltmeye çalışın.

21 Aralık 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen işleri kendi bildiğiniz gibi halletmek konusunda oldukça inatçı olabiliyorsunuz. Özel hayatınızda, artık bir dürtüye dönüşmüş alışkanlıklarınız var. Aksamayan ve şaşırtmayan bir günlük rutininiz olabilir. Bu ritim bozulduğunda, Bay #burç adı# oldukça nemrutlaşabilir! Bugün öğrenmeniz gereken ders ufak tefek aksaklıkları kafanıza takmamak olabilir. Pireyi deve yapmayın. Daha ılımlı davranmalı ve olumlu düşünmelisiniz.

21 Aralık 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönemlerde cüzdanınızı biraz daha sıkı tutmak isteyebilirsiniz. İstekleriniz, daha sonra da karşılanabilir, öncelikle kendinizi garantiye alın. Yine de eğlenceli bir tatil sezonu geçirebilirsiniz, ancak paranızı çöpe atmadan eğlenmenin yollarını bulmaya çalışın. İçinize attığınız duyguları dışarı çıkarmak için geçmişinizden birine ulaşmayı düşünebilirsiniz. Bu zor olsa da, sonrasında hissedeceğiniz rahatlamaya değecektir.

21 Aralık 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars, burcunuzda ilerliyor. Yaşadığınız aşkın rengi ne olursa olsun, içinizde nedenini bilmediğiniz bir boşluk var. Kısa vadeli ilişkilerde aradığınız tatmini bulamıyorsunuz. Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.

21 Aralık 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

21 Aralık 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dolunay evlilik evinizde gerçekleşecek. Evliliğiniz ya da uzun süreli ilişkinizde bazı konuları masaya yatırma vaktiniz gelmiş olabilir. Sağlam temellere oturmamış ilişkilerde bitişler söz konusu olabilir.

21 Aralık 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günübirlik ilişkilere sıcak bakmanız, sonradan pişman olmanıza yol açıyor. Arkadaşlarınız söyleyip uyardıklarında pek umursamıyorsunuz. İşinizle ilgili birçok konuda kısa sürede gösterdiğiniz yüksek başarılarla, kendinizden oldukça söz ettiriyorsunuz. Fevri bir yapınız var. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir devam eden sorunlar bugün tekrar su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

21 Aralık 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 08' 47"
Ay
Akrep
24° 12' 11"
Merkür
Koç
26° 26' 47"
Venüs
Balık
21° 35' 17"
Mars
Balık
04° 57' 25"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 28"
Satürn
Balık
13° 17' 59"
Uranüs
Boğa
20° 39' 40"
Neptün
Balık
27° 48' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 33"
Lilith
Başak
19° 47' 41"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>