Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çalışma Metotların Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Yeni bir insanla tanışmak gelecek hakkında farklı düşünmeni sağlayabilir bugün. Ortak zevklerini paylaştığınızı fark etmek her ikinizi de meraklandırabilir. Oldukça iyi anlaşabileceğin ve bir dost olabileceğin bu kişiyle fazlasını da merak edebilirsin.

Sabrınızı zorlayan bir iki ilişkiden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Sizin içinyaşamında moral, büyük bir etken. Onun korunmasını baş koşul olarak görüyorsunuz. Akşamki toplantınızda bazı düşünceleriniz kabul görmeyebilir.

Yeni ortaklıklar konusunda önüne değişik fırsatlar çıkabilir ve bunları değerlendirmek isteyebilirsin bugün. Herhangi bir işe başlamadan önce iyice düşünüp taşınmak daha iyi olabilir senin için. Bazı sınırları baştan çizmek bu tür yeni durumlarda oldukça önemli olabilir.

Bugün genel olarak sağlık adına temizlik ve hijyen senin için daha önemli olabilir. Tedbir konusunda daha dikkatli olmak seni biraz daha rahatlatabilir. Virüs konusunda yapabileceğin en iyi şey, şu anda, bağışıklığını daha da kuvvetlendirerek hareket etmek olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında muhtemel değişikliklere hazır olmanda fayda var. Büyük değişiklikler yaratacak olaylar karşısında soğukkanlı kalmak önemli bir nokta olabilir. Ne olursa olsun kontrolü kaybetmemek bazı sonuçlarda daha fazla söz sahibi olmanı sağlayabilir.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün kendinizi dinlemeniz ve kendinizle başbaşa kalacağınız bir gün olacak. Kafanızdaki sesler normalden daha yüksek çıkabilir. Düşünmek yerine daha çok hissedin ve kafanızı akışta rahat bırakın. Çünkü sürekli olarak aynı şeylerin üzerinde yoğunlaşmak doğru karar verme sürecinizi etkileyebilir.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın ilk ışıklarından itibaren hayat parolanı ‘sağlıklı yaşamak’ olarak belirlemiş olabilirsin. Gün boyu kötü alışkanlıklarından uzaklaşmak için çeşitli girişimlerde bulunabilirsin. Yoğun tempon yorgunluğunun artmasına da yol açabilir. Kendini dinlendirecek, daha aktif bir şekilde çalışmanı sağlayacak yolların arayışına girişeceksin.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tepkilerinizi düzenlemelisiniz. Her şeyi bilen bir duruş sergilemek isterken göze batabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir günde, bunu en güzel şekilde kullanmalısınız. İş ortamınızı ilgilendiren bazı haberler alabilirsiniz.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde sizi zorlayan durumlar olabilir. Sakin ve akışta kalmaya çalışmalısınız.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan çok istekli olmayacağınız tamamen yaratıcılığınıza odaklanacağınız bir gün olabilir ayrıca işlerinizi yetiştirmekte problem çekebilirsiniz...

20 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ihmal etmemeye özen göstermelisin. Yanındaki insanların ihtiyaçlarıyla ilgilenmek kendine zaman ayırmana mani olmamalı. Programını tekrar düzenlemek senin için daha yararlı olacak.

21 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birisi varlığıyla sizin için verimli olabilecek bir günün önüne geçebilir. Kendi sorunlarınızı başkalarına yansıtıyor olabilirsiniz ve ilişkinize verdiğiniz bu zarar, kalıcı olabilir. İnsanların hareketleri gözünüze batarken, bunun bazen sizden kaynaklanabileceğini de göz önünde bulundurun ancak diğer türlüsü gerçekte, gerektiği yerde çizgiler çizmek sorun olmamalı.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Neşelisiniz ve çevrenizle daha uyumlu olabilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil, borsa konularında is güzel gelişmeler sizinle olacak. Karşınıza çıkan fırsatlarınızı kaçırmayın. Güzel bir gün dilerim.

21 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günübirlik ilişkilere sıcak bakmanız, sonradan pişman olmanıza yol açıyor. Arkadaşlarınız söyleyip uyardıklarında pek umursamıyorsunuz. İşinizle ilgili birçok konuda kısa sürede gösterdiğiniz yüksek başarılarla, kendinizden oldukça söz ettiriyorsunuz. Fevri bir yapınız var. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir devam eden sorunlar bugün tekrar su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

21 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 00" R
Ay
Yay
05° 35' 40"
Merkür
Koç
16° 01' 13"
Venüs
Koç
26° 20' 23"
Mars
Balık
26° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 39"
Satürn
Balık
16° 14' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 56"
Neptün
Balık
28° 47' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 05"
True Node
Koç
15° 32' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>