Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni başlangıçlar seni bekliyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün içgüdüleriniz fırtınadan korunmak için bir sığınak olabilir. Bu, gerçek bir fırtına da olabilir, duygusal bir fırtına da. Sevdiğiniz kişi bir konuda stresli olabilir ve ona sabır göstermeniz gerekiyor. İnsanlar teslim tarihleri veya diğer baskılardan dolayı endişeli olabirler. Olumsuz duygulardan kurtulmaya çalışın. Koruyucu bir duygusal balonda kalmak için elinizden geleni yapın.

Bir yerden bir yere geçip durarak, aslında hiçbir yerde olmadığınızı hissedebilirsiniz. Birçok farklı görevi üstlenmeye çalışmak yerine, bugün sadece enerjinizi büyük bir mesele üzerinde yoğunlaştırarak harcamak daha iyi olur. En aşağıdan başlayın ve yukarı doğru çıkmaya çalışın. Sorunun kökenine ulaşın ve diğer ilgili sorunların çoğunun çabaladığınız için çözüldüğünü göreceksiniz.

Bazen kendi fikirleriniz konusunda eleştirel davranabiliyorsunuz. Fakat bugün, cesaret verici bazı geri dönütler alabilirsiniz. Mesela, bitirmiş olduğunuz bir proje pozitif bir tepki alabilir. Başarınız konuşulurken isminiz ağızlardan düşmeyebilir. Çabalarınız bazı önemli insanların dikkatini çekebilir. Başardığınız şey için iltifat almaktan çekinmeyin, çünkü bu size önemli kapılar açabilir.

Gün ilerledikçe gerilim kokusu alabilirsin. Üzerinden atamadığın yorgunluk gittikçe yığılarak birikiyor gibi hissedebilirsin. Sana yakın birisiyle de tartışmaya girebilirsin. Ama bunun da bir nedeni var elbet. Durumdan, arkadaşınla aranı temizlemek ve yeni bir başlangıç yapmak için faydalan...Eğer kendine öfkeleniyor ya da kendini aşağılıyorsan, kendine acıma hastalığına yakalanmış olma ihtimalini göz önününde bulundurabilirsin. Bu demek değil ki işler yolunda gitmediğinde hiçbir şey hissetmemelisin. Ama negatif girdilere çok fazla takıldığın yerde depresyon senin için gerçek bir hale gelebilir ve sana pozitif hiçbir şey sunmaz. Duygularını tanı ve ona göre hareket et. Yarın ihtimallerin değişeceği yeni bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın ve başka bir zaman bu kararı vermelisin.

21 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, seyrine Balık burcunda devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde Ay-Jüpiter sert açısıyla beraber aile içerisinde gergin olabilirsiniz. Verdiğiniz tepkiler gereğinden fazla olabilir. Venüs-Plüton arasındaki karşıtlık sebebiyle bugün sağlığınızı riske atacak tehlikeli işlerden uzak durmalısınız. Maddi olarak da beklediğiniz konumda olmamanız sizi agresif yapabilir. Saatler öğlene geldiğinde Merkür de Güneş'in kalbine yerleşiyor. Bu güzel etkiyle beraber tutacağınız dilekler gerçek olabilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar seni bekliyor!Ay, değişken burç etkisinde! Yakın çevrene karşı son derece açık sözlü hatta iğneleyici olabilirsin. Özellikle aile bireylerine karşı söyleyeceğin sözler kırıcı olabilir. Pişman olmamak adına iki kez düşünüp bir kez konuşmanda yarar var. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, aşkının karşılıksız olmadığını duyabilirsin. Hayata olumlu duygularla baktığında, umudun artıyor. Kişisel bakımdı, alışverişti derken, beklentinin üzerinde harcama yapabilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşlarının davetlerini değerlendirmek isteyeceksin. Ay'ın konumu seni yeni başlangıçlar için destekliyor.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularda bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar olabilir. Size verilen sözler tutulmayabilir. Bazı kararsızlıklar ve arada kalma sorunları yanlış seçimler yapmak gibi sorunlar oluşabilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde ailevi konularla ve sizi eve çeken durumlarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir yerleşim konusu olabileceği gibi, evde sizi daha fedakar kılabilecek koşullar da mümkün.

21 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşantınızda yepyeni bir dönemi başlatmak için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Ayrıca, gelişmeler sizin beklediğinizin dışında olabilir. Fakat, fırsatları en iyi biçimde değerlendirebileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Olumlu ve güçlü beklentiler içine girmeye gayret gösterin.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

21 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerin bazılarında iyileştirmeler yapmak için mükemmel bir gün, özellikle de bu değişikliklerin uzun ömürlü olmasını düşünüyorsanız.

21 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ile ev arasında önceliklerinizi belirlemekte zorlandığınız bir gündesiniz. Kimseye kendinizi beğendiremezsiniz. Sanki bugün her şey havada kalır. Hiçbir şeyi ciddiye almayın. Akıcı zihninizi yoga, meditasyon gibi öğretilerle dengeleyin. Spiritüel çalışmalar pozitif enerjinizi yükseltir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu ailenizden ve sevdiğinizden aldığınız yaralar sebebi ile ayakta durmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Yay burçları genel anlamda sınavlar geçiyorlar. Maddi anlamda bir dönüşüm, yıkım ve sonrasında yeniden kurma gibi durumlar söz konusu olabilir. Uzak mesafelerden alınacak güzel haberler var.

21 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; yaşadığın yer, gayrimenkuller ve ortak olduğun gelirlerle ilgili doğru yatırımları yapabilmen için sana destek olan kişi ve otoriteler olabilir. Biraz evde zaman geçirmeye ihtiyaç duyabilir, duygu dünyanın derinliklerine inebilir, geçmişe özlem duyabilir ve anılara dalabilirsin.

21 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 34" R
Ay
Koç
01° 00' 41"
Merkür
Koç
19° 23' 35"
Venüs
Boğa
06° 42' 53"
Mars
Koç
03° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 34"
Satürn
Balık
16° 58' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 04"
Lilith
Başak
23° 51' 08"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>