Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 50%

Doyumsuz merakınızı gidermek için her zaman yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Ancak, bugün her şey size çok sıradan görünebilir. Öyleyse neden bir defalığına da olsa daha farklı bir şey yapmıyorsunuz, kendinize iyi bakmak gibi! Ne olur ne olmaz düşüncesiyle doktorunuza gidip muayene olmak isteyebilirsiniz. Bugün sakin olun. Herkes yılın her günü sizin kadar aktif olacak diye bir şey yok!

Bugün sizin için çok hızlı geçebilir. Gezegenlerin enerjileri olayları hızlandıracak ve etrafınızdaki bir hareketlilik yaratacaktır. Sıkı durmaya çalışmak çok zor olabilir! Bugün konsantrasyonunuzu bozmamaya çalışın ve yapabiliyorsanız sık sık mola verin. İş arkadaşlarınızdan, müşterilere, müşterilerden arkadaşlara düzinelerce insanla etkileşime girebilirsiniz. Telefon görüşmeleri, toplantılar ve e-postalar açısından yoğun bir gün olabilir.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Komşularından veya aile üyelerinden sanatla, spiritüel meselelerle, sağlık ve beslenmeyle ilgili konularda ilginç şeyler öğrenebilirsin. Ek olarak, eğitim veya çevrendekilerle ilgili beklenmedik gelişmeler vuku bulabilir. Bu gelişmeler seni bazı ayak işlerine sürükleyebilir ve doğal olarak bunu biraz sinir bozucu bulabilirsin. Giriştiğin işleri gereksiz bulsan da bir süre buna katlanmak zorundasın. Yapman gerekeni yaptıktan sonra kendini çok daha iyi hissedeceksin.İçinde bulunduğun ilişkileri zedelemesinden korktuğun için değişim seni korkutuyor olabilir. Bu düşünce, kişisel gelişim ve evrimini gerçekleştirmene engel olmamalı. Eğer kendin gibi davranamıyorsan bir ilişkiyi sürdürmenin anlamı nedir ki? Muhtemelen bilinmeyenden çekindiğin için mevcut olanı sürdürmeyi tercih ediyorsun. Göründüğü kadar zor olabilir evet, ama gerçek hislerini artık gömülü yerden çekip çıkarmalı ve eylemlerini bunlara göre düzenlemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir parça üzgün olduğunuzu söylemek durumu anlatmak için yetersiz kalır. Gerçekle yüzleşmenizin zamanı geldi: Bir krizin içindesiniz. Bu dünyada becerebileceğiniz bir şey var mı diye merak ediyorsunuz. Tamamen aciz durumda mısınız? Bu oldukça içinize işleyen bir soru ve an itibariyla uykularınızı kaçırıyor. Elbette ki değilsiniz! Bu net, en azından diğer insanlara kıyasla. Muhtemelen sorun sizde değil kendiniz için koyduğunuz hedeflerde...

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İçinizdeki hassas ve duygusal tarafı gizlemek, bazı duyguları kendi içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra hayatınızın farklı alanlarında akılcı kararlar alabilir ve mantıkla hareket edebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün için yaptığın planları, gelen telefon üzerinde değiştirmek zorunda kalabilirsin. Özellikle maddi konularda alacağın kararlar, seni tasarruf yapmaya itebilir. Hayatını daha rahat ve kaygısızca yaşamak adına hırsların ön plana çıkabilir. Bir yandan da sık sık sahip olduklarına şükredeceğin bir gün seni bekliyor. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, tatil planları gündeminize gelebilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Sizden şikayetçi olanlar aslında kendileri de aynı davranışları yaptığını fark etmeyebilir ve sizi acımasızca eleştirebilirler. İnsanlara hatalarını anlatmak yerine onların yaptığı davranışları göstermeye çalışın.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara yönlenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği veya diyete başlamak için uygun bir gün olabilir. Uğraştığınız işlerin içinde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerin toparlanması zaman alabilir. Bugün eksiklikleri tamamlamak daha uygun olabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek hususunda olumlu sonuçlar doğuracak bir gündesiniz. Sizi rahatsız eden ortamlardan uzaklaşmayı tercih etmelisiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Detaylarda dikkatli olursanız size maddi katkı sağlayabilecek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendiniz hakkında kararlı fikirlere sahip olmanız kendinizi ifade ederken daha net ve açıklayıcı olmanızı sağlayacaktır.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız. Partnerinizlebirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacak.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile yaptığınız uzun ve derin konuşmalar, aranızdaki bağı kuvvetlendiriyor. Kariyer planlarınızda bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Düzenli olarak spor yapmaya başlamanızda fayda var.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güvendiğiniz ve düşüncelerinizi mantıklı bir şekilde yaşama geçirdiğiniz bir gün. Bugün Ay'ın konumu, yolculuklar konusunda birçok fırsatları gündeme getirebilir. Yaşama bakış biçiminizi başkalarının tasvip etmesini beklemiyor fakat, tecrübelerinizin de rağbet görmesini istiyorsunuz. Öğretici yönleriniz ortaya çıkıyor.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 45" R
Ay
Oğlak
09° 23' 09"
Merkür
Koç
16° 30' 05"
Venüs
Koç
29° 32' 44"
Mars
Balık
28° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 55"
Satürn
Balık
16° 28' 15"
Uranüs
Boğa
22° 16' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 31"
Lilith
Başak
23° 12' 25"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>