Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenenleri görebilmeli, hiçbir şey yaşamadan özgüven tazeleyebileceğinizi sanmamalısınız. Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi.

Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kazanç durumunuz memnuniyet verici ilerlemelerin eşiğinde.

Zor bir süreçten geçiyorsunuz. Bu ödemeleri ileri tarihlere erteleme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayacak gibi görünüyor. Yüklü ödemeler yavaş, yavaş kapınıza dayanıyor.

Bazı sitemleri dile getirilmeden de anlamanız mümkün. Yakın çevrenizde ilginizi esirgediğiniz önemli insanlar var. İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki veremiyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu ağırlamadan fazla memnun olmayacaksınız, sizi gerecek bir tartışma yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçicilik adı altında yalnızlıklar yaşıyorsunuz.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, sadece finansal konularda değil, ilişki, ailevi, çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri de gündeme taşıyor. Belki bir borç veya alacak meselesi, ailenize ait bir mal veya mülkün paylaşımı, giderlerin artışı, ödemelerin sıkıştırması şeklinde durumlar yaşanabilir. Eğer kredi çekmeyi düşünüyorsanız bunu tavsiye etmiyorum. Bir yere taşınmayı istiyorsanız bunu çok iyi düşünün. Hani güçlü olmak gerekiyorsa, bu Dolunayda evet kendinize güvenmelisiniz. Bir dar boğazdan geçiyor olabilirsiniz. Borcu borçla kapatan önerilere sıcak bakmayınız. Eğer bir yerlerden destek görüyorsanız, dünyanın bin türlü hali var diyerek fazla açılmayınız. Ortaklaşa işlerde çıkarlarınızı tabii ki koruyunuz. Bu Dolunayla örtüşen Mars-balık geçişi, evimiz ailemizle ilgili hangi konuda olursa olsun duyarlılığın yükselişidir. Birilerine bakmak zorunda kalabiliriz veya kemerlerimizi sıkma zamanıdır. Harcamalara lütfen dikkat edelim. Bu büyük bir sorun değil ancak yanlış bir hesabın bağdattan döndüğü bir hal olabilir. Yaylar, parasal konularda zaten sorumluluk bilinciyle hareket etmemeliler. Satürn bunu işaret ediyordu. O zaman kimseye değil kendimize güvenmemiz gerekiyor. Dolunayın olumlu bir görünümü var. Bu sıkışıklıkta güzel bir gelişme yaşanabilir. Tam zorlanırken, bir haber, gelişme bizi rahatlatabilir. Gönülden sevgilerimle,

22 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Zaman problemi yaşıyorsun! Gün içerisinde ertesi güne yetiştirmen gereken işler varsa zamanla ilgili sıkıntı yaşayabilirsin. Bir yandan da programını tıka basa doldurmaya eğilimlisin. Zaman konusunda daha planlı olmanda fayda var. Kimseye söz vermemek bugünlerde ilişkilerin adına daha sağlıklı olacak. Eğer hala kalbindeki yalnızlığı bütünleyen birini bulamadıysan, gökyüzü karşı cinse daha çekici kılacak etkiler bırakacağını işaret ediyor. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Ailende mirasla ilgili konular gündeme gelebilir. Bir türlü anlaşma sağlanamaması çatışmaya dönebilir. Aman dikkat! Bugünlerde kişisel bakımına, sporuna daha da önem verebilirsin.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş finansal sorunlarınızın üstesinden gelebileceğiniz önemli sonuçlanmalar oluşabilir. Detaycı yapınız bugün ilişkilerde oldukça sorgulayıcı iletişimlere neden olabilir.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay, duygusal açıdan bazı endişeler, huzursuzluklar getirebilir. Duygusal alanda biraz daha sakin kalmaya bakmalısınız.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşırı stres yaparak sadece kendinizle savaşırsınız. Stresli ortamlarda bulunmamanızda fayda var.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rahatlamaya başlıyorsunuz ama mucize de beklemeyin. Bir anda sihirli değnek ile düzelmeyecek hiçbir şey. Ancak adım adım rahatlayacak, hayatınızın daha olumlu bir sürece doğru aktığını fark edeceksiniz. Şu aşamada, işler yoluna girdiğinde nasıl bir yol çizeceğinizi planlayabilirsiniz. 

22 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yenilenen imkanlar olası. Bir süredir beklenen haberler gelebilir. Bugün maddi ve manevi değerler arasında ikilemde kalabilirsiniz. Dolunayla birlikte ailevi harcamalarda artış olası.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bugün Oğlak burcuna geçiş yaparken Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. Bu durum, para ve mali işlerle ilgilenmek, şirketteki kurumsal yapıyı düzenlemekve kariyer planlamaları yapmak için size kolları sıvatacak. Uzun süreli yatırımlara girmek için güven duyacağınız ortaklıklar kurabilirsiniz.

22 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

22 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 15"
Ay
Akrep
26° 10' 59"
Merkür
Koç
26° 30' 53"
Venüs
Balık
21° 47' 08"
Mars
Balık
05° 04' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 30"
Satürn
Balık
13° 19' 05"
Uranüs
Boğa
20° 40' 07"
Neptün
Balık
27° 48' 51"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 07"
Lilith
Başak
19° 48' 45"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>