Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kırıcısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevgiliniz sizinle yakın bir zaman geçirmek isteyecek ve siz de bunu geri çeviremeyeceksiniz! Günün enerjisi eğlenceli, sevecen etkileşimlere işaret ediyor, bu sayede sevgilinizle çok güzel zaman geçirebilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, son zamanlarda hoşlandığınız biriyle özel bir aşk ilişkisi kurabilirsiniz. Çekinmeyin ve bu kişiyi romantik bir akşam için davet edin.

Sinirlerin gerilmesinden muzdarip olabilirsiniz ve bunun müsebbibi aşırı çalışmanız olması muhtemeldir. Nefes almak için biraz kendinize zaman tanıyın. Herhangi bir soruyu veya problemi derhal çözmeniz gerekmiyor. Kendinizden çok fazla şey talep etmeyin ve hızınızı yavaşlatmak için neler yapabileceğinize bakın. Belki de bazı projelerinizi kısaltma zamanı gelmiştir?

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

Son günlerde kendin gibi hissetmiyorsan, içsel bir güç dalgası seni yukarı itecek ve tekrar güçlü ve sağlıklı hissedeceksin. Bitmemiş işlerine bakıp onları bitirmeye karar verebilirsin. Gün sonunda, birçoğunu tamamlamış olacaksındır. Yine de kendin için de vakit ayırmayı unutma. Taze enerjinin keyfini biraz da kendin için çıkar.Bugün kelimelerin iletişim kurmak için en iyi yol olmadığını anlayabilirsin. Vücut dili ve bir dokunuş, bir tat çok daha etkili olabilir. Duyuların o kadar kuvvetli olacak ki 5 blok ötedeki restorandan gelen kokular bile ağzını sulandırmaya yetecek. Bırak ayağın burnunu izlesin ve akşam sevdiğin biriyle birlikte güzel bir ziyafet çek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

22 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Akrep burcunda ilerliyor. Güneş Oğlak burcuna bugünden itibaren giriş yapıyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadar maaşınızda veya alacağınız primde beklentinizin üzerinde bir artış olabilir. Buna bağlı olarak yeni yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz.

22 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli eleştirel tavrın bugün çevrende olan insanların artık canını sıkmaya başlayabilir. Kırıcı olmaktan kaçınmayan tavrın çevrendeki insanları kaybetmene sebep olabilir. Daha temkinli davranman da fayda var. Sonradan pişmanlık yaşayabilirsin. Yanındaki insanların değerinin senin için ne kadar önemli olduğunu bugün daha çok anlayacaksın. Kıymeti kaybettikten sonra bilmek sana göre olmayacaktır. Ailenle olan konuşmalarında kendini anlatmaya çalışmak, ağzından kırıcı sözler çıkmasına sebep olabilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiden beklenmedik sözler duymak seni düşündürebilir.

22 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yardımlaşmanın ve fedakarlığın önemini yaptığınız konuşmalar sonucunda daha iyi anlayacaksınız. Bu süreçte aklınıza yeni fikirler gelebilir ve çevrenizi bu fikirler ışığında yönlendirebilirsiniz.

22 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha olumlu kalmaya, aşırı alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz. Kimi zaman hayal kırıklığı yaratabilecek durumlar gündeme gelebilir. Riskli işlere dikkat etmelisiniz.

22 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda güvenilir kişiliğinizle dikkat çekseniz de partnerinizin kafasındaki soru işaretlerini gideremediğinizi hissedebilirsiniz ve endişeniz artabilir.

22 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in Oğlak burcuna geçmesiyle beraber finansal koşullarınızı daha ciddiye alacak ve uzun vadeye yayılan planlar yapmaya başlayacaksınız.

22 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde bir sona yaklaşıyor olabilirsiniz. Eğer bir şeylerin kötüye gittiğini düşünüyorsanız ve ilişkinizi bitirecekseniz bunu mutlaka partnerinizle yüz yüzeyken yapın. Saygıyı her daim korumak önemlidir.

22 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay ve Mars'ın 12. evinizde seyahat ettiği bugünlerde pek sosyalleşmek istemiyorsunuz. Tek isteğiniz evde zaman geçirmek, kitap okumak veya film izlemek olabilir.Sizi mutsuz eden durumları tekrar tekrar düşünerek kendinize işkence yapmayın. Ay ve Neptün üçgeninin aktifleşeceği akşam saatlerinde ailenizden sevgi ve şefkat görebilirsiniz.

22 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

22 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

22 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; karar verdiğin konuların arkasında durarak, hayatın seni daha da olgunlaştırdığını fark edebilir, kendi içindeki sorunları bulup kontrol altına alabilirsin. Yeteneklerini kullanıp, finansal kaynaklarını genişletebilir, tutumlu olma konusunda iradeli olabilir ve disiplin kazanabilirsin. Paraya bakış açını değiştirdiğin bir süreçtesin.

22 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 53' 51" R
Ay
Aslan
28° 23' 03"
Merkür
Koç
18° 01' 34"
Venüs
Koç
16° 24' 26"
Mars
Balık
20° 34' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 13' 29"
Satürn
Balık
15° 27' 41"
Uranüs
Boğa
21° 41' 06"
Neptün
Balık
28° 31' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
19° 58' 37"
Lilith
Başak
22° 01' 29"
True Node
Koç
15° 35' 24"
Son Güncelleme : 18/04/2024 13:54

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>