Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Adaletlisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün kişisel yaşamınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Belki de sevgilinizle sıkıcı bir rutine girdiniz. Bazı yaratıcı fikirlerle daha fazla eğlenebilirsiniz. Her akşam TV izlemek gibi bir alışkanlık edinmeyin, yakındaki bir şehre gidin ve gezin. Açık havada bir konser dinleyin ya da güzel bir parkta zaman geçirin. İşleri biraz sallayın!

Bugün tüm ayın en yüksek noktası olabilir. Bir ay önce yaptığınız tüm planların neresinde bulunduğuna bir göz atmak faydalı olabilir. Geliştirmek için çalıştığınız mesleki fırsatları gördünüz mü? Umduğunuz kadar üretkenler miydi? Değilse, neden yepyeni bir başlangıç yapmak için fikrinizi yeniden denemeyi denemiyorsunuz?

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Bütün gün güzel geçeceğe benziyor; her ne kadar küçük gerilimler havada dolaşsa da. Yine de, profesyonel çabalarınla güzel sonuçlar elde edebilirsin. İlginç fikirler sundun ve belki de bir şeyler organize ettin. Bugün, bir başarı bekleyebilirsin. Sonuç olarak, kendine olan güvenin oldukça artıyor olacak!Değişime hazır olabilirsiniz. Gecelerinizi çoğunlukla yalnız geçiriyorsanız yeni bir arkadaş grubuna dahil olmayı deneyin. Ya da çoğunlukla dışarı çıkıyorsanız, şu sıralar biraz evde vakit geçirmek için mükemmel bir dönem olabilir. Rutininizin dışına çıkın. Değişik bir şey deneyin. Bildiğinizden şaşmıyorsunuz ama aynılıkta boğulduğunuzun farkında değilsiniz. Yeni şeyler denerseniz yaratıcılığınız ve mutluluğunuz artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım kalan işlerinle ilgilenmek için kendine zaman ayırmak isteyeceksin. Kendine daha çok zaman ayırmak işlerinde daha çok ilerlemek için sana fırsat verecek. Yapılması gerekeni daha fazla ertelememek sana iyi gelecek.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Öğle saati ve civarında enerjiniz yükselirken çevrenize karşı daha iyimser ve daha yapıcı davranabilirsiniz. Pozitif enerjide olmak, olumlu düşünmek hayatınıza küçük veya büyük şanslar getirebilir. Enerji alanınızı koruyun. Dilek ve dua halinde olun.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlaşmazlıkların önüne geçerek, olumsuz durumların önüne geçiyorsun. Adaletine ve fikirlerine güvenen kişiler, senden yardım talebinde bulunmak isteyebilirler. Evli bir Yay burcuysan, tüm ailelerin bir araya geleceği bir akşam yemeği organize edebilirsin. Ailenle aranda çözüme kavuşmayan konular varsa, hepsini teker teker masaya yatırmak isteyeceksiniz. Ortak bir paydada buluşmak için arabuluculuk görevini üstlenmeye karar verebilirsin.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde son kararı veriyorsunuz. Bu karara neden olan şeyleri cevabını açıklamak istemeyebilirsiniz. Ama aldığınız karardan kesinlikle emin olmadan konuşmamaya çalışın. Bütün şartları değerlendirdiyseniz konuşmaktan da kaçınmayın.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyabilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde plan değişikliği olabilir. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gökyüzü sizi her anlamda güçlendirecek. Yorucu enerjilerden kurtularak rahat nefes alacaksınız.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşler bugün oldukça garip mi görünüyor? Belki kimsenin nasıl davranacağını bilmediği bir şey vardır havada. Diğer insanlar etrafta huzursuzca dolanıyor olabilir, eğer yapılacak bir şey varsa çok az çabalıyor olabilirler, ve senin öngörülerin bugün çok yüksek olduğu için biraz olsun üzüntülerini alabilirsin. Neler olduğunu anlayana kadar en iyisi yapacak bir şey bulmaktır, bu dolabını temizlemek dahi olsa. Dayan!

22 Aralık 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir aklınızı meşgul eden parasal mevzularda güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Çevrenizde olan fakat size pek güven vermeyen kimselerden bazı sırlarınızı korumak için sessiz kalmayı tercih etmeniz gerekebilir. Ne yapacağınızı bilemediğiniz durumlar için bir tavsiye bekliyor olsanız da size karşı saf bir niyetle yaklaşmayan insanlara içinizi açmak istediğiniz gibi sonuçlanmayacağından, dikkatli olun.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddesel konularla ilgili harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Düşündüğünüz konuların maliyeti size yüksek gelecektir. Pazarlık yapmasını bilmediğiniz için, çoğu kez yaşamınızı zorlaştıran ödemeler karşınıza çıkıyor.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılı işler, görüşmeler, sözleşmeler ya da yüksek öğrenim konularıyla ilgili bir gündeminiz olabilir. Hızlı gelişmeler yaşayabilir, planlarınızla ilgili olarak aksiyon alabilirsiniz.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte katılacağınız toplantılarda duygu birliği ederek, aynı düşünceler içinde olmanız beraberliğinizi güçlendiriyor. İşyerinizdeki ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Bugünlerde birlikte çalıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Yakınlarınızdan gelecek para desteği, hayatınızı hiç olmazsa geçici bir süreliğine rahatlatacak. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

22 Aralık 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 20' 49" R
Ay
Aslan
09° 23' 03"
Merkür
Koç
18° 58' 58"
Venüs
Koç
14° 27' 02"
Mars
Balık
19° 20' 40"
Jüpiter
Boğa
20° 51' 50"
Satürn
Balık
15° 18' 07"
Uranüs
Boğa
21° 35' 56"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
19° 53' 02"
Lilith
Başak
21° 50' 55"
True Node
Koç
15° 33' 57"
Son Güncelleme : 16/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>