Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Etrafınızdaki insanlar neşeli bir havada olacak. Günün enerjisi keyifli bir atmosfer yaratıyor Bu güzel hissi kapılmaya çalışın ve bazı saçma konuşmalara yer açın. Hayatın daha eğlenceli yönlerini görmek isteyeceksiniz. Zekice şakalar ve fıkralar anlatarak espritüel mizahınızı ortaya koyun. Sizi dinleyenleri eğlendirmekten ve alkışlanmaktan zevk alacaksınız.

Yakın bir arkadaşınız ya da aile bireylerinden biri kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız sorununu anlatmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum sizi sinirlendirebilir. Bugün, arkadaşınızın direncinin çok yüksek olduğunu ve sizin bu konuda yapabilecek bir şeyiniz olmadığını unutmayın. Rahibe Teresa yanınızı susturun ve yardımcı olamadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Yapabileceğiniz en iyi şey, arkadaşınızı, sorunlarını tek başına çözebilmesi için yalnız bırakmak olacaktır.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Karar vermek her zamankinden daha zor olabilir. Bir yandan ayakları yere basan ve sabit olman gerektiğini hissediyorsun; öte yandan ise enerjinin tavan yaptığını görüyor ve yeni deneyimler, sosyal etkileşimler arıyorsun. Bu iki enerjiyi harmanlayabileceğin bir kombin oluşturmaya çalış. Gergin enerji seni hareket halinde tutacaktır.Bugün sanatsal yönünüz ağır basacak. Resim çizmeyi seviyorsanız, bugün birkaç eskiz çizebilirsiniz. Ya da yazı yazmaktan hoşlanıyorsanız, zekice bir hikaye yazıp onu arkadaşlarınıza elektronik postayla gönderebilirsiniz. Bugün, ilham perilerinin ruhunuzda salınmasına izin verin. Hayal gücünüzü çalıştırmayı ve benzersiz bakış açınızı çevrenizdekilerle paylaşmayı her zaman sevdiniz. Bu eğlenceli istekleri görmezden gelmeyin çünkü onlar sizi harekete geçirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğun ilişkileri zedelemesinden korktuğun için değişim seni korkutuyor olabilir. Bu düşünce, kişisel gelişim ve evrimini gerçekleştirmene engel olmamalı. Eğer kendin gibi davranamıyorsan bir ilişkiyi sürdürmenin anlamı nedir ki? Muhtemelen bilinmeyenden çekindiğin için mevcut olanı sürdürmeyi tercih ediyorsun. Göründüğü kadar zor olabilir evet, ama gerçek hislerini artık gömülü yerden çekip çıkarmalı ve eylemlerini bunlara göre düzenlemelisin.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerlerken daha keyifli ve neşeli olacağınız enerjiler içinde olabilirsiniz. Akrabalarınız ve sosyal çevrenizle bir arada olabilir ve bir yolculuk gündemi ile meşgul olabilirsiniz. Daha açık sözlü olacağınız gün içinde patavatsızlıklara karşı dikkatli olun.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun programın arasında kendine vakit ayırmak isteyebilir, günübirlik kaçamaklar için harekete geçebilirsin. Yakın arkadaşından gelen haberler seni mutlu edecek. Duygusal hayatındaki dalgalanmaların etkisinden kurtuluyorsun. Çünkü Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Çocukları olan bir Yay burcuysan, çocuklarının eğitimi gündeme gelebilir. Yalnız bir Yay burcuysan, yakın bir arkadaşının hislerini sana aktarması, seni şaşırtabilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatında istemeden kaosun içerisine girebilirsiniz. Tartışmadan uzak kalmak sizler için ideal bir davranış olabilir. Her ne olursa olsun her zaman çizginizi korumaya özen göstermelisiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların sözlerini umursamayacağınız ve kendinizden emin hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Abartıdan kaçınmalısınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda ve yapmanız gereken günlük rutin işlerinizde birtakım aksaklıklar ve geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Boyun ağrıları yaşayabileceğiniz bugün, çalışma hayatınızda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir

22 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda karşılaşabileceğiniz kariyer fırsatları için şimdiden hazırlanmanız gerekebilir. Çok yorulsanız dahi her emeğin karşılığını alacaksınız. Romantik hayatınız bir süre daha askıya almanız gerekebilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz gerçek bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün cilveli tavırlarınız ile partnerinizin aklını başından alacaksınız. İş arkadaşlarınızdan birinin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Kendinizi daha dengelenmiş hissetmek istiyorsanız, meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Egolarınızın yüksek olması sizi ön sıralara taşıyacaktır. Bugün, Ay tepe evinizde ilerlerken, mesleğinizle ilgili yaşam rotanızı belirlemelisiniz. Özellikle hırslarınızıdisiplininizle birleştirecek ve çalışma temponuza iddiacı bir tutum geliştireceksiniz. Yaratıcı yönlerinizi daha fazla vurgulamanız gerektiğine kendinizi inandırmalısınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 10" R
Ay
Akrep
21° 25' 08" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 59"
Mars
Balık
25° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 07' 48"
Uranüs
Boğa
22° 04' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 45"
Lilith
Başak
22° 47' 35"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>