Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Yeniliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 80%

Bazı arkadaşlarla birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve biraz eğlenmenin zamanı geldi. Üniversite arkadaşlarınızı arayıp bir buluşma ayarlayın ya da dostça bir akşam yemeği için arkadaş çevrenizi davet edin. Aileniz, kardeşleriniz veya kuzenlerinizle bir yemek yiyerek geniş ailenizle vakit geçirebilirsiniz. İnsanlara ulaşın ve biraz daha sosyal olun.

Atmosfer bugün biraz baskıcı görünebilir. Yapmak istediğiniz şeyi yapmakta özgür olmaktan hoşlanıyorsunuz ve etrafınızdaki kişilerin bunu yapmanıza izin vermemeleri sizi rahatsız edebilir. Kendi işleriyle meşgul görünüyorlar. Bu tamamen iyileşmemiş bazı eski yaraları ortaya çıkarabilir...

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Yapmakta olduğun şeye artık bütünüyle inanmıyor gibisin. Acaba bunun sebebi biraz hızlı hareket etmen olabilir mi? Ayrıca sosyal hayatının da biraz yavaşlaması söz konusu - tam da bu konuda hızlanmak istediğin dönemde. Astral enerjinin etkileri şaşırtıcı değil mi? Ama hayal kırıklığı yaşamana gerek yok çünkü bu konuda yapabileceğin bir şey yok.Sözlü iletişimin yetmediği durumda etkili ifade edebilmek için yazılı kelimelere başvurun. Konuşulan kelimelerin yanlış anlaşılması ya da ağızdan yanlış çıkması çok daha kolay olabilir. Boğazınıza takılabilir ve sizi kritik zamanlarda tamamıyla bırakabilirler. Ancak yazma, düşüncelerinize baskı ya da etkileşim olmadan ses verdiği için, hazır olduğunuzda düşündüklerinizi dosdoğru söyleyebileceğiniz güvenli bir yoldur. Üstelik sözlerinizi söylemeden önce düşünecek zamanınız da olur. Bunu bir deneyin; ne kadar etkili olduğuna şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda olup bitenlerin altında ne yattığının fazlasıyla farkında olmak bugün biraz canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz duru görüş ve telepati yetilerinizi ortaya çıkaran deneyimler yaşayabilirsiniz. Genelde ayakları yere basan ve gerçekçi biri olduğunuz için bu sizde şok etkisi yaratabilir, ancak kendinizi akışa bırakın. Gerçek ille de beş duyunuzun algılarıyla sınırlı olmak zorunda değil!

23 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında ve mesleğinizde yeni bir yola gidebilirsiniz. Terfi, ek iş, ek kazanç fırsatları doğabilir. Mesleğinizde daha çok insana ulaşabilir, geniş kitlelere hitap edebilir, geniş kitleler tarafından tanınabilirsiniz. Grup ve ekiplerle olan çalışmalarınızda yeni bir tercih içinde olmak, bir karar vermek gerekebilir.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda yaşadığın sorunlar nedeniyleyerinde bugün huzursuz bir ortamla karşılaşabilirsin. Fevri hareket etmemende fayda var. Zaaflarına karşı daha kontrolcü davranman gerekecek. Değişime karşı ilginin fazlalaştığı günlerden geçiyor olman kendinde sevmediğin özellikleri törpülemeni sağlayacak.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki maddeci yaklaşımınız ekip arkadaşlarınız tarafından eleştirilebilir. Sıcak yüzünüzü saklamamalısınız. İletişim sorunları oldukça fazla olabilir. Sizler de sözünüzü sakınmıyor olabilirsiniz. Sakin kalmaya odaklanmalısınız.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara yönlenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği veya diyete başlamak için uygun bir gün olabilir. Uğraştığınız işlerin içinde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerin toparlanması zaman alabilir. Bugün eksiklikleri tamamlamak daha uygun olabilir.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda mistik konulara duyduğunuz ilgi git gide artabilir, diğer konularda da bugün bilinmeyeni bilmek isteyebilirsiniz. Sabırlı olmanızda fayda var.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi göstermeniz hiç de zor olmayabilir. Girişimci ve lider özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde daha güçlü ve söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkı aramaktan vazgeçmiyorsunuz ancak bundan böyle aşk siz bir çaba sarfetmeseniz de sizi bulabilir. Nihayet gerçek bir ilişkiye hazırsınız.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat edecek.Hedeflerinizi ve beklentilerinizi sorgulayabilir, kişisel işlerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasındaki sert etkileşim arkadaşlık ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Finansal konularda temkinli hareket etmeli ve arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemelisiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızı daha iyi bir konuma getirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Uzun süreden beri emek verdiğiniz bir çalışmayı, başarılı bir şekilde tamamladınız. Günlük rutininizde bazı eğlenceli değişiklikler yapın.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki küçük problemleri aşmanız mümkün. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Son günlerde mesleğinizle ilgili verdiğiniz bazı kararlardan geri adım atmanız gerekecek. Almanız olası kimi teklifler, kesmiş olduğunuz bazı umutları yeniden yeşertebilir. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız.

23 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 46" R
Ay
Balık
20° 46' 44"
Merkür
Koç
18° 55' 24"
Venüs
Boğa
05° 51' 03"
Mars
Koç
02° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 42"
Satürn
Balık
16° 54' 51"
Uranüs
Boğa
22° 34' 23"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 44"
Lilith
Başak
23° 46' 28"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>