Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kıskanılıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2021, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Eğer kariyeriniz veya çalışmalarınız sırasında, bazı araştırmalar yapmaya veya ticarete atılmaya karar verdiyseniz, önümüzdeki gün altın fırsatları içerecek. Ama ne olduğunu kontrol etmeye çalışmayın ve karşılaştığınız insanları büyülemek için bir maske kullanmayın, neyseniz o olun. Spontane hareket edin ve sezgilerinize güvenin. Bugün amaçlarınız için sezgileriniz hizmetinizde olacak!

Rahatlık özlemi, hayatınızdaki küçük ve basit zevkler için bugün girişimci ruhunuza darbe vurabilir. Hiç şimdiki kariyerinize bir süre ara vermeye karar verdiniz mi? Ancak meslektaşlarınızın heyecansızlığı cesaretinizi kırabilir. Her durumda, bugün evde kalmak ve dinlenmek için iyi bir gün olacak.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Görmezden gelemeyeceğin kadar dram ve kaosun yaşanabileceği bir gün. Mevcut enerjinin seni çok bunaltmasına izin vermemelisin. Ayrıca bu hayatta, olduğundan daha büyük ve abartılı görünün şeyler vardır. Belki bugün de böyle bir şeye tanık olursun. O yüzden kaygılanmamalısın. Büyük olasılıkla, düşündüğünden daha az kaygılanmanı gerektirecek şeyler var. Bu durumun üstesinden gelmek elinde ihtiyacın olan bütün araç gereçler var. En zor kısım ise, zihnini ikna etmek...Tanıdık bir koku, hayal gücünüzü dört nala koşturabilir. Yıllar önce hayranlık duyduğunuz biriyle çıktığınız bir döneme zihniniz savrulabilir. Hayal gücünüz bir kez koşmaya başlayınca, onu durdurmak zor olabilir. Kendi hayal dünyanız, saklanmak için en güvenli bölgeniz olabilir bu yüzden gerçeklerden uzaklaştığınız için suçluluk duymayın. Bugün geçmişte kalmak istiyorsanız, kalın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçekleşecek olaylar biraz allak bullak hissetmenize neden olabilir. Belki de hak ettiğinizi düşündüğünüz ilgiyi görmüyor gibi hissediyorsunuzdur. Neden en çok istediğiniz şeyin muhtemelen elde edemeyeceğiniz bir şey olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Gülümseyin! Düşündüğünüzden daha fazlasına sahipsiniz. Kimse üzgün ve depresif birisiyle birlikte olmayı istemez. Bu yüzden bırakın içinizdeki ışık ışıl ışıl parlasın.

23 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda daha temkinli davranmalı, risklerden ve yeni girişimlerden kaçınmalısınız. Her konuda ileriyi düşünerek hareket etmek isteyeceksiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende seni kıskanan gözler olduğunu bugün fark edebilirsin. Arkadaş tercihlerin konusunda daha dikkatli olman gerektiğini fark ediyorsun. İlişkisi olan bir Yay burcuysan evlilik için fikirlerini açıkça söylüyorsun. Gelir düzeyini artırmak konusundaki tasarılarını hayata geçirmek için elini çabuk tutuyorsun.

23 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkularınız hareket alanınızı kısıtlıyor olabilir. Geçmiş düşüncelerinizi geride bırakmaya çalışmalısınız. En karanlık geceniz bile sabah olduysa, bu sorun da sizin için aynı şekilde sonuçlanacaktır.

23 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe ve korku duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Günlük işlerde ani değişiklikler söz konusu. Parasal konularda yenilenme süreci yaşayabilirsiniz. Gün içinde başkalarının hayatlarına daha duyarlı yaklaşabilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dönüm noktaları yaşayabileceğiniz bugünlerde cesaretli olmanız gerekmekte. Ayrıca mantık ve duygularınızı dengeli götürmeniz de yine iyi gelecektir.

23 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

23 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal akışınızın engelini kaldırmak için yaratıcılığınızdan yararlanın. Bu, güçlü bir araç olabilir. Yaratıcılık, kim olduğunuzun büyük bir parçasıdır, neredeyse iletişim kadar büyüktür. Duygularınız bu iki yönle bağlantılıdır ve sürekli olarak yüzeyin altında etkileşime girer. 

23 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı ve idealist davranışlar içinde olmanız, bazı kişilerin dikkatini çekecektir. Özgürce hareket etmek isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerinizde artış olacak. Yeni oluşacak başlangıçlarda, motivasyon gücünüz giderek artıyor.

23 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatın hareketinin, iç dünyanıza huzur ve dinginlik vermesi mümkündür. Kalablıkların arasına karışmasanız bile, yakın çevrenizin sorunlarla ilgili olarak vereceği destek, kendinizi yalnız hisetmenizi engelleyecek ve cesaret verecektir.

23 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan duygularınızı gizlemeyin ve açık bir şekilde dile getirin. Kariyeriniz hakkında bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Bugün kendinizi en yakın arkadaşlarınız ve aile bireyleriniz ile çevreleyin.

23 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda en ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Meslek hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir toplantıda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Para konularında kazançlı olacağınız bu günü değerlendirin. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor

23 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 15" R
Ay
Yay
05° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 14"
Venüs
Koç
26° 20' 41"
Mars
Balık
26° 48' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 42"
Satürn
Balık
16° 14' 06"
Uranüs
Boğa
22° 07' 57"
Neptün
Balık
28° 47' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 07"
True Node
Koç
15° 32' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>