Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Aileni Düşünüyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Gerçekçi olmak bugün sizin için çok önemli. Kartlarınızı ne kadar iyi oynadığınıza bağlı olarak, kalp kırabilir ya da kazanabilirsiniz. Yavaş ve istikrarlı bir şekilde yarışırsanız büyük olasılıkla bu yarışı kazanacağınızı unutmayın. Konuşmalar sizi hiçbir yere götürmeyecek, bugün kalite ve harekete geçmek anahtar kelimeler. Baştansavma yapılan işler baştansavma sonuçlar doğuracak.

Bugün sizi saran akışa yumuşak ve nazik bir hareketle dalın. Son zamanlarda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan endişeleriniz hakkında kendinizi rahatlatın. Bilinçaltınız yolu biliyor. Günün anahtar kelimeleri duyarlılık ve sezgidir. Bunlar sizin uzmanlık alanlarınız. Bir şey için endişelenmenize gerek yok. Her şey yoluna girecek. Bu yüzden, kendinizi yeterince hazırlamadığınız için endişelenmeyin. Bir mola verin ve rahatlayın.

İş hayatınızda güzel rüzgarlar esiyor. Kendinizi organize bir hale soktunuz. Şüphesiz ki, bazı projelerinizi incelediniz ya da en azından yaklaşımınızı değerlendirdiniz. Mademki bu konuda tamamsınız, neden diğer organizasyon metotlarına da bakmıyorsunuz? Fakat kendiniz hakkında çok sabırsız olmayın: Öğrenmek bazen zaman alabilir!

İnatçılık konusunda ödül alabileceğin bir gün, diretiyorsun ve kendi bildiğini okuyorsun. Belki de cevabın sende olduğuna inandığın bir mevzu söz konusudur. Kendininkinin tek çözüm olduğuna inanıyorsun. Gezegende başka insanların da yaşadığını unutma; arada onlardan da geçerli tavsiyeler ve çözümler gelebilir!Biraz bakış açısı edinmek ne kadar da güzel! Hayatınızın nereye gittiğini bunca zaman kendinize sorup durduktan sonra nihayet yanıtı biliyormuş gibi hissetmek harika değil mi? Aklınızı ne kadar övseniz azdır! Ancak aklın bu kadarı fazlasıyla yorucu. Doruktaki bilgeyle konuşmak için dağa tırmanmış gibi hissediyorsunuz. Artık aşağı inip medeniyete döndüğünüze göre yumuşak bir yatağa uzanıp biraz dinlenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sanatsal yönünüz ağır basacak. Resim çizmeyi seviyorsanız, bugün birkaç eskiz çizebilirsiniz. Ya da yazı yazmaktan hoşlanıyorsanız, zekice bir hikaye yazıp onu arkadaşlarınıza elektronik postayla gönderebilirsiniz. Bugün, ilham perilerinin ruhunuzda salınmasına izin verin. Hayal gücünüzü çalıştırmayı ve benzersiz bakış açınızı çevrenizdekilerle paylaşmayı her zaman sevdiniz. Bu eğlenceli istekleri görmezden gelmeyin çünkü onlar sizi harekete geçirecek.

23 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal düzenlemeler yapabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmak için alternatif yollara başvurabilir, düzenli bir gelir elde etmek içinbaşvuruları yapabilirsiniz. Şans ve fırsat bugün beklemediğiniz bir yerden gelebilir.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına farklılık ve yeni bir soluk getirmek isteyeceksin. Artık daha farklı, daha dinamik bir şekilde yaşamak istiyorsun. Kendi işinin sahibi olan bir Yay burcuysan, çeşitlibirlikleri kapını çalabilir. Ailesiyle yaşayan bir Yay burcuysan, eline geçecek yüklü bir parayı değerlendirirken, ailenin de ihtiyaçlarını gözeteceksin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle çıkacağın kısa süreli tatil, aklındaki olumsuz düşüncelerden kurtulmana yardımcı olacak.

23 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışma ve yeni arkadaş grupları içinde olabilirsiniz. Kendinizi tanıtmak konusunda kararsızlık içerisindesiniz. Ne kadar istemezseniz de eninde sonunda enerjiniz fark edilecek ve ortamın vazgeçilemeyen kişisi olacaksınız.

23 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın.

23 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merak ettiğiniz her konuda istediğiniz bilgi elinize kolayca gelebilir. Kendinizi iyi hissettiğiniz ve bilginin güvenine sığındığınız bir evrede olabilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkesin dünyayı sizin gördüğünüz gibi görmediğini, bu yüzden bazı konularda sizin kadar istekli olmadığını kabullenmeniz biraz uzun sürüyor. İnsanları tarafınıza çekmek için çabalamaktansa herkesin kendi tarzıyla mutlu olmasına izin vermeniz gerekiyor.

23 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız.

23 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

23 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir tatile çıkmak istiyorsunuz. Bugün çalışma arkadaşlarınız ile tartışmaktan kaçınmalısınız. Hayatınızda karşınıza çıkabilecek her türlü zorluğu aşmaya hazır hissediyorsunuz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki başarınızı, inatçı tavırlarınız ve kişisel çabanıza borçlusunuz. Kazançlarınız konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Egonuzu istediğiniz hedeflere taşıyabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Olaylar üzerinize gelecek.

23 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 10" R
Ay
Oğlak
06° 04' 05"
Merkür
Koç
16° 25' 55"
Venüs
Koç
29° 14' 15"
Mars
Balık
28° 37' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 26"
Satürn
Balık
16° 26' 54"
Uranüs
Boğa
22° 15' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 40"
Lilith
Başak
23° 10' 45"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>