Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hazırcevaplığın Üzerinde! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Muhtemelen bugün çok seksi hissediyorsunuz ve sevgilinizi romantik bir akşam yemeğine çıkartmak isteyebilirsin. Yumuşak kazaklar ve elbise kumaşları bugün özellikle çekici görünebilir, daha cesur kıyafetler giyip makyaj yapmak isteyebilirsiniz. Keyfini sürün! Ayrıyetten bugün, zaman ya da parasal yatırımların karşılığını alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

Yaratıcı yeteneklerinizi başkalarıyla paylaşmaya hazır olacaksınız. Eğer bir şairseniz, yazdığınız bir şiirden bahsetmek isteyebilirsiniz. Ya da bir gün müzik kariyerine başlamayı hayal ediyorsanız, bir kafede ya da barda bazı orijinal şarkıları test edebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı ve sanatsal yollarla ifade etmekten korkmayın. Artık sanatınızda tam zamanlı bir yaşam sürmeseniz de geleceğin nelere sahip olabileceğini kim bilebilir?

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Bugün kişiliğinin en acımasız, haşin taraflarından biriyle yüzleşebilirsin. Bu seni bir miktar şoka sokabilir. Öfken alevlenebilir veya kıskançlık hissi seni esir alabilir. Normalde duygularının kontrolünü pek kaybetmezsin. Üzülme - nihayetinde sen de bir insansın! Bu deneyimden öğrenebileceklerini öğren ve tanrı aşkına; yoluna devam et gitsin!Bugün bir şeylere odaklanmakta zorluk yaşamanız muhtemel görünüyor. Açıların etkisi, bir bilinç bulanıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bununla baş etmenin en iyi yolu; ya işlere daha fazla zaman ayırmak - normalden daha uzun sürebileceği için - ya da onları ertelemek olacaktır. Hüsrana uğramanıza ya da strese girmenize gerek yok. Yalnızca elinizden geleni yapın ve bu gece için rahatlatıcı bir şeyler planlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sözlü iletişimin yetmediği durumda etkili ifade edebilmek için yazılı kelimelere başvurun. Konuşulan kelimelerin yanlış anlaşılması ya da ağızdan yanlış çıkması çok daha kolay olabilir. Boğazınıza takılabilir ve sizi kritik zamanlarda tamamıyla bırakabilirler. Ancak yazma, düşüncelerinize baskı ya da etkileşim olmadan ses verdiği için, hazır olduğunuzda düşündüklerinizi dosdoğru söyleyebileceğiniz güvenli bir yoldur. Üstelik sözlerinizi söylemeden önce düşünecek zamanınız da olur. Bunu bir deneyin; ne kadar etkili olduğuna şaşıracaksınız.

24 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve finans konularında ani gelişmeler ve plan değişiklikleri gündeme gelebilir. Gün içinde şartlarınız değişebilir. Ruh ve beden sağlığınız için yatırım ve harcamalar içinde olabilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde ise dengeler değişebilir. İç dünyanızda duygularınızın değişebileceği günlerdesiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakiler düşünme hızına yetişmekte zorlanıyorlar, tam bir hazırcevapsın bugün. Varlığını sürdürmek ve kendini ispat etmek için ekstra çaba gösterebilirsin. Çevrendeki insanların duygu durumuna normalde olduğundan daha fazla duyarlı davranacaksın. Uzun süredir devam eden bir ilişkin varsa, evlilik fikri tam anlamıyla aklına yatabilir.

24 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerinizi oldukça düzensiz harcıyor olabilirsiniz. Geçmişten gelen borçlarınız ile gelecek planlarınız uyuşmuyor olabilir. Harcama kontrolü yapmayı öğrenmedikçe ay sonunu getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu davranışınızı çevrenizdeki dostlarınızla paylaşırsanız sizlere yardımcı olmaya çalışacaklardır.

24 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

24 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk konusunda kendinize güvendiğiniz ve ilginizi göstermek istediğiniz bir gündesiniz. Kendinizi iyi hissetmekle beraber mutluluğun sizinle olmasını sağlayabilirsiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda pek fazla bir şey olmuyormuş gibi görünebilir ama aslında harika fikirler üretiyorsunuz. Bu fikirler size çok para kazandıracak!

24 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Gelir – gider hesabı yapabilir, bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Merkür'ün Mars ile karşıtlığı romantik ilişkilerinizde ve sosyal hayatınızda yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Çocuklarınıza karşı kırıcı olmamaya özen gösterin.

24 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

24 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi göstermeniz hiç de zor olmayabilir. Girişimci ve lider özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde daha güçlü ve söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı sorunu kalmayacak. İş ortamınızda uyumlu bir hava var. Çalışma arkadaşlarınızla kuracağınız iyi ilişkiler, işlerin rahat bir şekilde akmasını sağlayacak belki ama yine de ortamın rahatlığı sizi biraz gevşetecek ve kaytarma eğiliminde olacaksınız. Dişçinizin kapısını şimdiden çalmanız, daha sonra tedirginlik duyarak gitmenizden iyi olacak.

24 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 11" R
Ay
Balık
26° 08' 23"
Merkür
Koç
19° 09' 57"
Venüs
Boğa
06° 18' 15"
Mars
Koç
03° 02' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 52"
Satürn
Balık
16° 56' 41"
Uranüs
Boğa
22° 35' 39"
Neptün
Balık
29° 02' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 57"
Lilith
Başak
23° 48' 55"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>