Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planların Değişebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün sersem bir ruh halinde olabilirsiniz. Mizah duygunuz bazı yoğun gezegen enerjileri sayesinde yoğun olabilir. Siz her zaman bir sakin bir insan oldunuz. Bu da çekiciliğinizin bir parçası! Fakat olgun davranmanız gereken profesyonel bir ortamda şaka yapmayın. Örneğin, bir yönetim kurulu toplantısının ortasında, şirket CEO'suna kaba şakalar yapmanız yakışık almaz! Saçmalamak istiyorsanız, arkadaşlarınızla daha rahat bir ortamda istediğinizi yapın.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Yanında bir kitap bulundurduğuna emin ol. Sürekli birilerini bekleyebileceğin anlar karşına çıkabilir ve bekleyerek geçirdiğin vakitler sebebiyle kendini boş ve verimsiz hissedebilirsin. Doğal olarak sabırsızlık baş gösterebilir ve karşındaki insana gününü mahvettiği için sinirlenebilirsin. Böyle durumlarda yanında okuyacak bir şeyler olması insanı sakinleştirir ve zamanını çarçur etmemiş olmak kişiyi memnun eder. Beklerkenki vakitler keyifli vakitlere dönüştürülebilir!Bugün öyle ya da böyle bir karar vermek zorunda bırakılabilirsin. İlk başta, avantaj ve dezavantajları ölçüp tartarken biraz aklın karışabilir ve iki seçenekte de farklı olumsuzluklar gördüğün için net bir karara varamayabilirsin. Fakat kararını daha da fazla geciktirme. Yüzleşme ve karar verme vakti geldi. Şu noktada, beklemek faydadan çok zarar getirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tanıdık bir koku, hayal gücünüzü dört nala koşturabilir. Yıllar önce hayranlık duyduğunuz biriyle çıktığınız bir döneme zihniniz savrulabilir. Hayal gücünüz bir kez koşmaya başlayınca, onu durdurmak zor olabilir. Kendi hayal dünyanız, saklanmak için en güvenli bölgeniz olabilir bu yüzden gerçeklerden uzaklaştığınız için suçluluk duymayın. Bugün geçmişte kalmak istiyorsanız, kalın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar zorunlu ödemeler, faturalar ve borçlarla ilgilenebilirsiniz. Günün geri kalanında ilişkilerinizde önemli konuşmalar yapabilir,veya özel hayatınızda bir teklif alabilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir türlü karar veremediğin konularda köklü değişikliklere gitmeye karar veriyorsun. Şartlar değiştiğinde planlarını esnetebilirsin. Çevrende daha önce seni kırmış olan bir arkadaşının pişmanlığını fark edebilirsin. Onunla barışmak içi heveslisin. Aldığı fazla kiloları vermek için spora başlama kararı alıyorsun.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki konularda duygularınızla hareket ediyor ve karar veriyor olabilirsiniz. Bazı şeyleri sadece iyi niyet ve hayallerle çözemezsiniz. Mantığınız ve kalbinizin birlikte hareket etmesi sizi daha iyi bir sonuca götürebilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yaşadığınız olaylarla ilgili çok daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyden keyif alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Böyle durumlarda kimin samimi olduğunu kimin olmadığını iyice ölçüp tartarak karar vermelisiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışırsanız dikkatli olun. Bazı insanlar cesur ya da tehlikeli oldukları için ilginç görünürler. Belki de asla yapmayı hayal etmeyeceğiniz şeyler yaparlar. Bu ilginç görünebilir, ancak dikkatli olmazsanız sorunlara yol açabilir ve canınızı yakabilir. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusallığınızdaki artışlar, sizi karşı cins için oldukça çekici yaparken, vazgeçilmez olduğunuz duygularına kapılabilirsiniz. Katılacağınız bir grup aktivitesinde karşılaşacağınız kişi, seveceğiniz biri olabilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun işleriniz nedeniyle gerilebilir ve çevrenizle olan iletişiminizde sert tepkiler verebilirsiniz. Günlük işlerin sıkıcılığı üzerine düşünüp de çileden çıkmak yerine, işlerinize odaklanın ve onları sadece sizin yapabileceğinizi hatırlayın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ciddi bir konuşma gerçekleştireceksiniz. Gereksiz harcamalarınızı azaltmaya çalışın ve geleceğiniz için birikim yapın. Çok iyi bir dinleyicisiniz ve arkadaşlarınızı rahatlatıyorsunuz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için adım atmayı denemelisiniz. İlk adımı karşı taraftan beklerseniz, gecikebilir. Biraz düşünürseniz, ilk hareketin size düştüğünü anlayacaksınız. İş ortağınız ya da birlikte çalıştığınız kişilerle, çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu bu aralar fikirlerinizi kabul ettirme konusunda iddiacı olmaktan sakının. Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için gün içinde dinlenmeyi ihmal etmeyin

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 55" R
Ay
Akrep
17° 32' 14" R
Merkür
Koç
15° 59' 25"
Venüs
Koç
24° 33' 52"
Mars
Balık
25° 41' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 38"
Satürn
Balık
16° 06' 03"
Uranüs
Boğa
22° 03' 04"
Neptün
Balık
28° 44' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 40"
Lilith
Başak
22° 45' 30"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>