Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Farklı Deneyimler Tecrübe Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 80%

Hafızanız oldukça keskin. Ziyaret ettiğiniz yerlerin görüntülerini yıllarca hafızanızda tutabilirsiniz. Zihninzde bir sürü fotoğraf var. Bugün, ziyaret ettiğiniz bir yeri ayrıntılarıyla hatırlayabilirsiniz. Bu, güzel bir ortamda yaptığınız tatil olabilir. Ya da belki de güzel bir konakta, otelde veya şatoda geçirdiğiniz bir hafta sonu.

Uzak düşmek için vakit yok. Doğru, hayat akıyor. Asla kendinize ayıracak bir dakikanız bile varmış gibi gözükmüyor. Bir evin dört duvarını sadece iki elinizle tutuyor gibisiniz! Ancak bu konuda bir seçeneğiniz yok: ayaklarınızı, aklınızı vegörebilecek herhangi bir şeyi kullanmayı deneyin, çünkü kendiniz için o küçük evi inşa etme zamanı geldi!

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Hayatında bir çok ilerlemeye tanık oluyorsun fakat bugün ne kadar da ileri gittiğini görme açını yitirebilirsin. İnsanların duygu değişimlerinin cesaretini yıkmasına veya seni değersiz hissettirmesine izin verme. İnsanlar bugün birçok hissini dışa vuruyor olabilir; ama bunlar kişisel değil. Bu sadece güne hakim olan enerji. Umursamamaya çalış ve devam et. Bir süre sonra yine iyi hissedeceksin.Kapalı mekanlara sıkışıp kalmaktan hoşlanmıyorsunuz ve bugün gün içinde dışarı çıkıp biraz temiz hava almak isteyeceksiniz. Dışarda doğanın kucağında olmak zihninizi boşaltmanıza yardım edecek ve evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikler hakkında düşünmenize olanak verecek. Bazı tadilat işleri sıraya konulabilir ya da biraz canlılık gelmesi için evi yeniden dekore etmek isteyebilir ve belki de doğayı biraz evinize getirmenin yollarını düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz bakış açısı edinmek ne kadar da güzel! Hayatınızın nereye gittiğini bunca zaman kendinize sorup durduktan sonra nihayet yanıtı biliyormuş gibi hissetmek harika değil mi? Aklınızı ne kadar övseniz azdır! Ancak aklın bu kadarı fazlasıyla yorucu. Doruktaki bilgeyle konuşmak için dağa tırmanmış gibi hissediyorsunuz. Artık aşağı inip medeniyete döndüğünüze göre yumuşak bir yatağa uzanıp biraz dinlenebilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dış görüntünüzle, tarzınızla ilgilenebilir ve ilişkilerdeki davranış şeklinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. İstekleriniz ve arzularınız için daha olgun ve disiplinli davranmanız gerekebilir. Aile üyeleriyle finansal yardımlaşmalar içine girebilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizlere hazır olman gereken bir gün. Evli bir Yay burcuysan, eşinden gelecek haberler seni oldukça mutlu edecek. İçinde bulunduğun eksiklik hissi, seni duygusal hayatında çok farklı diyebileceğin deneyimlere sürükleyebilir. Yalnız bir Yay burcuysan, arkadaşları aracılığıyla katılacağın organizasyonda tanışacağı kişi ile aranda duygusal bir bağ oluşabilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilimle geçmişte yaşadığınız bir sorun, tekrar gündeme gelebilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı gereksiz bir öfke içinde olabilirsiniz. İsteklerinizin zamanında gerçekleşmemesi gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Tüm bu olan bitenler ilişkinize zarar verebilir. Çözülebilecek olayları bu kadar büyütmeyin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Saka burcunda dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevrenizde daha çok hareket söz konusu. Ciddi görüşmeler ve gerçekçi planlar içindesiniz. Daha olumlu düşünmeye bakmalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda baş gösteren endişelerinizi iletişim gücünüz ile yenebilirsiniz. Sahip olduklarınıza şükür ederek bu süreci kolaylıkla atlatabilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailevi meselelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizden çok fazla şey beklediğinizle ilgili kendinizle yüzleşebilirsiniz. Özellikle aile büyüklerini ilgilendiren konularda kendi doğrularınızda ısrarcı olmamaya çalışın.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizi entelektüel yanınızla tanıması bazen hoş olsa da genel iletişimlerinizde insanların size karşı pek rahat olmamasına sebep oluyor olabilir. Kurmayı istediğiniz yakın bağlar için insanların sizin de hata yaptığınızı bilmesi gerekiyor.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Asıl yapmanız gereken işler dururken, size uzak olanları tercih ediyorsunuz. Başlatacağınız yeni çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınıza eski partneriniz ile birlikte geçirdiğiniz güzel anlar gelebilir. İş yerinizde kendinizi stresli hissederseniz derin bir nefes almayı deneyin. Geçmişte yaşadığınız olumsuz olaylardan kurtulmaya çalışın ve geleceğe umutla bakın.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Düşünce bazında kalacak olan konular için çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 51" R
Ay
Akrep
16° 40' 38" R
Merkür
Koç
15° 59' 36"
Venüs
Koç
24° 28' 44"
Mars
Balık
25° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 41"
Satürn
Balık
16° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 02' 50"
Neptün
Balık
28° 44' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 25"
Lilith
Başak
22° 45' 03"
True Node
Koç
15° 36' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>