Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda daha fazla ilgi isteyebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, biriyle yeni bir ilişkiye başlamak için istekli olabilirsiniz. Veya uzun süredir birisiyle ilişkiniz varsa, bir şeyleri canlandırmayı ümit ediyor olabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni enerji ve fikirler katmanın zamanı geldi. Sevgilinizle dinlendirici bir tatil ya da şık bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz.

Bugün açık fikirli olmaya çalışın. Diğer insanlar size ilginç fikirler veya tekliflerle gelebilir. Bu önerileri reddetmek yerine, onları dikkatlice düşünmek için zaman ayırın. Belki bir arkadaşınız bir yatırım hakkında öneride bulunabilir. Sizi gerçekten karlı bir hale getirmesi ihtimaline karşı bu olasılığı araştırın. Veya birarkadaşınız bir müşteriyi bağlamanın yeni bir yolunu önerebilir. İnatçılığın veya gururun sizi dinlemekten bile alıkoymasına izin vermeyin.

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Bugün egonu bir kenara bırak ve başkalarına hizmet et. Söyleyecek olumlu bir şeyin ve insanları neşelendirecek düşüncelerin yoksa hiçbir şey söyleme daha iyi. Hassas ve anlayışlı olman gereken bir gün. İçindeki feminen ve kucaklayıcı yönle temas kur. Ayrıca Yin ve Yang dengesini sağlamak senin için önemli olacaktır...Bugün, başarının sandığınızdan daha yakında durduğu bir gün. Aradığınızı bulacaksınız fakat aramak için ilk adımı atmanız gerekiyor. Yüksek ihtimalle derinlere inen sorularınıza somut cevaplar bulmanın peşindesiniz. Doğru olduğunu hissettiğiniz cevapları bulana dek analitik zihninizin çalışmayı bırakmasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün size bekliyor. Karşınızdaki kişiyi anlamak için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir. Aynı anda pek çok işin üstesinden gelebilecek enerjiniz olabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde ilişkilerinizde yeni enerjiler ve yenilikler ortaya çıkabilir. Yeni insanlarla tanışabilir veya mevcut ilişkilerinize farklı bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere dair merak duygunuz canlanabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha fazla odaklanmak istiyorsun. Bu yüzden evde yaptığın egzersiz programlarını yoğunlaştıracak ve beslenme düzenine de dikkat edeceksin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, bugün sevgilinin hiç bilmediğin bir yönünü öğrenebilirsin. Akşamüzeri yakın arkadaşlarından gelen bir telefon ile beklemediğin bir organizasyona dahil olabilirsin. Teknolojik ürünler ile aran açılabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşk ile ilgili konular gündeminizde olabilir çünkü yeni bir başlangıç için harika bir gün. Yeni bir ilişkiye doğru adım atabilirsiniz. Heyecanınızın tadını çıkarın. İletişim problemlerine karşı ekstra özen gösterin. İkili diyaloglarda kırıcı üsluptan kaçının.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizin gündeminizi etkilediği durumlar olabilir. Eşinizin konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sabah saatleri daha fazla güven duyabileceğiniz imkânlar mümkün. Kolayca risk almak isteyebilirsiniz, ancak dikkatli olmakta fayda var. Yaşanan değişken durumlara karşı dayanıklılık göstermek, size güç katacaktır. Yazılı anlaşmalara özenle yaklaşmalısınız.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık problemlerine karşı önlemlerinizi almanız sizin için hayırlı olacaktır. Aşk hayatınızda bir takım duygusal yoğunluklar ve hareketlilikler söz konusu olabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçebilirsiniz. İçinizden meditasyon yapmak, dua etmek ya da metafizik dersi almak gelebilir. Evrenin gizemlerine kendinizi kaptıracaksınız. Sezgili bir Yay burcu olarak, yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorsunuz. Astroloji üzerine okumaktan ve bir doğum haritasının nasıl inceleneceğini öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Ya da bir çeşit holistik tedavi eğitimi almak hoşunuza gidebilir. Şifa sanatları için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Bu yeteneği geliştirmekten korkmayın.

25 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki önemli bir ilişki kağıt üzerinde iyi görünebilir, ancak bazı endişeleriniz olabilir. Arkadaşlarınız, net bir şekilde görmekte zorlandığınız herhangi bir dinamik hakkında yardımcı olabilir. Bilgi almanın bir başka yolu da ilişkinin fiziksel olarak nasıl hissettirdiğine dikkat etmek olabilir. Diğer kişinin yanında gerginseniz, bu bir soruna işaret edebilir!

25 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hiç hoşlanmıyorsunuz. Bu hafta size güven verebilecek bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştırmak isteyeceksiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafında senin için önemli değişiklikler olacak. Bu değişikliklere uyum sağlamak seni oldukça meşgul edebilir. Yeni bir plan yapıp buna göre hareket etmek seni yorabilir. Günün sonunda karlı çıkman mümkün.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sözel ifadelerden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Mevcut birçok problemi bugün içerisinde çözüme kavuşturma şansınız var. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. Yeni birteklifi alma olasılığınız bu dönemde çok yüksek. Yanlış adımlar atmaya müsait olduğunuz bu zaman diliminde harekete geçmeden önce çok iyi düşünmelisiniz. Para konularında talih genellikle sizden yana. Spor yapmamak sizi hamlaştırdı

25 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 08" R
Ay
Oğlak
12° 54' 18"
Merkür
Koç
16° 34' 48"
Venüs
Koç
29° 52' 15"
Mars
Balık
29° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 37"
Satürn
Balık
16° 29' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 25"
Lilith
Başak
23° 14' 10"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>