Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sakinlik Arıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 10%

Bugünle ilgili bir şey, sizi kendinizi savunmaya zorluyor olabilir. Bu sevdiğiniz bir gün! İnsanların, işinize ve çevrenizdeki insanlara renk katabilme yeteneğinizi takdir etmesini seviyorsunuz. Bugün çok duygusal bir deneyim sonrasında, bir yakınınıza rehberlik etmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan gelen samimiyetinizi korumaya çalışın...

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

İnsanlardan çok fazla şey öğrenmeyi umduğunuz bir gün bugün. Sosyal etkinlikler, etrafınıza size olan takdirini ve beğenisini gizlemeyen insanları etrafınıza topluyor. Bu insanlar size ilginç ve faydalı bilgiler verebilir. Bu da daha zor hedeflerinizle ilerleme konusundaki güveninizi canlandırabilir, aynı zamanda egonuzu tatmin edebilir. Bugün oluşan yeni ilişkiler uzun-vadeli olacak gibi görünüyor. Bu ilişkiler, arkadaşlık,ortaklığı ve hatta belki yeni aşklar olabilir.

Hislerinle bağlantı kurmakta zorlandığını hissediyorsun. Olmadığın halde neşeliymiş gibi davranmaya kendini zorlamazsan her şey daha akıcı ve kolay olacak. Hislerinden utanmak yerine; kendine karşı bu konuda dürüst ol. Huzursuz ve olumsuz hissediyorsan, bunu kendine sakla. Yürüyüşe çık, bir su kenarına git; en önemlisi akşam sağlıklı bir menü tükettiğine emin ol.Bugün tuhaf ve alışılmadık durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sizi bu yönde çeken büyük bir güç söz konusu. Kendinize getirdiğiniz kısıtlamaları biraz gevşetin ve aykırı görünmekten çekinmeyin. Bir şeyle ilgili kararlı bir duruş sergilemeniz gerekebilir. Hangi yolu seçerseniz seçin, kendinizden emin olun ve sonucu çok fazla kafanıza takmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şeylere odaklanmakta zorluk yaşamanız muhtemel görünüyor. Açıların etkisi, bir bilinç bulanıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bununla baş etmenin en iyi yolu; ya işlere daha fazla zaman ayırmak - normalden daha uzun sürebileceği için - ya da onları ertelemek olacaktır. Hüsrana uğramanıza ya da strese girmenize gerek yok. Yalnızca elinizden geleni yapın ve bu gece için rahatlatıcı bir şeyler planlayın.

25 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda aşırılık ve abartılara dikkat etmeli, fazla kaygılı veya fazla savurgan olmaktan kaçınmalısınız. Geleceğe dair plan ve tasarılar içinde olabilir, yaşamın somut ve maddi tarafına daha fazla odaklanabilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Endişeli yapının sana ne kadar zarar verdiğini fark edip kendini sakinleştirebileceğin sporlara yönelebilirsin. Gün içinde eski sevgilin ile yaşayacağın tesadüf aklının karışmasına neden olacak. Yeni yerler görme isteğine karşılık hafta sonu planı yaparken bulabilirsin kendini. Ailenden uzakta yaşıyorsan; onları ihmal ettiğini düşünmene neden olacak bir gerekçeyle burun buruna kalabilir, koşarak telefona sarılabilirsin.

25 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Organizasyonlar da hata yapılmasına müsamaha göstermiyor olabilirsiniz. Uzman olan kişi sizseniz, herkesten sizinle aynı tecrübeyi beklemeniz yanlış. Yol göstericiliğinizle olaylara sıcak yaklaşmanız sizleri liderlik konusunda öne çıkaracaktır. İlişkinizde ani öfke patlamalarına müsaade etmemelisiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın.

25 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda daha özgürlükçü olmanız ve arkadaşlık ilişkilerinizi daha ön planda tutmanız deneyi kaçırabilir, dengeyi kurmanız önemli olabilir.

25 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rahatsız edici bir sorun, normalde mutlu olan ev hayatınızda bir sürtüşmeye neden olabilir. Bu durumu en başta halletmek isteyeceksiniz. Partnerinizle oturun ve konuşun. Her şeyi düzeltebileceksiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor.Finansal konuların ön planda olacağı bir gün. Ay'ın sert etkileşimleri yüklü bir harcamaya sebep olabilir. Size mutluluk verecek şeyler için para harcarken bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

25 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan muhteşem uyumunuzdan dolayı, çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. Bir süredir sizi rahatsız eden bir şey var, bu konuyu yakın bir arkadaşınızla paylaşın.

25 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşantınızda yapmak istediğiniz köklü değişim arzuları aşk hayatınıza da yansıyacak. İçinde bulunduğunuz konumu değiştirmek isterken sevdiğinizle ilişkinizin bozulmaması konusunda dikkatli davranın. İşinizde size vaat edilenler gerçekleştirilmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız, sakin olmalısınız. Zaman içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden rahatsız olmayın, buna ihtiyacınız var.

25 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 05" R
Ay
Balık
23° 36' 30"
Merkür
Koç
19° 03' 01"
Venüs
Boğa
06° 05' 26"
Mars
Koç
02° 54' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 55' 49"
Uranüs
Boğa
22° 35' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 23"
Lilith
Başak
23° 47' 46"
True Node
Koç
15° 23' 39"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>